Transfere geri sayim

Merhaba kızlar bu sabah kontrolüm vardı rahim kalınlığı iyi dedi yumurtamsa 15mm olmuş yarın sabah tekrar kontrole çağırdı yarın belli olucak bu ay transfer olup olmayacağım hayırlısı hakkımda

Dondurulmuş embriyo transferi mi olacak canım yumurta varsa ne oluyor benim ilk tecrubem bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım Allah nasip ederse

Benim transferim yarın gerçekleşecekti. Fakat bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çok şaşırdım. 6. Gün transfer olur mu? Böyle bir durum yaşayan var mı ?

Dondurulmuş embriyo transferi mi olacak canım yumurta varsa ne oluyor benim ilk tecrubem bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım Allah nasip ederse
Dondurulmuş herhalde canım bu 3 denemem ama inanki bu defa hiç birşry anlamadım ilaçsız hazırlıyolarya rahimi transfere yumurtam çatlayacağı zaman herhalde transferim gerçekleşicek

Benim transferim yarın gerçekleşecekti. Fakat bugün arayıp transferimin 6. Güne kalabileceğini söylediler. Çok şaşırdım. 6. Gün transfer olur mu? Böyle bir durum yaşayan var mı ?
5.ve 6. gün yapılan transferlerde emriyo daha değerli oluyor. Blastokist deniliyor bu embriyolara. Blastokist transferi gebelik açısından daha çok şansa sahip. Allah hayırlısını versin sizin için inşallah.

Canım hayırlısı olsun inşallah tedavin hayırla sonuçlansın
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin

İlaclarİ içiyorum iki gündür nar suyu da içiyorum
19 Şubat'ta kontrol var bakalım hayırlısı
Ben İbrahim saraçoğlunun nar özünü almıştım canım.inşallah ile yarar benim son iki tedavimde Rahim kalınlığım çok sınırdaydı biri iptal oldu bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…