- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.181
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz . Bende bugün haber bekliyorum Embriyoların son durumu hakkında bilgi verecekler kaç tane dondurulacağına karar verilecek yüreğim ağzımda haber bekliyorum.yarın benim kontrol var güzellikler.
ama henüz 9.günüm olacak transfer tarihim belli olur mu bilmiyorum.
inşallah güzel haberler getiririm.
Hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz . Bende bugün haber bekliyorum Embriyoların son durumu hakkında bilgi verecekler kaç tane dondurulacağına karar verilecek yüreğim ağzımda haber bekliyorum.
İnşallah canım yaa Senden de güzel hayırlı haberler bekliyoruzsayısı inan önemli olmuyor canım benim.
1 tane olsun canavar gibi kaliteli olsun sana yeter.
inşallah hayırlı şeyler duyarsın.
gözün aydın canım allahım sağlıklı devam ettirsin insalah
Amin cnm Allah razı olsungözün aydın canım allahım sağlıklı devam ettirsin insalah
Tebrikler saglikla kucaginiza alin
Gözünüz aydın maşallah kat kat artsın değeriniz önce kese sonra kalp atışlatını duyun inşallah
Tebrikler saglikla kucaginiza alin
Çoook teşekkür ederimGözünüz aydın maşallah kat kat artsın değeriniz önce kese sonra kalp atışlatını duyun inşallah
hayirli olsun saglikla ilerler insallah
hayirli olsun kat kat artar insallah degerinBirAsilAnnesi Benim de pozitif 3. Gün embriyosu dondurulmuş 10.gun bugün sonuç 43 kusur hastaneden dönüyorum 2 gün sonra tekrarliycaz bana düşük geldi Allah herkese hayırlısıni versin ınş.
Opudan sonra 10 gune kadar adet olunmasi gerekiyor zaten. 5-6 gun sonra olunuyor genelde cunku yumurtalariniz alinmis oluyor. Normali o. Merak etmeyin.Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben Pazar günü Opu oldum . Bu sabah itibari ile kanamam var Lekelenme değil yani bildiğin regl kanaması gibi fakat reglime 12 gün var Sizce neden olmuştur ya da aynısını yaşayan var mı ?
Tesekkur ederim icim rahatladıOpudan sonra 10 gune kadar adet olunmasi gerekiyor zaten. 5-6 gun sonra olunuyor genelde cunku yumurtalariniz alinmis oluyor. Normali o. Merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?