Transfere geri sayim

Canım ben adetimin 19. günü transfer oldum. Belki senin de öyle olur. Sen dondurulmuş mu transfer olacaksın?

adetim erken gelirse benim de denk gelebilir kuzum.
bakalım bir çözüm bulurlar muhakkak.

Büyük ihtimalle benimde denk gelicek kızlar

Evet kıZlar dondurulmuş olacak. Doktorla görüştüm gel başlayalım biz onu ayarlarız dedi. Bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum inşallah. İnşallh siz de adet olursunuz da süreci birlikte yaşarız

Sağlık olsun canım inşallah dediğin gibi inşallah bir dahakine hayırlısıyla nasip olur ne yapalım
Geçen sene ben de kimyasal yaşadım. Aynı senim gibi dua etmişim değerim düşsün diye kürtaj olacağım diye çok korkmuştum. İnsan yeri gelince kimyasala bile seviniyormuş canım. Bir dahakine sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah

Evet kıZlar dondurulmuş olacak. Doktorla görüştüm gel başlayalım biz onu ayarlarız dedi. Bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum inşallah. İnşallh siz de adet olursunuz da süreci birlikte yaşarız

ben erken adet olacağım sanırım.
bu gün 21.günüm ama sanırım 24te olurum en geç.
çünkü baş ağrılarım ve adet belirtilerim başladı.
hadi hakkımızda hayırlısı.
opum iki sene önce bayrama denk gelmişti transferim de yılbaşına denk gelsin

İki sene önce mi

evet canim yükselsin diye cirpindigimiz deger düsüyor diye seviniyoruz. hersey bir imtihan. seninde tedavin hayirli olsun insallah rabbim gönlüne göre versin
canim cok güzel ya senin gününü sayacagiz birlikte haydi bismillah

canımsın
kist falan çıkmazsa başlayacağım inşallah.
inşallah bu sefer olur da hepinize umut olurum.
Allah hepimizi anne olma sevinciyle mükafatlandırsın.

canımsın
kist falan çıkmazsa başlayacağım inşallah.
inşallah bu sefer olur da hepinize umut olurum.
Allah hepimizi anne olma sevinciyle mükafatlandırsın.
burda aldigimiz her pozitif bize umut oluyor kuzum. insallah sende tatli anneler arasina katilirsin rabbim yüzünü güldürsün. bu tedavinle bebkelrini kucagina saglikla almak nasip olsun inslalah

burda aldigimiz her pozitif bize umut oluyor kuzum. insallah sende tatli anneler arasina katilirsin rabbim yüzünü güldürsün. bu tedavinle bebkelrini kucagina saglikla almak nasip olsun inslalah

sana bir şey diyeyim mi bir tane 'bebeğini' diyen yok herkes 'bebeklerini' diyor.
sende öyle dedin.
Rabbim ağzınızdan duysun da bağışlasın inşallah.

vallahi ikiz verirse Rabbim, dünyanın en mutlusu ben olurum herhalde.
aminnn inşallahhh canım.
Allah razı olsun.
ikiz olursa bayram yapariz burda bende ikizlerim olsun cok isterim insallah nasip olur . 33 yasina geldim artik cifter cifter yaparsam ancak olur

ikiz olursa bayram yapariz burda bende ikizlerim olsun cok isterim insallah nasip olur . 33 yasina geldim artik cifter cifter yaparsam ancak olur

yok canım ya yaş erken daha dur bakalım.
bakma ben 28e gireceğim ama neredeyse 4 yıldır uğraşıyorum.
daha bir kere hamilelik yok.
inşallah bu sefer ameliyatım tesir eder de hamiş olurum.
senin de inşallah pgt yöntemiyle sağlıklı gebeliğin olur.
tüm topik yüzümüz gülsün inşallah.

canim benim insallah hep berbaber doguma gün sayariz. bende bes yildir ugrasiyorum bes defa hamilleik yasadim ama nasip degilmis. insallah bundan sonra saglikli gebeliklerimiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…