- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.201
BirAsilAnnesi Haber aldım çok şükür sağlıklı 9 tane dondurulmuş Şimdi rahat rahat bekleyebilirim transfer gününü
Mrblar bende 5.gun embriyosu 27 Aralık transfer 4 Ocak test tarihimBirAsilAnnesi listeye eklermisin cnm
Cok sukur canım insallahOhh süpermiş tatlım.
darısı tutunmalarına inşallah.
Rica ederim. Biz de yasadikca ogrendik.gonul isterdi ki bu surecin hic birini tecrube etmeyelim ama napalim...Tesekkur ederim icim rahatladı
Yaş 34 Memorial tüp bebek merkezicanım yaşın ve merkez adını da yazar mısın?
Kısmet ne yapalımRica ederim. Biz de yasadikca ogrendik.gonul isterdi ki bu surecin hic birini tecrube etmeyelim ama napalim...
Allah razı olsun arkadaşım
Hayirlisi olsun canim benim taze transferse cok gecmeden yapiyorlar umarim tutunur bebisin snaaSlm kızlar benimde opum oldu bugün bakalım ne zaman transfer olcak 8-9 yumurta dediler toplanan
Ee ne yapiyorsun bakalim belirtin varmiAllah razı olsun arkadaşım
Taze canım inşallah dua et banada :)Hayirlisi olsun canim benim taze transferse cok gecmeden yapiyorlar umarim tutunur bebisin snaa
Tabkide Rabbim emeklerinin karsiligini sag salim evlatlarla nasip etsin :)Taze canım inşallah dua et banada :)
Aminnnn inşallah hayırlısıyla :)Tabkide Rabbim emeklerinin karsiligini sag salim evlatlarla nasip etsin :)
Uzulme kuzum vardir bundada bir hayir. Insallah ikincide tutar. Sen dua et surekli. Allah buyukturMalesef canım olmadı nasip değilmiş bizde ikinciye hazırlanırız:))
38 yas cok normal canim sıkma canini bu tedaviye ne kadar pozitif baslarsan o kadar guzel gidiyor Allah in izniyleMerhaba,
Yarın reglimin 3. günü dondurulmuş embrio için ilk kontrol muayenesi sonra kısmetse transfer için geri sayacağım. 2. Tüp bebek denemesi olacak. Yaşım 38 ve tüm olumsuzluklar beni çok korkutuyor.
Aynen canım biliyorum çok şükür rabbim büyük elbet bizimde yüzümüz güler inanıyorum gülceğine mevlam neylerse güzel eyler rabbimden gelen her zaman için hediyedir:))Uzulme kuzum vardir bundada bir hayir. Insallah ikincide tutar. Sen dua et surekli. Allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?