Transfere geri sayim

Merhaba arkadaşlar eski yazıları okudum bir süre, yazmaya karar verdim bende, benimde transferim Kasım ayında olacak, tedavim farklı başladı bu şekilde olan varsa yazabilir mi bana?Şöyle ki son regl başlangıcım 13ekimdi adetimin 3.günü muayeneye gittim lucrin depot 3.75 vurup gönderdiler 15 gün sonraya randevu verdiler, başka ilaç vermediler. Burda okuyorum herkes adetliyken estrofem vs başlıyor.Neyse 15gün sonra yani bugün(30ekimde) gittim yine muayene oldum cyclo progynova beyaz olanlara başlattılar rahim kalınlığına göre transfer tarihi belli olacakmış.Yani biraz geç başlamış oldum ben bu ilaçlara , yukarıdaki iğneden kullanan var mı? Bu arada polikistik overim.

Benimde bu seferki degisik oldu. Gecen ay depot vuruldum bende sonra bu ay adetliken gittim estrofeme basladim.c.tesi gununden beri de progestan vuruliyorum hayirlisiylada yarin transferim var

Benimde bu seferki degisik oldu. Gecen ay depot vuruldum bende sonra bu ay adetliken gittim estrofeme basladim.c.tesi gununden beri de progestan vuruliyorum hayirlisiylada yarin transferim var
Benim lucrin iğneyi bu ay adetliyken vurdular, bir sonraki adetimi beklemeden ortasında östrojen haplara başladım.Genelde seninki gibi oluyor adetliyken estrofeme başlıyor herkes ben şuan 18.günümdeyim yeni başladım.

Evt ama ben igneyi adetli degildim vurduklarinda seninde 18. Gun estrofem evet degisik ama vardir bi bildikleri insallah sonucu hayirli olur hepimizin

Nasil belirti fln bisiler var mi gerci kisiden kisiye degisiyormus ama
Belirti mi bilmiyorum ama ama ara ara midem kötü oluyor. Karnım ağrıyor. Bir taraftan da adet öncesi çıkan sivilcem sinyal verdi bilemedim çok karışık canım

Benim test gunum bugundu. Negatif cikti. Ilk denememdi. Su an cok uzgunum. Burayi surekli okuyordum surec boyunca, artik uye olmaya karar verdim. Cunku bu sureci kimseyle paylasmadim kimseye soylemedim. Ama dertlesesim var yine de birilerine soylemem lazimdi

Arkadasim ne yaptin? Meraklardayim guzel haberlerle insallah
Canım çok şükür pozitif çıktı 2580 sonucum. Keseyide gördüm çok şükür. Yarın perinatoloğa gideceğim drum yönlendirdi dış gebelikler ve kaybım olduğu için. Rabbim sizlerden de güzel haberler almak nasip etsin inşallah

Yaaaa cok cokk sevindim inankii hayirli ugurlu olsun rabbim sagligiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh darisi basimizaaa

Uzulmeyin demek mantiksiz evet ama kendinizi yipratmayin rabbim hayirli zamanda nasip etsin diye duam her zaman. Her ser gordugumuzde var bi hayir

Yaaaa cok cokk sevindim inankii hayirli ugurlu olsun rabbim sagligiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh darisi basimizaaa
Aminn inşallah canım darısı isteyen herkese inşallah sizlerin haberiyle sevinmek nasip olur inşallah tez zamanda senin tedavin ne zaman başlayacak

Arkadaşım çok zor biliyorum ama kendini topla elinde dondurulmuş embriyon kaldi mi sabır göstermek gerekir olmayanda da bir hayır var biz kullar çok isteğimiz olmayınca anlamiyiruz ama inan öyle

Arkadaşım çok zor biliyorum ama kendini topla elinde dondurulmuş embriyon kaldi mi sabır göstermek gerekir olmayanda da bir hayır var biz kullar çok isteğimiz olmayınca anlamiyiruz ama inan öyle
Tesekkur ederim, evet, 5 ane dondurulmus embriyom var, 2 iyi kalite 3 orta kalite. Bilmiyorum sonrasi nasil olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…