- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.101
Ben transfer hazırlığı yapılıyor adetin 7. Günü deyim estrofem ve corasprin kullanıyorumCoraspırın
prednol
Estrofem
Progesta
Tetradox
Folattro bıde agrım olursolursa dıye parol vardı canım benımkılerde
Canım geç olsun da güç olmasın hayırlısı ile Mart ayında baslarsinizcanim ciktim bu ay folikül kistim varmis dogum kontrol ilaci basladi mart adetiyle tedaviye baslayacagiz insallah. hayirlisi artik hakkimizda
Aslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olurkızlar tüp bebk tutması içimn ne yaptınız neler yediniz nelere dikket ettiniz benim ilk dememem onerileriniz neler
Aslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olur
Çok geçmiş olsun öncelikle allah tamamına erdirsin yavrularını sağlıkla kucağına al inşallahAslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olur
kurban olsunlar Verene.
21 hafalık olmuş ya bizim kuzular.
hay maşallah süphanallah.
sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah.
Amin inşallah, sizlere de yaşatsın rabbimÇok geçmiş olsun öncelikle allah tamamına erdirsin yavrularını sağlıkla kucağına al inşallah
canim hayirlisi olsun sabredip bekleyecegiz nasip. seninde tedavin hayirli olsun insallah. senden güzel haberler bekliyorum insallah.Canım geç olsun da güç olmasın hayırlısı ile Mart ayında baslarsiniz
gelmis gecmis olsun canim. sag salim kucagina alirsin inslalah yavrularini.Aslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olur
Merabalar,cuma gune yum toplandi 17 yumdan 12 tanesi dollendi suan 3.gunu sonrada 5.gunu bekliyecegiz.embriyolar genetege gonderilmesi icin.Sizlere sorum ilk tup denemem .Bilmedigim icin korkuyorum 5. Gune en kotu ihtimalle kac embriyo gider acanba.daha genetiktede elenecek o yuzden korkuyorum.
Aslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olur
Neden ilk denemede genetiğe gönderdin cnm embriyoları daha önce düşüklerin mi oldu
Normal hamileliklerim 8. Ve 9. Haftalarda kalp atisi duruyor. Tekrarlayan dusuklerim icin
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Çok geçmiş olsun buarada
Tekrarlayan dusuklerim var o yuzden de genetikSlm kızlar ben ayın 2sinde histereskopi oldum ve vitaminlere başladım
Bu ay sonu adetle asıl ilaçlara başlicam hayırlısıyla. Bu defa Bahçeşehir deki Liv hospital da Timur Gürgan ın başkanlık ettiği hastanede tedaviye başlıyorum. Doktorum Özlem Aras kendisinden çok memnunum. Çok inançlıyım bu defa anne oluyorum kızlar :))) sonuna kadar olumlama yüksek enerji ve büyük inanç hommmmmmm :))))
canim saglikla büyüt bebegini cok sevindim.BirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
BirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
Canım benim geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin inşallahBirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
senin adına seindim cnm beebişlerini saglıkla kucagına lamayı nasipo etsın allahım darısı bize olsun hayırlısı olsunAslında birçok şey var tutmayı yada tutmamayı tetikleyen, Benim sürekli rahim içi sorunlarım eşimin yavaş sperm sorunlarımız vardı, bu süreçte Dr ile anne uyumu hastane tedavi çok önemli tüm bulgularla evraklarla gittim ben 17 yıllık sigara tiryakisiydim, iğne ve ilaçlara başladık bu dönemde birden günde 2ye düşürdüm sigarayı ve hamile kalınca tamamen bıraktım, 9 gün iğne ve sonraki gün çatlatma iğnesinden sonra yumurtalarım toplandı 9 tane, bunlardan 5'i döllendi 5.güne aa kalite 2, bb kalite 2 embriyo ulaştı ve donduruldu. Sonraki ay adeti ile transfer kontrolleri başladı ve tam 3 ay boyunca tedaviye başlayıp rahim istenen seviyeye gelmediği için hep iptal kararı aldı doktorum ve tekrar histeroskopi Sonrasında nihayet 5 ay sonra transfer 2 adet 5aa embriyo sorunsuz çözüldü transfer oldu ve sürekli dinlendim uzandım evin içinde uyandım ana öğün ara öğün hiç kaçırmadım, kalsiyum protein omega 3 ile besledim kendimi iyi abur cubur kestim bol su ve sebze meyve tükettim yanısıra ve sonrasında 12 gün sonra kan tahlilinde müthiş yüksek bir değer ile iki bebişiminde benle olduğunu anladım, o gün 2 sigaradan da vazgeçtim. Ve ilaçlar vb saatleri hiç şaşmadan bugün 21.haftamızın içindeyiz çok şükür, maşallahınızı alırız çünkü nazara geldik ve Cumartesi düştüm kolum kırıldı omuzdan parmağa alçıda ama şükür bebişlere bişey olmadı, çok sordum çok araştırdım çok okudum ama şunu aklımdan hiç çıkarmadım ben 12 yılın üstüne hamile kaldım Allah ol derse olur. Çok şükür bugünüme Allah sizlerede bugünü kararlasın yardımcınız olsun inşallah, bize de hayırlı doğumlar nasip etsin, hepinize sevgiler, baya da uzun yazdım ama az bile aslında yazsam kitap olur
Canım bunları yumurta toplamadan sonra verdı bana transferım oldu benım 20sı test gunumBen transfer hazırlığı yapılıyor adetin 7. Günü deyim estrofem ve corasprin kullanıyorum
Adetin 13. Günü kontrol var o zaman ikinci grup ilaçları yazacak sanırım
Siz adetin kaçıncı gunundesiniz
Allah yüzünü güldürsün inşallahCanım bunları yumurta toplamadan sonra verdı bana transferım oldu benım 20sı test gunum
BirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
Tekrarlayan dusuklerim var o yuzden de genetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?