Transfere geri sayim

ohh maşallah süphanallah canım.
sağlıkla büyüt inşallah.
gözün aydın.
duan hepimiz için kabul olsun inşallah.

Canım benim geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin inşallah gözün aydın :)

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah. Çok amiiiiiinnnnn.

Anladım canım. Bundan sonrası iyi olsun inşallah. Sağlıklı bebeklerin olsun inşallah

Allah sağlıkla sizlerle iyi günlerde büyütsün inşallah gözünüz aydın

Çok çok teşekkür ederim, amin inşallah.

Sağol canım ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah azönce aradılar tekrar hastaneden çarşamba kesin transferiniz dedi bu akşam çatlatma iğnenizi vurun dediler

Hayırlı haberlerini bekliyorum canım, inş bu sefer her şey çok yolunda gitsin.

ahh kıyamam
son negatiften sonra biraz kendime vakit verdim.
şimdi geldim çok şükür.
durumlar nasıl?
Çok şükür bende iim beklemedeyim canım rahat ol inşallahhh bigün sende anne olcan canım inan hep aklıma geliyosun Allah yardımcısı olsun buda bizim imtihanımız canım:)şükür yine bu halimize

Çok şükür bende iim beklemedeyim canım rahat ol inşallahhh bigün sende anne olcan canım inan hep aklıma geliyosun Allah yardımcısı olsun buda bizim imtihanımız canım:)şükür yine bu halimize

Bu sefer çok rahatım sanki hiç tarsfer olmamışım gibi kafama takmıyorum bile canım olsada olmasada üzülmicem Allah fırsat verdikcede denicem kuzum:)

rahat olmana çok sevindim.
bizim elimizde olmayan sonuçlar için üzülmek zaten bize bir şey kazandırmıyor.
hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
benim ve herkesin hayırlı haberini alalım bir gün inşallah.
mutlaka durumundan haberdar et beni.

Tsk ederim aynen elimizde değil rabbim ol diycek tmm haber veririm tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…