Transfere geri sayim

İçimdeki ses 2018 annesi olacağımı söylüyor
İnşallah Rabbim kısmet etsin
Sağolasın canım
Doktorumuz herşey çok iyi diyor
Harika motive ediyor bizi
Masallah iste daha ne bak doktorunda iyi seyler soyluyormus sen kimsenin belirtisine kimsenin tedavisine bakma. Herkesin tedavi sekli farklidir ilaclari farklidir. Sen Allah a guven. Hersey guzel olacaktir emini.

Masallah iste daha ne bak doktorunda iyi seyler soyluyormus sen kimsenin belirtisine kimsenin tedavisine bakma. Herkesin tedavi sekli farklidir ilaclari farklidir. Sen Allah a guven. Hersey guzel olacaktir emini.
Elhamdülillah inancım tastamam o konuda
Belkide vakti bu zamandır
Rabbim hayırlı evlat nasip eyle diye dua ediyorum her zaman
Sende sağlıcakla kucağına al inşallah

Arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun inşallah.Allahim bu yeni yılda bütün evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı huzurlu iyi evlatlar nasip etsin inşallah.yuvalarinizdan saygı sevgi huzur sağlık mutluluk başarı karşılıklı anlayış merhamet sağduyu sabır eksik olmasın inşallah.hayir bereket bolluk helal kazanç nasip etsin inşallah Rabbim.dualardasiniz

Amin

Benim güzel topiğimmm
topiğimi güzelleştiren güzellerimmm
hepinize koca bir yıl birbirinize ve bana yol arkadaşlığı yaptığınız için teşekkürü bir borç bilirim.
geçmek üzere olduğumuz yılda kah hayırlı haberlerle sevindik kah üzücü haberlerle beraberce üzüldük.
Lakin sorunsuz ve iç içe bir topik olduk daima ve kopmadık.
bu yüzden hepinizi ayrı ayrı gönlümce çok seviyorum.
yeni yılın bebiş bekleyen hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar müjdelemesini,
hamiş olan güzellerim için hayırlı doğumlar nasip etmesini canı gönülden dilerim.
canlarım yeni yılda gönlünüzden ne geçiyorsa gelip size nasip olsun inşallah.
iyi ki varsınız

Ne de güzel yazmışsın, biz de sana çok teşekkür ederiz.
Yeni yıl hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah.

Canım benimm ne güzel yazmışsın...
Yepyeni bir yıl yepyeni umutlar demektir.
Önce sağlıklı sonra bebişli, huzurlu, mutlu bir yıl olsun hepimiz için.
Yuvalarımızdan aşk eksik olmasın.
Herkesin yeni yılını kutluyorumm ve bu yıl bütün göbişler bebişlerle dolsunnn inşallah diyorum.
Not: yarın transferim var çok heycanlıyım

kızlar selam..
Ben inanıyorum .. yeni yılda sağlıkla hayırlarla bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah..
Benim transferim 29unda yapıldı..Crinone jel çok birikme yapmış o nedenle progesteron iğnelere başlattı doktorum. Haftada bir depo, hergün de 2 ampul, ayrıca göbekten kan sulandırıcım var.. İğnelerden mi başka birşeyden mi bilmem dün gece ateşim çıktı 38.3 e kadar. migrenim tuttu.. Böyle şeyler yaşayanınız oldu mu?

Kızlar beni hiç iğne kullanmıyorum sadece fitil var . Bu bende tedirginlik yaratıyor . Benim gibi hiç iğne kullanmayan var mı aranızda ? Bildiğim kadarıyla iğne tutunmaya yardımcı oluyor

Kızlar beni hiç iğne kullanmıyorum sadece fitil var . Bu bende tedirginlik yaratıyor . Benim gibi hiç iğne kullanmayan var mı aranızda ? Bildiğim kadarıyla iğne tutunmaya yardımcı oluyor
Bence fitil daha iyi canım..ben popomun üzerine oturamıyorum :)

Ben bile heyecanlandım okuyunca
inşallah her şey yolunda gider kuzum.
hayırlı haberlerini duyursun Rabbim.

Fitil daha iyi de çoğu kişi fitille iğneyi bir arada kullanıyor . Bir de fitil bazen çıkıyor o kadar tedirgin oluyorum ki yanlış mı yapıyorum diye
Canım benim bir arkadaşım sadece fitil kullanmıştı ve bebeği kucağında şimdi gayet sağlıklı..sen gönlünü ferah tut bence..fitil kullanınca bir müddet yatıyordu o..çıkmaması için biraz dinleniyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…