- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.041
Canım sen kalp atışını duydun mu nasıl gidiyor gebelikBen birinci transferimde bol bol ananas yedim ama çok kanamam oldu bilmiyorum alakası var mı. İkinci transferimde sadece her gün çiğ kabak çekirdeği yedim ananas hiç yemedim çok şükür kanamam yok.
Benim ilk denemem negatif olduAyy kafam karıştı benimde şimdi bazıları çok faydalı diyor bazıları zararlı
Benim ilk denemem negatif oldu
transferden sonra 4-5 gün ananas ve kabak çekirdeği yedim canım
Ama olmadı. 2.denememde yemicem
Bende aynısıAyy kafam karıştı benimde şimdi bazıları çok faydalı diyor bazıları zararlı
Yeme kuzum sıkıntı olmasınValla böyle duyuncada yemek gelmiyor içimden şimdi yemem büyük ihtimalle o zamna kabak çekirdeğidemi yenmiyor
Kabak cekırdegı yenıyo galıbaBende aynısı
Yeme kuzum sıkıntı olmasın
Bende aynısı
Yeme kuzum sıkıntı olmasın
Kabak cekırdegı yenıyo galıba
ız ananas yemeyelım gerısını yıyelım hurmada rahmı acıyomus doguma yenmesı daha ıyıymısBende yeniyor diye duymuştum canım
B
ız ananas yemeyelım gerısını yıyelım hurmada rahmı acıyomus doguma yenmesı daha ıyıymıs
Bende oyle düşündüm canımda herkesdende farklı bısey duyuyoruzBen transferden sonra ananas yedim hergün bir dilim hiç bi olumsuzluğunu görmedim.Bence yan etkisi fazla tüketimde olur.Bariz bi yan etkisi olsa doktorum uyarırdı diye düşünüyorum
İçin nasıl rahat ediyosa öyle yap bende yemiycektim böyle olumsuz konuşmalar yapılınca hemşire ananas ye diyince yedim içim rahat etmedi.Ya gerçekten faydası varsa diye yedim hiç bi sıkıntı olmadı bendeBende oyle düşündüm canımda herkesdende farklı bısey duyuyoruzAllahım her şey çok kariştı
Canım sen kalp atışını duydun mu nasıl gidiyor gebelik
Ben transferden sonra ananas yedim hergün bir dilim hiç bi olumsuzluğunu görmedim.Bence yan etkisi fazla tüketimde olur.Bariz bi yan etkisi olsa doktorum uyarırdı diye düşünüyorum
Bende oyle düşündüm canımda herkesdende farklı bısey duyuyoruzAllahım her şey çok kariştı
Oyle yapıyım rabbım ınsallah tum haber bekleyenlere guzel haber verdırırİçin nasıl rahat ediyosa öyle yap bende yemiycektim böyle olumsuz konuşmalar yapılınca hemşire ananas ye diyince yedim içim rahat etmedi.Ya gerçekten faydası varsa diye yedim hiç bi sıkıntı olmadı bende
Canım benim Allah razı olsun. Aynı anda aynı yollardan geçtik bende senin için çok sevindim dua ettim inşallah sağlıkla devam edip kucağına aldığını da görürürüz. Allah daim etsin inşallah bir ömürEvet canım çok şükür her şey yolunda. İnşallah böyle devam eder
Biliyor musun burda en çok hamilelik haberi beklediğim kişi sensin. Tabiki herbir arkadaşımın çok mutlu eder ama seninkini dört gözle bekliyorum ve inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?