- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.261
Kızlar iyi akşamlar transferin 3.gunundeyim benim akintim çok fazla bu normal mi sizce
Harika çok sevindim, hadi hayırlısı ve sağlıklısı olsun her şeyin inşallah.
Evet cnm progestan fitil.kullaniyorumVajinal yoldan ilaç kullanıyorsun değil mi? Onlar akıntıyı çok fazla arttırıyor. Sürekli çamaşır değiştirmelisin. Ben günde 6-7 değiştirdiğimi biliyorum.
Evet cnm progestan fitil.kullaniyorum
Bu arada bende bu ay tekrardan tedaviye başlıcam ama Acıbademi düşünmüyorum bu defa şişli memorialde olmayı düşünüyorum orda bana önerebileceğiniz doktor varsa söylermisiniz
Inşallah öyle olurlar. Ben Acetto da tedavi oluyorumaramıza hoş geldin
inşallah buz bebekler sana da bana da sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.
iyi düşünelim iyi olsun.
tedavi gördüğün merkezin adı nedir?
Pgt %95 civarında doğru bilgi veriyormuş, benim %100 doğru olmasına ihtiyacım var. Ayrica embriyoya zarar verme ihtimali varmış. Bunun için hamilelikte yurt dışına gönderilen kan testini yaptıracağız. Umarım doğru karar vermişimdir, herşey o kadar zor ki.Hayirlisi canim. Ikincisi insallah tutacaktir peki pgt yapilmadimi orda hersey belli oluyor
Inşallah öyle olurlar, doktorumda eşimde çok umutlular. Ben Acetto da tedavi oluyorum.aramıza hoş geldin
inşallah buz bebekler sana da bana da sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.
iyi düşünelim iyi olsun.
tedavi gördüğün merkezin adı nedir?
Yani bi dna testi bile yapilirken %100 sonuc alinamiyor malesef. %99 diye yazar hep. Ben memnun kaldim iyikide gondermisim canim. Belkide dusuklerim bu yuzdendi ve guzel bir hamilelik yasicam. Bu konularda ne kadar az bilgin olursa okadar iyidir. Hakkinda hayirlisi olsun tatlimInşallah öyle olurlar. Ben Acetto da tedavi oluyorum
Pgt %95 civarında doğru bilgi veriyormuş, benim %100 doğru olmasına ihtiyacım var. Ayrica embriyoya zarar verme ihtimali varmış. Bunun için hamilelikte yurt dışına gönderilen kan testini yaptıracağız. Umarım doğru karar vermişimdir, herşey o kadar zor ki.
Tefavin hayirli olsun canmMerhaba kızlar Bende başladım ilk defa
Gonal f başladım şuan
Merak ve sabırsızlıkla
Tefavin hayirli olsun canm
Evet canim tuple ilk denememizSen tüp ile mi hamilesin cnm
Sağolasın
Umarım 9 ay güzel ve sağlıkla geçer, yavrunu kucağına alacağın güne kavuşursun.Yani bi dna testi bile yapilirken %100 sonuc alinamiyor malesef. %99 diye yazar hep. Ben memnun kaldim iyikide gondermisim canim. Belkide dusuklerim bu yuzdendi ve guzel bir hamilelik yasicam. Bu konularda ne kadar az bilgin olursa okadar iyidir. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim
Evet canim tuple ilk denememiz
Hayir canim neden korkacaksin . Sakin aklini bulandirma her igneni vurusunda besmele cek Allah im sifasi senden de. Hersey guzel olacak de. Allah buyuktur. Sen ne kadar pozitif olursan tedavin o kadar guzel gider.Gonal f 2 tane yapıldı şuan
bana henüz yolun başındayım
Ne önerirsin
Korkmalı mıyım ?
Umarım 9 ay güzel ve sağlıkla geçer, yavrunu kucağına alacağın güne kavuşursun.
İçimdeki ses 2018 annesi olacağımı söylüyorHayir canim neden korkacaksin . Sakin aklini bulandirma her igneni vurusunda besmele cek Allah im sifasi senden de. Hersey guzel olacak de. Allah buyuktur. Sen ne kadar pozitif olursan tedavin o kadar guzel gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?