Transfere geri sayim

Kızlaaar kaç embriyo oluştu 5.güne kadar kaçı kaldı ya? Benim 13 yumurta 5döllenme. 1ide 2.günde gitmiş 4kaldı nasıl olacak endişelendim hergün biri mi gidecek kötü mü durum ilk denemem

Selam kızlar bu aralar çok fazla girmiyorum hamile olan arkadaşlar hayırlısı olsun Rabbim sağ salim bebişlerinizi kucağınıza versin inşallah aminn

Bu arada bende bu ay tekrardan tedaviye başlıcam ama Acıbademi düşünmüyorum bu defa şişli memorialde olmayı düşünüyorum orda bana önerebileceğiniz doktor varsa söylermisiniz

Bu arada bende bu ay tekrardan tedaviye başlıcam ama Acıbademi düşünmüyorum bu defa şişli memorialde olmayı düşünüyorum orda bana önerebileceğiniz doktor varsa söylermisiniz

Tatlım Anadolu yakasına geçmek zor olmazsa sana Ataşehir memorial da kendi doktorumu da öneririm. Zaten laboratuvar koşulları aynı. Şişli çok yoğun olduğu için Ataşehir bana daha cazip geliyor. Bir de Ataşehir de hep aynı doktorun kontrolündesin.

aramıza hoş geldin
inşallah buz bebekler sana da bana da sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar.
iyi düşünelim iyi olsun.
tedavi gördüğün merkezin adı nedir?
Inşallah öyle olurlar. Ben Acetto da tedavi oluyorum
Hayirlisi canim. Ikincisi insallah tutacaktir peki pgt yapilmadimi orda hersey belli oluyor
Pgt %95 civarında doğru bilgi veriyormuş, benim %100 doğru olmasına ihtiyacım var. Ayrica embriyoya zarar verme ihtimali varmış. Bunun için hamilelikte yurt dışına gönderilen kan testini yaptıracağız. Umarım doğru karar vermişimdir, herşey o kadar zor ki.

Yani bi dna testi bile yapilirken %100 sonuc alinamiyor malesef. %99 diye yazar hep. Ben memnun kaldim iyikide gondermisim canim. Belkide dusuklerim bu yuzdendi ve guzel bir hamilelik yasicam. Bu konularda ne kadar az bilgin olursa okadar iyidir. Hakkinda hayirlisi olsun tatlim

Umarım 9 ay güzel ve sağlıkla geçer, yavrunu kucağına alacağın güne kavuşursun.

Gonal f 2 tane yapıldı şuan
bana henüz yolun başındayım
Ne önerirsin
Korkmalı mıyım ?
Hayir canim neden korkacaksin . Sakin aklini bulandirma her igneni vurusunda besmele cek Allah im sifasi senden de. Hersey guzel olacak de. Allah buyuktur. Sen ne kadar pozitif olursan tedavin o kadar guzel gider.

Hayir canim neden korkacaksin . Sakin aklini bulandirma her igneni vurusunda besmele cek Allah im sifasi senden de. Hersey guzel olacak de. Allah buyuktur. Sen ne kadar pozitif olursan tedavin o kadar guzel gider.
İçimdeki ses 2018 annesi olacağımı söylüyor
İnşallah Rabbim kısmet etsin
Sağolasın canım
Doktorumuz herşey çok iyi diyor
Harika motive ediyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…