- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.301
İçim ferahladı şu an çok teşekkür ederim evet hemen kalkmıyorum ama yine de çıkıyor ilacın baya bir kısmı onun için bendeki bu tedirginlik . Sanki iğne daha garanti gibi düşünmüştüm hep içime su serptin ama sağolCanım benim bir arkadaşım sadece fitil kullanmıştı ve bebeği kucağında şimdi gayet sağlıklı..sen gönlünü ferah tut bence..fitil kullanınca bir müddet yatıyordu o..çıkmaması için biraz dinleniyor musun?
Fitil dediğiniz crinone jel mi? Jeli kullandıktan sonra yatmanız değil yürümeniz gerekiyor çünkü.heralde başka şeylerde bahsediyoruxİçim ferahladı şu an çok teşekkür ederim evet hemen kalkmıyorum ama yine de çıkıyor ilacın baya bir kısmı onun için bendeki bu tedirginlik . Sanki iğne daha garanti gibi düşünmüştüm hep içime su serptin ama sağol
Ben fitil dediği için yatması gerektiğini söyledim..jel de sonrasında yürümek gerekiyor 10-15 dakika..Fitil dediğiniz crinone jel mi? Jeli kullandıktan sonra yatmanız değil yürümeniz gerekiyor çünkü.heralde başka şeylerde bahsediyorux
İçini ferah tut canım..nasip olunca ne olursa olsun geliyor o bebiş..bizim de geliyor inşallah:)))İçim ferahladı şu an çok teşekkür ederim evet hemen kalkmıyorum ama yine de çıkıyor ilacın baya bir kısmı onun için bendeki bu tedirginlik . Sanki iğne daha garanti gibi düşünmüştüm hep içime su serptin ama sağol
Yok jel değil progesteron fitilFitil dediğiniz crinone jel mi? Jeli kullandıktan sonra yatmanız değil yürümeniz gerekiyor çünkü.heralde başka şeylerde bahsediyorux
Aslında öyle . Çok pimpirikli oldum ben Nasip kısmet işi olduğunu sürekli kendime hatırlattığım haldeİçini ferah tut canım..nasip olunca ne olursa olsun geliyor o bebiş..bizim de geliyor inşallah:)))
Ben sana söylüyorum da kendim sanki farklıyımAslında öyle . Çok pimpirikli oldum ben Nasip kısmet işi olduğunu sürekli kendime hatırlattığım halde
Ateşin çıkması üşüttüğünden mi yoksa ateş basması gibi bişi miBen sana söylüyorum da kendim sanki farklıyımateşim çıkıyor diye tedirginim bende be canım
Sağol canım anadolu yakasına gidip gelmem zor olur die şişli daha uygun çok teşekkür ediyorum yinedeTatlım Anadolu yakasına geçmek zor olmazsa sana Ataşehir memorial da kendi doktorumu da öneririm. Zaten laboratuvar koşulları aynı. Şişli çok yoğun olduğu için Ataşehir bana daha cazip geliyor. Bir de Ataşehir de hep aynı doktorun kontrolündesin.
Bilmiyorum canım..iğnelerden de olabilirmiş, gribal enfeksiyondan da..inşallah geçsin gitsin bende rahat nefes alayımAteşin çıkması üşüttüğünden mi yoksa ateş basması gibi bişi mi
Kendimizi sakındıkça illa ki bişi oluyor . Bende hiç kabız olmam transferden sonraki 2 gün kabız gezdim . İnşallah bir an önce geçer ateşinBilmiyorum canım..iğnelerden de olabilirmiş, gribal enfeksiyondan da..inşallah geçsin gitsin bende rahat nefes alayım
Katılıyorum sana sakınan göze çöp batıyorKendimizi sakındıkça illa ki bişi oluyor . Bende hiç kabız olmam transferden sonraki 2 gün kabız gezdim . İnşallah bir an önce geçer ateşinTest tarihi yakın mı bu arada
5 ocak benim . Artık 4 gün kaldıKatılıyorum sana sakınan göze çöp batıyor
Benim test tarihim 9 ocak..seninki ne zaman?
Aaaa çok heyecanlandım şimdi birşey kalmamış:))) pozitif sonuçlarını bekliyorumm:)5 ocak benim . Artık 4 gün kaldı
İnşallah inşallahAaaa çok heyecanlandım şimdi birşey kalmamış:))) pozitif sonuçlarını bekliyorumm:)
Aminnn inşallah canım benimmBen bile heyecanlandım okuyunca
inşallah her şey yolunda gider kuzum.
hayırlı haberlerini duyursun Rabbim.
Aa sizin bugüb kaçıncı gün yani? Hiç idrar testi yapmadınız mı5 ocak benim . Artık 4 gün kaldı
Transfer gününü sayarsak benim 6. Gün bugün sayıyor muyuz bilmiyorum ama .Yapsam da çıkmaz kiAa sizin bugüb kaçıncı gün yani? Hiç idrar testi yapmadınız mı
Sayılmıyor canım. Ama olsun 5.gün emnriyosuysa 2 gün sonra falan ıdrar yaparsın belkiTransfer gününü sayarsak benim 6. Gün bugün sayıyor muyuz bilmiyorum ama .Yapsam da çıkmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?