Transfere geri sayim

Yüzün güler inşallah rabbim sabır versin

Şifa olsun canım
Folik asit vermedi bana

Teşekkürler, gerçi ben şimdi yurtdışındayım ve 31.haftada geldim buraya.türkiye de iki doktorum da iğneyi kesmezken buradaki doktorum kullanmaya gerek yoktu dedi :)

Folik asit vermemesi ilginç yalnız, ben vitaminlerin önemli olduğuna inanıyorum.

Kan ilacı fero sandal hap
Kan sulandırıcı iğne hibor
Estrofem ve jele devam

Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti

Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti

benim bir iğnenin etkisi 11.günde bile geçmemişti.
2 iğnenin etkisi daha geç geçer diye düşünüyorum canım.

Canim maşallah çokkk sevindim Rabbim evladına sağlıklı, hayırlı ömür versin. Darısı bizim başımıza inşallah

Gözün aydın canım allahım analı babalı büyütsün ınşallah o güzel duygusunu bizede yaşatsın insalah allah razi olsun dualarına kattığın için bizi

Hayırlı olsun.. Darısı başımıza inşallah.. Tüp bebek sanırım.. Kaçıncı denemenizde olumlu sonuca ulaştınız? Nerde yaptırdınız?

Hayırlı olsun.. Darısı başımıza inşallah.. Tüp bebek sanırım.. Kaçıncı denemenizde olumlu sonuca ulaştınız? Nerde yaptırdınız?
Evet canım tüp bebek .bu ikinci tedavimdi ilkinde de tutmuştu ama kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum. Kürtaj sonrası histeroskopi oldu ve ikinci transfer oldu şükürler olsun herşey güzel gitti şimdi mucize evimizde darısı sizlere. Bu arada benim sıkıntım pkoydu

Gözünaydın canım inşallahhh Allah analı babalı büyütmeyi nasip etinsin senin yaşadığın duyguyu Allah burdaki herkese yaşatsın içindede beni inşallahhh:) Allah sağlıklı sahatlı büyütmeyi nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…