- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #29.981
Kızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR
Evet verdi, hatta benim genlerden biri heterozigot olduğundan ben iki hafta önce kestim iğneyi.
Yüzün güler inşallah rabbim sabır versinNe kadar teslimiyet sahibisiniz yaa maşallah gerçekten rabbim bu ruhu bana da nasip etsin . Sabah 8 de çıktım kan verdim .kahvaltı yapmamıştım 10 da sonuç negatif aldım ve akşam 9 a kadar hiç bir şey yiyemedim sanki ölüm haberi almış gibi kendime gelemedim ağladım sızladım . Ben çok günahkar bir kulum herhalde hemen toparlayamadım . Ilk duyduğumda Allahım buna da şükür dedim ama üzülmekten de kendimi alıkoyamadım.
Şifa olsun canım
Folik asit vermedi bana
Teşekkürler, gerçi ben şimdi yurtdışındayım ve 31.haftada geldim buraya.türkiye de iki doktorum da iğneyi kesmezken buradaki doktorum kullanmaya gerek yoktu dedi :)
Folik asit vermemesi ilginç yalnız, ben vitaminlerin önemli olduğuna inanıyorum.
Allah razı olsun arkadaşım.. amin rabbim hepimizin yüzünü hayırlı haberlerle güldürsün...Yüzün güler inşallah rabbim sabır versin
Kizlar bisi merak ediyorum catlatma ignesinin etkisi 12 gunde geciyor ya 2 tane birden vurununca da mi ayni oluyor. iki tane vurunan varmi etkisi ne zaman gecti
Baska topikten bi arkadas da yazmis canin o da iki tane vurunmus 11.gun gecmis biraz sabredicem zaten bisi kalmiyo o zaman testebenim bir iğnenin etkisi 11.günde bile geçmemişti.
2 iğnenin etkisi daha geç geçer diye düşünüyorum canım.
Bende kullandım canım clexaneKızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR
Şifa olsun canım benimBende kullandım canım clexane
Canim maşallah çokkk sevindimSelam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Gözün aydın canım allahım analı babalı büyütsün ınşallah o güzel duygusunu bizede yaşatsın insalah allah razi olsun dualarına kattığın için biziSelam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hayırlı olsun.. Darısı başımıza inşallah.. Tüp bebek sanırım.. Kaçıncı denemenizde olumlu sonuca ulaştınız? Nerde yaptırdınız?Selam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İnşallah canım seninki de inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesin kucağında mışıl mışıl uyusun inşallahCanim maşallah çokkk sevindimRabbim evladına sağlıklı, hayırlı ömür versin. Darısı bizim başımıza inşallah
Ne demek canım bizi bizden başka kimse anlamazGözün aydın canım allahım analı babalı büyütsün ınşallah o güzel duygusunu bizede yaşatsın insalah allah razi olsun dualarına kattığın için bizi
Evet canım tüp bebek .bu ikinci tedavimdi ilkinde de tutmuştu ama kalp atışı oluşmadı kürtaj oldum. Kürtaj sonrası histeroskopi oldu ve ikinci transfer oldu şükürler olsun herşey güzel gitti şimdi mucize evimizdeHayırlı olsun.. Darısı başımıza inşallah.. Tüp bebek sanırım.. Kaçıncı denemenizde olumlu sonuca ulaştınız? Nerde yaptırdınız?
Gözünaydın canım inşallahhh Allah analı babalı büyütmeyi nasip etinsin senin yaşadığın duyguyu Allah burdaki herkese yaşatsın içindede beni inşallahhh:) Allah sağlıklı sahatlı büyütmeyi nasip etsin canımSelam kızlar. Ben dün sezaryen doğumla minik mucizeme kavuştum :) şükürler olsun :) hepinize , emek sarfeden herkese çok çok dua ettim. Rabbim kıymetini bilerek büyütecek bütün kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?