Transfere geri sayim

dondurulmuş transfer olacak senin canım yumurta oluşmamasını anlayamadım da
Vaĺlahi bende bu defa hiçbişey anlamadım ocağin 2 sinde tedaviye başladık 15 inde Yumurtalar toplantı 21 inde Pgt ye gitti yumurtam 26 sınde pgt den geldi zaten 26 sındada adet oldum o zamandan beri kontrole gidiyorum ilaçsız hazırlıyolar rahimi transfere canım

anladım doğal siklüste transfer olacaksın bunun en güzel yöntem olduğunu duyuyorum
hakkında hayırlısı olsun pgt yaptırmışsın en güzelini yapmışsın bende yaptırsaydım diyorum ama artık geç kaldık

merhaba hanımlar bende bu ay ilk tüp bebege baslıycam tup bebekle ilgili korkularım var bıraz olumsuz olcak diye cok korkuyorum iğnelere basladım nasıl tedavi süreci işleniyor

merhaba hanımlar bende bu ay ilk tüp bebege baslıycam tup bebekle ilgili korkularım var bıraz olumsuz olcak diye cok korkuyorum iğnelere basladım nasıl tedavi süreci işleniyor

hoş geldin canımm :)
tedavin hayırlı olsun inşallah.
öncelikle iyi düşün ki başına hep iyisi gelsin.
şimdi iğnelerini olacaksın yumoşlarını büyütecekler.
sonra opu olacaksın toplayacaklar.
sonra duruma göre ya transfer olacaksın ya da dondurulacak rahmini dinlendirecekler.
yani inşallah her şey güzel olacak.
elbette ki zor ama sen keyfini çıkarmaya bak.
anne olmak meşakatli ama her şeye değen bir histir muhakkak.

Merhaba kızlar bende novaarta gıdıyorum ılk tup bebek denemem asılama denemedım hıc ahmet hocanın hastasıyım yumuslarım pazartesı toplandı 11 taneydı 9u dollenmıs sizden rıcam transferden önce sonra ne yedınız ne ıctınız nasıl hareket ettınız yazabılırmısınız

merhaba canım.
tedavin hayırlı olsun.
Rabbim sonunu muvaffak eylesin inşallah.
beslenme konusunda bol proteinli beslenme şekli ve bol su öneriyorlar.
yoğurt, süt, peynir, yumurta, balık, et, tavuk mutlaka ağırlıklı beslen.

Saol canım allah razı olsun baslamak bıle cok ıyı geldı bana sukurler olsun rabbım herkese nasıp eder baslamayı arı sutu hakkında bılgınız varmı

Merhabalar hanımlar
benimde bu gün itibariyle adetim başladı transfer olacak inşallah bu ay benimde
Canım hayırlı olsun seni merak etmiştim bende adet olmayı bekliyorum. Bu ay işler karışık ama nasip bakalım. Eşim ay sonunda iş in iş dışına çıkacak toplama o gitmeden olsa diye bakıyorum daha adet olmadım

Toplamada yanında olabilecek mi
Gönlüne göre olur insallin
Bende de kist gördü Dr hormon testleri kötü çıksa idi iptal olacaktı
Akşam Dr aradı transfer süreci için hormon sonuçları yaşına göre çok iyi dedi kist sorun değil dedi 12. Gün kontrolnde hormon ve rahim kalınlığı ve miyon alınan yerle ilgili sıkıntı görmezsem 5-7 gün içinde transfer olacak dedi çok mutlu oldum

Kuzum geçti mi adetin? İnşallah kendiliğinden gelir bebişin.

Canım inşallah herşey yolunda gider gönlünce olur. Adet olmayınca toplama zamanını kestiremiyorum canım hayırlısı bakalım oluruna bıraktım nasipte varsa bu ay başlarız inşallah
Kuzum geçti mi adetin? İnşallah kendiliğinden gelir bebişin.
Canım ilaç kullanmıştım iki gün oldu biteli inşallah gelse hayırla sağlıkla

ayy bilmiyorum cok kaptırmak istemiyorum kendimi cnm basarısızlıgıa dusunuyorum bklm iğnelere basladım hayırlısı ilk denemem oyüzden tedirginim

Hayırlı olsun inşallah transferden sonra bol bol ananas yemek önemli

ayy bilmiyorum cok kaptırmak istemiyorum kendimi cnm basarısızlıgıa dusunuyorum bklm iğnelere basladım hayırlısı ilk denemem oyüzden tedirginim
İnanmak ve iyi düşünmek lazım. Ben bir kez aşılama bir kez tüp bebek yaptırdım ve ikisinde de olacak diye o kadar emindim ki ama olmadı. Daha sonra donmuş embriyodan transfer yapıldı şu an 6 haftalık hamileyim. İnancını asla kaybetme moralini hep yüksek tut ve dua et

Canim sana tavsiyem
ananas yeme

Birçok uzman bu tedavide ananasin yenmemesi gerektigini söylüyor olumsuz etkileri varmış çünkü
Bi araştır istersen
Allahım cok karrıstı aklım Bı akrabamızda düşük yaptırıyomus ananas dedı

Allahım cok karrıstı aklım Bı akrabamızda düşük yaptırıyomus ananas dedı
Doğru olabilir canım
Rahimde kasılmalar yapıyormuş ananas bende böyle okumuştum

Allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz sonunda yüzün güler canım

İyi düşün sen iyi olsun

Doğru olabilir canım
Rahimde kasılmalar yapıyormuş ananas bende böyle okumuştum

Allahım inşallah emeklerini boşa çıkarmaz sonunda yüzün güler canım

İyi düşün sen iyi olsun
Sagol canım allah razı olsun ben hıc yemeyım ınsallah Dlk2606 kuzum bak sende yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…