- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.181
insalah .Canım tesekkur ederimkuzum Allah bu sefer muvaffak eylesin inşallah.
emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin.
biz büyüyoruz Allah izin verdikçe.
darısı herkesin başına inşallah.
İnşallah canım hayırlısıyla bizede nasip olur. Mutlaka haberleşelim süreçteİnsalah canım bi sefer allhim bizlerede nasip eder hayırlı evlat benimde pazartesi transferim çok heycanliyim
Tamm canım haberleşelim ben yarin gece yola cikicaz allah nasip ederseİnşallah canım hayırlısıyla bizede nasip olur. Mutlaka haberleşelim süreçte
Tedavin nerde oluyor canım. Hayırlı yolculuklar şimdidenTamm canım haberleşelim ben yarin gece yola cikicaz allah nasip ederse
istanbul şişli kolan hastanesi canım otelimde mecidiyeköy time hotel tesekkur ederim canım senin tedavin nerdeTedavin nerde oluyor canım. Hayırlı yolculuklar şimdiden
Kızlar merhaba günaydın başkalarının birbirine ettikleri duaların daha çok kabul olduğuna inanıyorum bugün saat9 da tüp bebek transferin var bana dua edin bebegim tutunsun bana sıkıca şimdiden hepinizden allah razi olsun
ben medicana hastanesinde tedavi oluyorum canim.istanbul şişli kolan hastanesi canım otelimde mecidiyeköy time hotel tesekkur ederim canım senin tedavin nerde
canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin mesajini yeni gördüm. insallah hayirli haberler alirsin bu sürecin sonunda. benimde transferim persembe günü olacak nasipse.Kızlar merhaba günaydın başkalarının birbirine ettikleri duaların daha çok kabul olduğuna inanıyorum bugün saat9 da tüp bebek transferin var bana dua edin bebegim tutunsun bana sıkıca şimdiden hepinizden allah razi olsun
tesekkur ederim canım transferimi oldum yatıyorum hayırlısıyla tutunur inslah yavrumben medicana hastanesinde tedavi oluyorum canim.
canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin mesajini yeni gördüm. insallah hayirli haberler alirsin bu sürecin sonunda. benimde transferim persembe günü olacak nasipse.
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım. Sağlıkla tutunsun. Tek embriyo mu transfer edilditesekkur ederim canım transferimi oldum yatıyorum hayırlısıyla tutunur inslah yavrum
Sürecin hayır oldun inşallah. İlk zamanlar biraz endişe heyecan oluyor inşallah ilk defa da kavuşursunMerhabalar hanimlar araniza ben de katılmak isterimonumuzdeki adet doneminde ben de Bursa acibademde tup bebege baslayacagim esimde de bende de hic bir problem yok ama 2yil olacak hic bir sekilde hamilelik gerceklesmedi tup bebek icin cok heyecanli mutlu ama bi o kadar da endiseliyim ve korkuyorum umarim ben de bu surec sonunda iki gozumun cicegine kavusurum artik
inşallah amin canım evet tek embriyo normal geldi pgtten onu trasfer etti doktorumHayırlı haberler verirsin inşallah canım. Sağlıkla tutunsun. Tek embriyo mu transfer edildi
Sürecin hayır oldun inşallah. İlk zamanlar biraz endişe heyecan oluyor inşallah ilk defa da kavuşursun
Tesekkurler insallah cok ugrastirmaz benim sipaHayırlı haberler verirsin inşallah canım. Sağlıkla tutunsun. Tek embriyo mu transfer edildi
Sürecin hayır oldun inşallah. İlk zamanlar biraz endişe heyecan oluyor inşallah ilk defa da kavuşursun
Merhabalar hanimlar araniza ben de katılmak isterimonumuzdeki adet doneminde ben de Bursa acibademde tup bebege baslayacagim esimde de bende de hic bir problem yok ama 2yil olacak hic bir sekilde hamilelik gerceklesmedi tup bebek icin cok heyecanli mutlu ama bi o kadar da endiseliyim ve korkuyorum umarim ben de bu surec sonunda iki gozumun cicegine kavusurum artik
Sureclerimiz birbirine yakin olur belki birbirimize destek oluruz :) en onemlisi guzel guzel haberleri birlikte aliriz insallahhhhHayırlısı olsun canım. Ben de önümüzdeki ay Maslak Acıbadem'de başlayacağım inşallah. Bizde de bir sorun yok. 5 yıldır olmuyor. Bir kez olumsuz aşılama, bir kez de kimyasal var. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.. Sevgiler :)
Sureclerimiz birbirine yakin olur belki birbirimize destek oluruz :) en onemlisi guzel guzel haberleri birlikte aliriz insallahhhh
Benim de 11.11 gorunuyor bu ay baslayacaktik biz normalde doktor yurtdisindaymis adetim kacti o gelene kadar :) vardir bunda da bi hayir tabi. Kader ortagiyiz bundan sonraAmin canım inşallah. Haberleşelim mutlaka. Benim tahmini adet tarihim 07/11. Sende nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?