- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.121
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahBirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
Dondurulmuş embriyo transferi mi olacak canım yumurta varsa ne oluyor benim ilk tecrubem bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım Allah nasip ederseMerhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı rahim kalınlığı iyi dedi yumurtamsa 15mm olmuş yarın sabah tekrar kontrole çağırdı yarın belli olucak bu ay transfer olup olmayacağım hayırlısı hakkımda
Hepımızın tum ısteyenlerın ınsallah canımAllah yüzünü güldürsün inşallah
Dondurulmuş herhalde canım bu 3 denemem ama inanki bu defa hiç birşry anlamadım ilaçsız hazırlıyolarya rahimi transfere yumurtam çatlayacağı zaman herhalde transferim gerçekleşicekDondurulmuş embriyo transferi mi olacak canım yumurta varsa ne oluyor benim ilk tecrubem bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım Allah nasip ederse
5.ve 6. gün yapılan transferlerde emriyo daha değerli oluyor. Blastokist deniliyor bu embriyolara. Blastokist transferi gebelik açısından daha çok şansa sahip. Allah hayırlısını versin sizin için inşallah.Benim transferim yarın gerçekleşecekti. Fakat bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çok şaşırdım. 6. Gün transfer olur mu? Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Aslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olur
Amin. Hepimiz için inşallah.5.ve 6. gün yapılan transferlerde emriyo daha değerli oluyor. Blastokist deniliyor bu embriyolara. Blastokist transferi gebelik açısından daha çok şansa sahip. Allah hayırlısını versin sizin için inşallah.
Canım hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırla sonuçlansınMerhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı rahim kalınlığı iyi dedi yumurtamsa 15mm olmuş yarın sabah tekrar kontrole çağırdı yarın belli olucak bu ay transfer olup olmayacağım hayırlısı hakkımda
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor tedavinDondurulmuş embriyo transferi mi olacak canım yumurta varsa ne oluyor benim ilk tecrubem bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım Allah nasip ederse
İlaclarİ içiyorum iki gündür nar suyu da içiyorumCanım hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırla sonuçlansın
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin
Bende dün nar suyu aldım marketten canım taze değil ama işe yarar mı acabaİlaclarİ içiyorum iki gündür nar suyu da içiyorum
19 Şubat'ta kontrol var bakalım hayırlısı
Benimki de taze değil 100 100 nar suyu diyor kutunun üstünde inşallah yararBende dün nar suyu aldım marketten canım taze değil ama işe yarar mı acaba
Ben İbrahim saraçoğlunun nar özünü almıştım canım.inşallah ile yarar benim son iki tedavimde Rahim kalınlığım çok sınırdaydı biri iptal oldu bu yüzdenİlaclarİ içiyorum iki gündür nar suyu da içiyorum
19 Şubat'ta kontrol var bakalım hayırlısı
Babamın yanında hastanedeyim evde olsam nar yerim devamliBen İbrahim saraçoğlunun nar özünü almıştım canım.inşallah ile yarar benim son iki tedavimde Rahim kalınlığım çok sınırdaydı biri iptal oldu bu yüzden
Allah babacığına şifa versin canım. Çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girerBabamın yanında hastanedeyim evde olsam nar yerim devamli
Çok sağol canımCanım hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırla sonuçlansın
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin
Hayırlısı olsun arkadaşım senden sonrada ben transfer olacam cumartesi inşallahMerhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı yumurtam 17.5 mm olmuş muhtemelen haftaya çarşamba transferin olur dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?