- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.321
Kendimi nasıl zor tutuyorum bi bilsen :)Sayılmıyor canım. Ama olsun 5.gün emnriyosuysa 2 gün sonra falan ıdrar yaparsın belki
Ay tahmin edebiliyorum. Ben de diyoeum ki bu defa en azından 10.günü bekliycem ama hiç sanmıyorumKendimi nasıl zor tutuyorum bi bilsen :)
Arkadaşlar transferden sonraki 8. Günüm kahverengi koyu lekelenmem oldu. Hemen acile gidip beta hcg yaptım. 6. Gün embriyosuydu. Beta 1.2 çıktı. Adet de görmedim hala. Yarin 11. Günüm ve yeniden test yaptıracağım. Moralim çok bozuldu.
geçmiş olsun canım.
taze transfer miydi?
çatlatma iğnesi olmuş muydun?
dondurulmustu. Evet çatlatma iğnesi yapıldı
çatlatma iğnesi vücuttan 10 günden sonra ancak tamamen atılmış olur.
test sırasında da onun etkisinden 1 küsür çıkmış olabilir.
6.gün embriyosu 8.günde iyi bir değer vermesi beklenir kan testinde.
testi tekrarlayın ama olumsuz çıkarsa üzülmemeniz dileğiyle..
Canım naptın kan verdin mi? Tutmamış da olabilir tabikş ama üzülme yine denrrsiniz. Kaçıncı denemeydi?yok zaten bütün umutlarimi kaybettim. İlaçları da bıraktım kullanmıyorum. Bugün öğleden sonra vereceğim kan
Canım naptın kan verdin mi? Tutmamış da olabilir tabikş ama üzülme yine denrrsiniz. Kaçıncı denemeydi?
Dur bakalım yine de umudunu yitirme.kan sonucu iyice netleştirir bugünkü. Bu arada doktorun kim şu anda?birazdan çıkacağım evden. Moralim çok bozuk. İlaçları kestikten sonra göğüslerimde sızlama başladı.
Benim hikayem çok karışık. İlk tüp bebek tedavim korkunçtu. Acemi bir doktora denk geldim ve delik deşik oldum tedavi beni mahvettiği için negatif sonuçlandı. İkinci tedavimde hamile kaldım. Preeklampsi oldum 30 haftalık doğum yaptım. 3. Tedavi kimyasal gebelik oldu. 4. Tedavi bu oldu bu da negatif. 5.yi ne zaman yapacağım bilmiyorum. Yaklaşık 5 yildir bu süreçle uğraşıyorum çok yorgun hissediyorum.
doktorum ankarada. Ben başka şehirde herhangi bi devlet hastanesine gideceğim. Yapabileceği bir şey yok ama hormon testleri isteyeceğim. Göğüslerim çok acıyor sanki süt gelecekmiş gibi.Dur bakalım yine de umudunu yitirme.kan sonucu iyice netleştirir bugünkü. Bu arada doktorun kim şu anda?
İyi de Zaten tüp bebekten önce bakılmadı mı bürün değerlerine? Ayrıca trasnfer hazırlıklarına başlamadan önce de böyle mi acıyordu? İlaçlar çok ağrıtıyor çünkü bende de var.doktorum ankarada. Ben başka şehirde herhangi bi devlet hastanesine gideceğim. Yapabileceği bir şey yok ama hormon testleri isteyeceğim. Göğüslerim çok acıyor sanki süt gelecekmiş gibi.
Hadi hayırlı olsun canım. Yarın ben de arkandan geliyorumTransferim oldu Kızlar:))))
Hayırlısı olsun hakkında canımTransferim oldu Kızlar:))))
İyi de Zaten tüp bebekten önce bakılmadı mı bürün değerlerine? Ayrıca trasnfer hazırlıklarına başlamadan önce de böyle mi acıyordu? İlaçlar çok ağrıtıyor çünkü bende de var.
Sağol canım acayip duygulandım ben bugün. Hadi bakalım sıra sende yarın içinde dualarımız seninleHadi hayırlı olsun canım. Yarın ben de arkandan geliyorum
Çok sağol canımmmHayırlısı olsun hakkında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?