- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.221
Aynen oyle canim benim hic bir sey icin bitmis degildir. Rabbim guc vericektir eminim. Sen inancli birisin. Rabbim dualarini birgun kabul edecektir. Ikinci tedavi icin ne zman dusunuyorsun peki. Bide kan sonucun kacti 12.gun yaptirdin dmiAynen canım biliyorum çok şükür rabbim büyük elbet bizimde yüzümüz güler inanıyorum gülceğine mevlam neylerse güzel eyler rabbimden gelen her zaman için hediyedir:))
Umarım öyle olur, bir down sendromlu kayıbım var, bir negatif tüp bebek denemem var ve umudum pamuk ipliğine bağlı.38 yas cok normal canim sıkma canini bu tedaviye ne kadar pozitif baslarsan o kadar guzel gidiyor Allah in izniyle
Hayirlisi canim. Ikincisi insallah tutacaktir peki pgt yapilmadimi orda hersey belli oluyorUmarım öyle olur, bir down sendromlu kayıbım var, bir negatif tüp bebek denemem var ve umudum pamuk ipliğine bağlı.
Sağol canım 12ci güne gelmeden hastalandım iki regaldan sonra düşünüyorum ikinci tüpbebeğide yani mart olcak:)Aynen oyle canim benim hic bir sey icin bitmis degildir. Rabbim guc vericektir eminim. Sen inancli birisin. Rabbim dualarini birgun kabul edecektir. Ikinci tedavi icin ne zman dusunuyorsun peki. Bide kan sonucun kacti 12.gun yaptirdin dmi
Kan testi yaptirdin dimi canim hayirlisi olsunn insallah iyice toparla kendini moralini bozacak herseyeden uzak durr gercekten moral cok onemli ya. Stres vucudu hormonlari kotu etkiliyorSağol canım 12ci güne gelmeden hastalandım iki regaldan sonra düşünüyorum ikinci tüpbebeğide yani mart olcak:)
Evet canım yaptım negatif sonuç yok çok şükür moralim iyi herkes arkamda moral veriyolar sağol olsunlarKan testi yaptirdin dimi canim hayirlisi olsunn insallah iyice toparla kendini moralini bozacak herseyeden uzak durr gercekten moral cok onemli ya. Stres vucudu hormonlari kotu etkiliyor
Daha yasin genc ben inaniyorum Allah in izniyle sende kalicaksin hamile. Allah buyukturEvet canım yaptım negatif sonuç yok çok şükür moralim iyi herkes arkamda moral veriyolar sağol olsunlar
teşekkür ederim.
topiğimi güzelleştiren arkadaşlar sayesinde güzeliz maşallah.
tedaviniz hayırla bitsin inşallah.
bilgilerinizi yaşınız, deneme sayınız, merkez adı ve transfer tarihi olarak yazarsanız listemize eklemek isterim.
aramıza hoş geldiniz
Canim oncelikle hayirli olsun. Insallah ilk denemende pozitifi gorursun. Kalcandaki agri icin arnica krem surebilirsin.asiye hemsire onu oneriyor. Ama gecmesi 1 kac gunu bulur. Surmezsen cok uzun sure gecmiyor.Merhabalar..
Anca dönüş yapıyorum kusura bakmayın..dün transferim oldu..
O umut dolu listeye ekleyin beni de Yaş 31, fulya bahçeci tüp bebek merkezi, ilk deneme, 29.12.2017 transfer tarihi..
Bu arada bir sorum olacak kızlar..
Bana doktorum haftada bir progesteron depo, her gün 2 tane progesteron ampul bir arada kalçadan ve göbekten kan sulandırıcı iğne verdi..
Transferden sonra iğneleri hemşireler vurdular..
Bende mi sorun var anlamadım yürüyemiyorum ben bugün..kalçamdan bacağıma kadar ağrısı vuruyor yatakta bile dönemiyorum. Gebelik testine kadar devam edilecekmiş. Bebeğimi kucağıma almak için herşeye katlanırım ama bu acıyla kasılmalarım ona zarar verir mi ondan korkuyorum ☹ benim gibi olan var mi?
Canim oncelikle hayirli olsun. Insallah ilk denemende pozitifi gorursun. Kalcandaki agri icin arnica krem surebilirsin.asiye hemsire onu oneriyor. Ama gecmesi 1 kac gunu bulur. Surmezsen cok uzun sure gecmiyor.
Hadi gozun aydin kendini yorma iyice dinlen . Moralini yuksek tutacak seylerle ilgilen. Hayirli olsun kuzumKızlar merhaba bugün gittim merkeze 9 yumurtanın 7 si olgunmuş 4 ü döllenmiş pazartesi transferim varr gün saymaya başladım :)
Kizlar transfer tarihim belli oldu. Carsamba gunu ...
Sagol canim. DeniycemHayirlisi olsun canim benim . Az kaldi carsambaya iyice dinlen moralini bozacak seylerden uzak dur .
Dinleniyorum bol.bol inşallah çabucak geçsin.zamanHadi gozun aydin kendini yorma iyice dinlen . Moralini yuksek tutacak seylerle ilgilen. Hayirli olsun kuzum
Gecer gecer bak ikindi oldu aksamda yakindir gunlerimiz saniye gibi akip gidiyor omrumuzdenDinleniyorum bol.bol inşallah çabucak geçsin.zaman
Aynen öyle sonucu güzel olsunda bide.inşallah dr rapor verir benim işim çok stresli çalışamam kiGecer gecer bak ikindi oldu aksamda yakindir gunlerimiz saniye gibi akip gidiyor omrumuzden
Verir neden vermesin devlet hastanesi degil ya burasi .Aynen öyle sonucu güzel olsunda bide.inşallah dr rapor verir benim işim çok stresli çalışamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?