- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.021
Vaĺlahi bende bu defa hiçbişey anlamadım ocağin 2 sinde tedaviye başladık 15 inde Yumurtalar toplantı 21 inde Pgt ye gitti yumurtam 26 sınde pgt den geldi zaten 26 sındada adet oldum o zamandan beri kontrole gidiyorum ilaçsız hazırlıyolar rahimi transfere canımdondurulmuş transfer olacak senin canım yumurta oluşmamasını anlayamadım da
anladım doğal siklüste transfer olacaksın bunun en güzel yöntem olduğunu duyuyorumVaĺlahi bende bu defa hiçbişey anlamadım ocağin 2 sinde tedaviye başladık 15 inde Yumurtalar toplantı 21 inde Pgt ye gitti yumurtam 26 sınde pgt den geldi zaten 26 sındada adet oldum o zamandan beri kontrole gidiyorum ilaçsız hazırlıyolar rahimi transfere canım
merhaba hanımlar bende bu ay ilk tüp bebege baslıycam tup bebekle ilgili korkularım var bıraz olumsuz olcak diye cok korkuyorum iğnelere basladım nasıl tedavi süreci işleniyor
Merhaba kızlar bende novaarta gıdıyorum ılk tup bebek denemem asılama denemedım hıc ahmet hocanın hastasıyım yumuslarım pazartesı toplandı 11 taneydı 9u dollenmıs sizden rıcam transferden önce sonra ne yedınız ne ıctınız nasıl hareket ettınız yazabılırmısınız
Saol canım allah razı olsun baslamak bıle cok ıyı geldı bana sukurler olsun rabbım herkese nasıp eder baslamayı arı sutu hakkında bılgınız varmımerhaba canım.
tedavin hayırlı olsun.
Rabbim sonunu muvaffak eylesin inşallah.
beslenme konusunda bol proteinli beslenme şekli ve bol su öneriyorlar.
yoğurt, süt, peynir, yumurta, balık, et, tavuk mutlaka ağırlıklı beslen.
Canım hayırlı olsun seni merak etmiştim bende adet olmayı bekliyorum. Bu ay işler karışık ama nasip bakalım. Eşim ay sonunda iş in iş dışına çıkacak toplama o gitmeden olsa diye bakıyorum daha adet olmadımMerhabalar hanımlar
benimde bu gün itibariyle adetim başladı transfer olacak inşallah bu ay benimde
Toplamada yanında olabilecek miCanım hayırlı olsun seni merak etmiştim bende adet olmayı bekliyorum. Bu ay işler karışık ama nasip bakalım. Eşim ay sonunda iş in iş dışına çıkacak toplama o gitmeden olsa diye bakıyorum daha adet olmadım
Canım hayırlı olsun seni merak etmiştim bende adet olmayı bekliyorum. Bu ay işler karışık ama nasip bakalım. Eşim ay sonunda iş in iş dışına çıkacak toplama o gitmeden olsa diye bakıyorum daha adet olmadım
Canım inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur. Adet olmayınca toplama zamanını kestiremiyorum canımToplamada yanında olabilecek mi
Gönlüne göre olur insallin
Bende de kist gördü Dr hormon testleri kötü çıksa idi iptal olacaktı
Akşam Dr aradı transfer süreci için hormon sonuçları yaşına göre çok iyi dedi kist sorun değil dedi 12. Gün kontrolnde hormon ve rahim kalınlığı ve miyon alınan yerle ilgili sıkıntı görmezsem 5-7 gün içinde transfer olacak dedi çok mutlu oldum
Canım ilaç kullanmıştım iki gün oldu biteli inşallah gelse hayırla sağlıklaKuzum geçti mi adetin? İnşallah kendiliğinden gelir bebişin.
ayy bilmiyorum cok kaptırmak istemiyorum kendimi cnm basarısızlıgıa dusunuyorum bklm iğnelere basladım hayırlısı ilk denemem oyüzden tedirginimhoş geldin canımm :)
tedavin hayırlı olsun inşallah.
öncelikle iyi düşün ki başına hep iyisi gelsin.
şimdi iğnelerini olacaksın yumoşlarını büyütecekler.
sonra opu olacaksın toplayacaklar.
sonra duruma göre ya transfer olacaksın ya da dondurulacak rahmini dinlendirecekler.
yani inşallah her şey güzel olacak.
elbette ki zor ama sen keyfini çıkarmaya bak.
anne olmak meşakatli ama her şeye değen bir histir muhakkak.
Hayırlı olsun inşallah transferden sonra bol bol ananas yemek önemliMerhaba kızlar bende novaarta gıdıyorum ılk tup bebek denemem asılama denemedım hıc ahmet hocanın hastasıyım yumuslarım pazartesı toplandı 11 taneydı 9u dollenmıs sizden rıcam transferden önce sonra ne yedınız ne ıctınız nasıl hareket ettınız yazabılırmısınız
İnanmak ve iyi düşünmek lazım. Ben bir kez aşılama bir kez tüp bebek yaptırdım ve ikisinde de olacak diye o kadar emindim ki ama olmadı. Daha sonra donmuş embriyodan transfer yapıldı şu an 6 haftalık hamileyim. İnancını asla kaybetme moralini hep yüksek tut ve dua etayy bilmiyorum cok kaptırmak istemiyorum kendimi cnm basarısızlıgıa dusunuyorum bklm iğnelere basladım hayırlısı ilk denemem oyüzden tedirginim
Saol canım gunde 1 dilım dıyolar da sen ne kadar yedınnHayırlı olsun inşallah transferden sonra bol bol ananas yemek önemli
Canim sana tavsiyemSaol canım gunde 1 dilım dıyolar da sen ne kadar yedınn
Allahım cok karrıstı aklım Bı akrabamızda düşük yaptırıyomus ananas dedıCanim sana tavsiyem
ananas yeme
Birçok uzman bu tedavide ananasin yenmemesi gerektigini söylüyor olumsuz etkileri varmış çünkü
Bi araştır istersen
Doğru olabilir canımAllahım cok karrıstı aklım Bı akrabamızda düşük yaptırıyomus ananas dedı
Sagol canım allah razı olsun ben hıc yemeyım ınsallahDoğru olabilir canım
Rahimde kasılmalar yapıyormuş ananas bende böyle okumuştum
Allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz sonunda yüzün güler canım
İyi düşün sen iyi olsun
Sagol canım allah razı olsun ben hıc yemeyım ınsallahDlk2606 kuzum bak sende yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?