- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.881
Canım ben adetimin 19. günü transfer oldum. Belki senin de öyle olur. Sen dondurulmuş mu transfer olacaksın?
adetim erken gelirse benim de denk gelebilir kuzum.
bakalım bir çözüm bulurlar muhakkak.
Büyük ihtimalle benimde denk gelicek kızlar
Bende dün başladım canım. benimde dondurulmuşEvet kıZlar dondurulmuş olacak. Doktorla görüştüm gel başlayalım biz onu ayarlarız dedi. Bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum inşallah. İnşallh siz de adet olursunuz da süreci birlikte yaşarız
Geçen sene ben de kimyasal yaşadım. Aynı senim gibi dua etmişim değerim düşsün diye kürtaj olacağım diye çok korkmuştum. İnsan yeri gelince kimyasala bile seviniyormuş canım. Bir dahakine sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallahSağlık olsun canım inşallah dediğin gibi inşallah bir dahakine hayırlısıyla nasip olur ne yapalım
Evet kıZlar dondurulmuş olacak. Doktorla görüştüm gel başlayalım biz onu ayarlarız dedi. Bi aksilik olmazsa yarın başlıyorum inşallah. İnşallh siz de adet olursunuz da süreci birlikte yaşarız
Hayırlı olsun o zamanBende dün başladım canım. benimde dondurulmuş
İki sene önce miben erken adet olacağım sanırım.
bu gün 21.günüm ama sanırım 24te olurum en geç.
çünkü baş ağrılarım ve adet belirtilerim başladı.
hadi hakkımızda hayırlısı.
opum iki sene önce bayrama denk gelmişti transferim de yılbaşına denk gelsin
evet canim yükselsin diye cirpindigimiz deger düsüyor diye seviniyoruz. hersey bir imtihan. seninde tedavin hayirli olsun insallah rabbim gönlüne göre versinGeçen sene ben de kimyasal yaşadım. Aynı senim gibi dua etmişim değerim düşsün diye kürtaj olacağım diye çok korkmuştum. İnsan yeri gelince kimyasala bile seviniyormuş canım. Bir dahakine sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah
canim cok güzel ya senin gününü sayacagiz birlikte haydi bismillahben erken adet olacağım sanırım.
bu gün 21.günüm ama sanırım 24te olurum en geç.
çünkü baş ağrılarım ve adet belirtilerim başladı.
hadi hakkımızda hayırlısı.
opum iki sene önce bayrama denk gelmişti transferim de yılbaşına denk gelsin
İki sene önce mi
evet canim yükselsin diye cirpindigimiz deger düsüyor diye seviniyoruz. hersey bir imtihan. seninde tedavin hayirli olsun insallah rabbim gönlüne göre versin
canim cok güzel ya senin gününü sayacagiz birlikte haydi bismillah
burda aldigimiz her pozitif bize umut oluyor kuzum. insallah sende tatli anneler arasina katilirsin rabbim yüzünü güldürsün. bu tedavinle bebkelrini kucagina saglikla almak nasip olsun inslalahcanımsın
kist falan çıkmazsa başlayacağım inşallah.
inşallah bu sefer olur da hepinize umut olurum.
Allah hepimizi anne olma sevinciyle mükafatlandırsın.
burda aldigimiz her pozitif bize umut oluyor kuzum. insallah sende tatli anneler arasina katilirsin rabbim yüzünü güldürsün. bu tedavinle bebkelrini kucagina saglikla almak nasip olsun inslalah
evet öyle demisimsana bir şey diyeyim mi bir tane 'bebeğini' diyen yok herkes 'bebeklerini' diyor.
sende öyle dedin.
Rabbim ağzınızdan duysun da bağışlasın inşallah.
evet öyle demisiminsallah Allah söyletiyor bizlere cifter cifter versin insallah
ikiz olursa bayram yapariz burdavallahi ikiz verirse Rabbim, dünyanın en mutlusu ben olurum herhalde.
aminnn inşallahhh canım.
Allah razı olsun.
Sağol canımHayırlı olsun o zamannerde deniyorsun kaçıncı embriyosu kaçıncı deneme yaş kaç
ikiz olursa bayram yapariz burdabende ikizlerim olsun cok isterim insallah nasip olur . 33 yasina geldim artik cifter cifter yaparsam ancak olur
canim benim insallah hep berbaber doguma gün sayariz. bende bes yildir ugrasiyorum bes defa hamilleik yasadim ama nasip degilmis. insallah bundan sonra saglikli gebeliklerimiz olur.yok canım ya yaş erken daha dur bakalım.
bakma ben 28e gireceğim ama neredeyse 4 yıldır uğraşıyorum.
daha bir kere hamilelik yok.
inşallah bu sefer ameliyatım tesir eder de hamiş olurum.
senin de inşallah pgt yöntemiyle sağlıklı gebeliğin olur.
tüm topik yüzümüz gülsün inşallah.
Benim de aynı şekilde 3.tramsfer olacak. İnşallah kutlama yaparız birlikteevet kuzum 2 sene oldu opu olalı.
benim 3.transferim olacak ya ben kıdemliyim
jübile yaparım da bu sefer tutar inşallah.
Çok güZel inşallah içlerinde en az biri de bebişin olurSağol canım
İstanbuldayım ben. Şişli kolan hastanesinde ilk denemem
Yaş 27 . Dondurulmuş 5 tane embriyom var
Ayyy inşallah canımmmm. Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın
Çok güZel inşallah içlerinde en az biri de bebişin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?