- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #28.961
3 aydır böyleyim ya napabilirim acebaRahim duvari kalinlasmazsa az oluyomus kanama gecen gun biyerde dinledim.
en son nisan ayında trasfer oldum bende ondan korkuyorum bidaha muaneye gitmedimHormonlarina baktir canim birde kist olmus olabilir muayne olmalisin
Gitmen lazim canim nisandan araliga baya zaman gecmis en fazla kist olmustur o da yasminle gecer umarim . Tekrar dusunuyormusun tup bebek . Kacinci gun embryosuyduen son nisan ayında trasfer oldum bende ondan korkuyorum bidaha muaneye gitmedim
Nar suyu kalinlastiriyous canim3 aydır böyleyim ya napabilirim aceba
tesekkur ederim canimNar suyu kalinlastiriyous canim
Kizlarr 4.tedavime basliyorum persembe gunu cok mutluyumm. Benide listeye ekleyinnBirAsilAnnesi yas 32. Gurgan clinic
BirAsilAnnesi beni de al kuzum listeye. Yas 24. Transfer yapildi . Bahceci fulya tup bebek merkezi
1.ci deneme 27 aralik test gunu.kızlar deneme sayıları ve test tarihlerini de alabilir miyim?
Yok canim anlamazsin . Yeni mi ogrendin hamile oldugunuHerkese merhaba arkadaşlar nasılsınız.insallah sonuç bekleyenlere hepsi pozitif haberi almıştır hayirliysa eğer
Arkadaşlar kesenin dolu olduğu nasıl anlaşılır.ultrsyon dışında.bir belirti olurmu
Bende transferimin 1. günüyle aranıza katıldım
27 aralık test günüm
5. Transferim
Benimde transferim bugün oldu yaş 36 ilk deneme
29 aralık test günüm
insalah pozitif sonuç alırsın abla allah gönlüne gore versinBenimde transferim bugün oldu yaş 36 ilk deneme
29 aralık test günüm
Yok mlsf ben değilim kardeşim.kan değerleri çok güzel artış gösterdi kesesi görüldü.kalp atışı duymadılar henüz onun için sordumHerkese merhaba arkadaşlar nasılsınız.insallah sonuç bekleyenlere hepsi pozitif haberi almıştır hayirliysa eğer
Arkadaşlar kesenin dolu olduğu nasıl anlaşılır.ultrsyon dışında.bir belirti olurmu
Saol canim ınş bekleyen herkesin güzel haberlerini alırız. Izmir ırenbe tup bebek merkezi.Hangi merkez canım?
transferin hayırlı olsun.
aramıza hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?