Transfere geri sayim

Ben birinci transferimde bol bol ananas yedim ama çok kanamam oldu bilmiyorum alakası var mı. İkinci transferimde sadece her gün çiğ kabak çekirdeği yedim ananas hiç yemedim çok şükür kanamam yok.
Canım sen kalp atışını duydun mu nasıl gidiyor gebelik

Benim ilk denemem negatif oldu
transferden sonra 4-5 gün ananas ve kabak çekirdeği yedim canım
Ama olmadı. 2.denememde yemicem

Valla böyle duyuncada yemek gelmiyor içimden şimdi yemem büyük ihtimalle o zamna kabak çekirdeğidemi yenmiyor

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben transferden sonra ananas yedim hergün bir dilim hiç bi olumsuzluğunu görmedim.Bence yan etkisi fazla tüketimde olur.Bariz bi yan etkisi olsa doktorum uyarırdı diye düşünüyorum

Ben transferden sonra ananas yedim hergün bir dilim hiç bi olumsuzluğunu görmedim.Bence yan etkisi fazla tüketimde olur.Bariz bi yan etkisi olsa doktorum uyarırdı diye düşünüyorum
Bende oyle düşündüm canımda herkesdende farklı bısey duyuyoruz Allahım her şey çok kariştı

Bende oyle düşündüm canımda herkesdende farklı bısey duyuyoruz Allahım her şey çok kariştı
İçin nasıl rahat ediyosa öyle yap bende yemiycektim böyle olumsuz konuşmalar yapılınca hemşire ananas ye diyince yedim içim rahat etmedi.Ya gerçekten faydası varsa diye yedim hiç bi sıkıntı olmadı bende

Canım sen kalp atışını duydun mu nasıl gidiyor gebelik

Evet canım çok şükür her şey yolunda. İnşallah böyle devam eder
Biliyor musun burda en çok hamilelik haberi beklediğim kişi sensin. Tabiki herbir arkadaşımın çok mutlu eder ama seninkini dört gözle bekliyorum ve inanıyorum

Ne kadar yediniz siz peki günlük

Oyle yapıyım rabbım ınsallah tum haber bekleyenlere guzel haber verdırır

Canım benim Allah razı olsun. Aynı anda aynı yollardan geçtik bende senin için çok sevindim dua ettim inşallah sağlıkla devam edip kucağına aldığını da görürürüz. Allah daim etsin inşallah bir ömür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…