- 22 Ağustos 2014
- 888
- 433
- 303
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.861
Canım ben adetimin 19. günü transfer oldum. Belki senin de öyle olur. Sen dondurulmuş mu transfer olacaksın?Kızlar yaaa ben bugün regl oldum. Dondurulmuş transferim olacak. Hesaplamama göre tam 30-31 aralığa falan denk geliyor transfer. Doktorlar yurt dışına çıkıyor geneldebenim gibi transferi yılbaşına gelecek olan var mı aranızda?
Kızlar yaaa ben bugün regl oldum. Dondurulmuş transferim olacak. Hesaplamama göre tam 30-31 aralığa falan denk geliyor transfer. Doktorlar yurt dışına çıkıyor geneldebenim gibi transferi yılbaşına gelecek olan var mı aranızda?
Büyük ihtimalle benimde denk gelicek kızlaradetim erken gelirse benim de denk gelebilir kuzum.
bakalım bir çözüm bulurlar muhakkak.
Kızlar herkese merhaba benim sonucum bugün 18 e düşmüş kimyasal olmuş. Dış gebelik değil şükür.BirAsilAnnesi canım bilgin olsun
canım trasfer oldun muArkadaslar transfer sonrasi nelere dikkat etmeliyiz
Evet canim cok sukur oldumcanım trasfer oldun mu
gözün aydın insalah hayırlı haberini bekliyorum dualarım seninleEvet canim cok sukur oldum
Değişiyo canım transfer ben 4cü gün oldum trasfer 6cı günü trasfer olanda var canım ona doktor karar veriyor nar suyuyla ilgili hiç bi bilgim yokTransfer genellikle kaçıncı gün oluyor kızlar ? Birde doğal nar suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş diye okudum deneyen var mı?
Seninki taze embriyo transferi olmuş canım. Benimki dondurulmuş olacakDeğişiyo canım transfer ben 4cü gün oldum trasfer 6cı günü trasfer olanda var canım ona doktor karar veriyor nar suyuyla ilgili hiç bi bilgim yok
Evet benim taze kaçıncı denemen canımSeninki taze embriyo transferi olmuş canım. Benimki dondurulmuş olacak
İlk canım senin ?Evet benim taze kaçıncı denemen canım
Benimde ilk canımİlk canım senin ?
Hayırlısı olsunnnn inşallah pozitifleri görürüz :)Benimde ilk canım
Amin inşallah canım ben test günü sayıyorum geçmiyor malesefHayırlısı olsunnnn inşallah pozitifleri görürüz :)
21.gün olmuştu benim, sen sadece transfer öncesinde doktorun dediklerini yap diğer şeyleri boşver.Transfer genellikle kaçıncı gün oluyor kızlar ? Birde doğal nar suyu rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş diye okudum deneyen var mı?
Zaten en zor kısmı beklemek. Sabır canım güzel sonuçlar alacaksın inşallahAmin inşallah canım ben test günü sayıyorum geçmiyor malesef
Amin inşallah sağol burdaki herkes güzel sonuç alsın Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canımZaten en zor kısmı beklemek. Sabır canım güzel sonuçlar alacaksın inşallah
Sağlık olsun canım inşallah dediğin gibi inşallah bir dahakine hayırlısıyla nasip olur ne yapalımsağlık olsun kuzum.
sen iyi ol da bebiş de olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?