- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #30.141
Sağol canım ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah azönce aradılar tekrar hastaneden çarşamba kesin transferiniz dedi bu akşam çatlatma iğnenizi vurun dedilerHayırlısı olsun arkadaşım senden sonrada ben transfer olacam cumartesi inşallah
Allah sağlıkla sizlerle iyi günlerde büyütsün inşallah gözünüz aydınBirAsilAnnesi canım merhaba, ben 2 şubat ta normal Doğumla oğluma kavuştum çok şükür. Doğum boyunca tüm bekleyenlere dua ettim. Allah hepinize o kavuşma anını yaşatsın inşallah.
ohh maşallah süphanallah canım.
sağlıkla büyüt inşallah.
gözün aydın.
duan hepimiz için kabul olsun inşallah.
Canım benim geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin inşallahgözün aydın :)
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah. Çok amiiiiiinnnnn.
Anladım canım. Bundan sonrası iyi olsun inşallah. Sağlıklı bebeklerin olsun inşallah
Allah sağlıkla sizlerle iyi günlerde büyütsün inşallah gözünüz aydın
Sağol canım ikimiz içinde hayırlısı olur inşallah azönce aradılar tekrar hastaneden çarşamba kesin transferiniz dedi bu akşam çatlatma iğnenizi vurun dediler
Slm canım sen yoksun diye kimse yok:)
Buarada cemrecim ben 2 tarsferimi oldum canım test tarihim 28 subat:)Heyyy topiğim sessiz kalmış yahu
kimler burada bakalım?
Buarada cemrecim ben 2 tarsferimi oldum canım test tarihim 28 subat:)
Çok şükür bende iim beklemedeyim canım rahat ol inşallahhh bigün sende anne olcan canım inan hep aklıma geliyosun Allah yardımcısı olsun buda bizim imtihanımız canım:)şükür yine bu halimizeahh kıyamam
son negatiften sonra biraz kendime vakit verdim.
şimdi geldim çok şükür.
durumlar nasıl?
Bu sefer çok rahatım sanki hiç tarsfer olmamışım gibi kafama takmıyorum bile canım olsada olmasada üzülmicem Allah fırsat verdikcede denicem kuzum:)aa süpermiş.
inşallah hayırlı sonuçlar duyarız tatlım.
evhamsız ve tadını çıkararak bekle.
Canım merhabaHeyyy topiğim sessiz kalmış yahu
kimler burada bakalım?
Çok şükür bende iim beklemedeyim canım rahat ol inşallahhh bigün sende anne olcan canım inan hep aklıma geliyosun Allah yardımcısı olsun buda bizim imtihanımız canım:)şükür yine bu halimize
Bu sefer çok rahatım sanki hiç tarsfer olmamışım gibi kafama takmıyorum bile canım olsada olmasada üzülmicem Allah fırsat verdikcede denicem kuzum:)
Canım merhaba
14 Şubatta transfer oldum 24 Şubatta test tarihim .
Tesekkur ederim doktorum transferde göbek adını valentine koyalim dedi baya güldük insallah hayırlı haberler veririm canımooo aşk çocuğu olmuş tam maşallah
hayırlı haberini duyursun inşallah Rabbim.
Tesekkur ederim doktorum transferde göbek adını valentine koyalim dedi baya güldük insallah hayırlı haberler veririm canım
Tsk ederim aynen elimizde değil rabbim ol diycek tmm haber veririm tatlımrahat olmana çok sevindim.
bizim elimizde olmayan sonuçlar için üzülmek zaten bize bir şey kazandırmıyor.
hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
benim ve herkesin hayırlı haberini alalım bir gün inşallah.
mutlaka durumundan haberdar et beni.
Aaa aynı gün olmuşuz canım bende 14 şubata oldum inşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun canımCanım merhaba
14 Şubatta transfer oldum 24 Şubatta test tarihim .
Amin canım. inşallah hayırlı haberler alırız...Aaa aynı gün olmuşuz canım bende 14 şubata oldum inşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?