- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.161
İnanamıyorum hala ya inş sağlıklı bi gebeliktirEveettt hamilesinizzz hayirli olsun insallah
Bencede orda bebek var :)) tebrikler inşallah ctsi kan tahlilindede ben burdayım der annesineCumartesi günü canim
İnşallah ya çok garip hissediyorum inş sağlıklı geciririz ilk denemem ve 2 embriyo koyulmustuBencede orda bebek var :)) tebrikler inşallah ctsi kan tahlilindede ben burdayım der annesine
gözün aydın canım hamilesinEki Görüntüle 2085727 kızlar bu var demek mi oluyo 20 sinde transferim olmustu
Çok kk take darısı sizleregözün aydın canım hamilesin
amin canimÇok kk take darısı sizlere
28-ilk deneme-prof.dr.engin oral-3 ocak
Rabbım herkesın yuzunu guldursun,kucagını bos bırakmasın
Merhabalar ;
23 Aralık’ta iki adet dondurulmuş blast embriyo transferim gerçekleşti,yaşım 31.Test tarihim 2 Ocak ve takdir edersiniz ki zaman geçmek bilmiyor
bilmez miyim?
neyse sonu güzel olsun inşallah.
kaçıncı denemeniz ve merkezinizin adı ne?
teşekkür ederim.
İlk denemem,doktorumun bireysel muayenehanesi var fakat işlemlerim Bahçeci Fulya Klıniğinde gerçekleşti.Sonuçlarımız hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.Pozitif sonuç alanların mutluluğu bizim hem umudumuz hem mutluluğumuz oluyor.Allah tüm isteyen ve bekleyenlere meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin
Var tatlımm gözün aydınn göz kırpmış annesine bebişin ben burdayım diyorEki Görüntüle 2085727 kızlar bu var demek mi oluyo 20 sinde transferim olmustu
Transferden hemen sonra mi canim? Ayni gun mu yani?Kızlartransferden sonra araba kullanmada bir sakınca var mıdır sizce??
Yok yani ne zaman kullanmaliTransferden hemen sonra mi canim? Ayni gun mu yani?
Onu doktoruna sor canim ama ilk gun kullanma bence insan trafikte strese giriyor ani tepki verebiliyorsun. Bi kac gun gecsin bari mecburiyetin yoksa.Yok yani ne zaman kullanmali
5. Gün canim cumartesi test gunum :)Var tatlımm gözün aydınn göz kırpmış annesine bebişin ben burdayım diyorkaçıncı gün embriyosuydu ?
Cok tesekkur ederım transfer tarihimAramıza hoş geldin.
aminn inşallahh.
3 ocak test tarihi mi yoksa transfer olacağın tarih mi?
Eki Görüntüle 2085727 kızlar bu var demek mi oluyo 20 sinde transferim olmustu
Kızlartransferden sonra araba kullanmada bir sakınca var mıdır sizce??
Canım hayırlı zamanda olur inşallah transferin. Korkma nasibimizi yaşayacağız dua edelim elimizden gelen bu. Allah büyük inşallah bu transferinde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. Bende iyiyim ev iş arasında git gel yapıyorumTamam kuzum ondan alayım o zaman.
İlaçlara başladık 2 ocakta kontrol var o zaman belli olacak transfer tarihi. Korkularımdan arınmaya çalışıyorum ne kadar başarılı olabildiğimse meçhulsen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?