Transfere geri sayim

İçim ferahladı şu an çok teşekkür ederim evet hemen kalkmıyorum ama yine de çıkıyor ilacın baya bir kısmı onun için bendeki bu tedirginlik . Sanki iğne daha garanti gibi düşünmüştüm hep içime su serptin ama sağol

Fitil dediğiniz crinone jel mi? Jeli kullandıktan sonra yatmanız değil yürümeniz gerekiyor çünkü.heralde başka şeylerde bahsediyorux

İçini ferah tut canım..nasip olunca ne olursa olsun geliyor o bebiş..bizim de geliyor inşallah:)))

Sağol canım anadolu yakasına gidip gelmem zor olur die şişli daha uygun çok teşekkür ediyorum yinede

Bilmiyorum canım..iğnelerden de olabilirmiş, gribal enfeksiyondan da..inşallah geçsin gitsin bende rahat nefes alayım
Kendimizi sakındıkça illa ki bişi oluyor . Bende hiç kabız olmam transferden sonraki 2 gün kabız gezdim . İnşallah bir an önce geçer ateşin Test tarihi yakın mı bu arada

Kendimizi sakındıkça illa ki bişi oluyor . Bende hiç kabız olmam transferden sonraki 2 gün kabız gezdim . İnşallah bir an önce geçer ateşin Test tarihi yakın mı bu arada
Katılıyorum sana sakınan göze çöp batıyor
Benim test tarihim 9 ocak..seninki ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…