- 29 Aralık 2017
- 32
- 35
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.081
Ben günde 2 dilim yedimSaol canım gunde 1 dilım dıyolar da sen ne kadar yedınn
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Döndürülmüş mu? Taze embriyo mu transfer edildi peki?Antalya memorial hastanesi ilk deneme
Aminnn canım inşallah. Yarın gidiyorum dra bugün öğleden sonra adet oldum hayırlısı bakalım
İnşallah canım şimdi sıramı bekliyorum. Yalnız bir problem var dün adet oldum dedim ama dün gece ve bugün gelen giden olmadı lekelenme mi oldu bilmiyorumİnşallah her şey yolunda gidergüzel haberlerini bekliyorum canım.
Eses07 ooo kuzum geriden geldin ama çok şükür voleyi vurmuşsun :)
maşallah süphanallah sağlıkla devam etsin inşallah
İnşallah canım şimdi sıramı bekliyorum. Yalnız bir problem var dün adet oldum dedim ama dün gece ve bugün gelen giden olmadı lekelenme mi oldu bilmiyorum
Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Döndürülmüş mu? Taze embriyo mu transfer edildi peki?
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur inşallah. BEnde şişli memorialde tedavi görüyorum. Embriyo kaliteniz hakkında bilginiz var mıydı ? 5aa 6aa falan diyolar ya çok bir bilgim yok ama :)Amin inşallah sağol canım
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olur inşallah. BEnde şişli memorialde tedavi görüyorum. Embriyo kaliteniz hakkında bilginiz var mıydı ? 5aa 6aa falan diyolar ya çok bir bilgim yok ama :)
CoraspırınMerhaba transfere hazirlanirken ilaclariniz neler ogrenebilirmiyim
Benim adetten sonra 19 Şubat'ta kontrol var
Ogün hormonlar kaç olmali
Kızlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız ?
İlk deneme tutmadıysa 2. 3. denemede şans daha da artıyor diye okumuştum biryerde
canim ciktim bu ay folikül kistim varmis dogum kontrol ilaci basladi mart adetiyle tedaviye baslayacagiz insallah. hayirlisi artik hakkimizdaAllah Allah neden öyle oldu ki
Çıktın mı doktordan?
cnm ben 5 kez asılama denedım tutu ama dıs gebelık oldu oyüzdeen biraz korku var bende tatlımİnanmak ve iyi düşünmek lazım. Ben bir kez aşılama bir kez tüp bebek yaptırdım ve ikisinde de olacak diye o kadar emindim ki ama olmadı. Daha sonra donmuş embriyodan transfer yapıldı şu an 6 haftalık hamileyim. İnancını asla kaybetme moralini hep yüksek tut ve dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?