- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.001
Selam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Gözünüz aydın, sağlıkla sizlerle iyi günlerde büyüsün inşallah.Selam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Maşallah canım Rabbim analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahSelam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Selam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Gözünaydın canım sağlıkla büyüt miniğiniSelam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Maşallah canım gözün Aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasıp etsinSelam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canımcım bir kız bir erkekDta82 canım benim senin cinsiyetler neydi?
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alıraın. Benim 17 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi sağlam çıkmıştı 11 tanesi döllenmişti. 2 tanesi 3. Günde ttansfer edilmişti ve negatif sonuçlandı. 5. Güne 2 tane embriyo ulaştı ve donmuş embriyodan transferim yapıldı şu an 5 haftalık gebeyim. İkiz mi tek mi yarın belli olacak. 5. Gün embriyoları daha başaralı sonuclanıyorMerabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.
Hamileliginiz hayirli olsun.eger sizinki gibi iki tane olursa sansim yok gibi o kalan iki tanesi genetege gidecek daha ordada elenecek.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alıraın. Benim 17 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi sağlam çıkmıştı 11 tanesi döllenmişti. 2 tanesi 3. Günde ttansfer edilmişti ve negatif sonuçlandı. 5. Güne 2 tane embriyo ulaştı ve donmuş embriyodan transferim yapıldı şu an 5 haftalık gebeyim. İkiz mi tek mi yarın belli olacak. 5. Gün embriyoları daha başaralı sonuclanıyor
Genetikte elenecek embriyo ile zaten gebe kalamazsınız ya düşer yada tutmaz.Boşuna moralinizi bozmayın.Hamileliginiz hayirli olsun.eger sizinki gibi iki tane olursa sansim yok gibi o kalan iki tanesi genetege gidecek daha ordada elenecek.
rabbim yüzünü güldürsün sizi uzaktan takip ediyorumcanlarım;
buralar ben çekilince kabuğuma iyice tenha kalmış.
sonuncu negatiften sonra toparlanmam biraz zaman aldı, alıyor.
sadece insan her hayal kırıklığından sonra biraz daha sessizleşiyor işte.
yine de hamd olsun her hayıra da şerre de.
umarım herkes iyidir, keyifler yerindedir.
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallahMerhabalar hanımlar
benimde bu gün itibariyle adetim başladı transfer olacak inşallah bu ay benimde
dondurulmuş transfer olacak senin canım yumurta oluşmamasını anlayamadım daSelam kızlar bende bugün kontrole gittim ama büyük ihtimal ertelenicek transferim cuma günü tekrar gidicem rahim duvarında kalınlaşma var ama istenilen yumurtam oluşmamış daha
rabbim yüzünü güldürsün sizi uzaktan takip ediyorum
rabbim olgunluğunuzun ve sabrınızın mükafatını karşılığını en güzel şekilde nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?