Transfere geri sayim

Aynen canım biliyorum çok şükür rabbim büyük elbet bizimde yüzümüz güler inanıyorum gülceğine mevlam neylerse güzel eyler rabbimden gelen her zaman için hediyedir:))
Aynen oyle canim benim hic bir sey icin bitmis degildir. Rabbim guc vericektir eminim. Sen inancli birisin. Rabbim dualarini birgun kabul edecektir. Ikinci tedavi icin ne zman dusunuyorsun peki. Bide kan sonucun kacti 12.gun yaptirdin dmi

Aynen oyle canim benim hic bir sey icin bitmis degildir. Rabbim guc vericektir eminim. Sen inancli birisin. Rabbim dualarini birgun kabul edecektir. Ikinci tedavi icin ne zman dusunuyorsun peki. Bide kan sonucun kacti 12.gun yaptirdin dmi
Sağol canım 12ci güne gelmeden hastalandım iki regaldan sonra düşünüyorum ikinci tüpbebeğide yani mart olcak:)

Sağol canım 12ci güne gelmeden hastalandım iki regaldan sonra düşünüyorum ikinci tüpbebeğide yani mart olcak:)
Kan testi yaptirdin dimi canim hayirlisi olsunn insallah iyice toparla kendini moralini bozacak herseyeden uzak durr gercekten moral cok onemli ya. Stres vucudu hormonlari kotu etkiliyor

Kan testi yaptirdin dimi canim hayirlisi olsunn insallah iyice toparla kendini moralini bozacak herseyeden uzak durr gercekten moral cok onemli ya. Stres vucudu hormonlari kotu etkiliyor
Evet canım yaptım negatif sonuç yok çok şükür moralim iyi herkes arkamda moral veriyolar sağol olsunlar

Merhabalar..
Anca dönüş yapıyorum kusura bakmayın..dün transferim oldu..
O umut dolu listeye ekleyin beni de Yaş 31, fulya bahçeci tüp bebek merkezi, ilk deneme, 29.12.2017 transfer tarihi..
Bu arada bir sorum olacak kızlar..
Bana doktorum haftada bir progesteron depo, her gün 2 tane progesteron ampul bir arada kalçadan ve göbekten kan sulandırıcı iğne verdi..
Transferden sonra iğneleri hemşireler vurdular..
Bende mi sorun var anlamadım yürüyemiyorum ben bugün..kalçamdan bacağıma kadar ağrısı vuruyor yatakta bile dönemiyorum. Gebelik testine kadar devam edilecekmiş. Bebeğimi kucağıma almak için herşeye katlanırım ama bu acıyla kasılmalarım ona zarar verir mi ondan korkuyorum ☹ benim gibi olan var mi?

Canim oncelikle hayirli olsun. Insallah ilk denemende pozitifi gorursun. Kalcandaki agri icin arnica krem surebilirsin.asiye hemsire onu oneriyor. Ama gecmesi 1 kac gunu bulur. Surmezsen cok uzun sure gecmiyor.

Canim oncelikle hayirli olsun. Insallah ilk denemende pozitifi gorursun. Kalcandaki agri icin arnica krem surebilirsin.asiye hemsire onu oneriyor. Ama gecmesi 1 kac gunu bulur. Surmezsen cok uzun sure gecmiyor.

Sağol canım..hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah..bende alayım o kremden bari..

Kızlar merhaba bugün gittim merkeze 9 yumurtanın 7 si olgunmuş 4 ü döllenmiş pazartesi transferim varr gün saymaya başladım :)
Hadi gozun aydin kendini yorma iyice dinlen . Moralini yuksek tutacak seylerle ilgilen. Hayirli olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…