Transfere geri sayim

Kızlar selam bu post alanını bütün gördüm baya okudum falan hepimiz aynıyız işte umutlarımız hayallerimiz nasibimiz farklı allahım hepimize mutluluktan ağlamayı nasip etsin eşimde morfoloji sorunu var 1 ay önce 7 yumurtam toplandı donduruldu 1 adet dönemi geçir diğer adetinin ikinci günü gel dediler yarın gideceğim çok heycanlıyım olacak mı olmayacak mı falan diye düşünürken heyecanlanıyorum korkuyorum tüp bebekte morfoloji sorunuyla gidip hamile kalan varım aranızda

Allah yardimcin olsun canim. Insallah tutunur bebegin simsiki.

kızlar bende bahçeci fulyada tedavi görüyorum doktorum emre bey bende baya merkez araştırdım ön görüşme sonucu emre beyde karar verdik yumurtalarım toplandı 6 tane 2 tanesi 3. günde donduruldu 4 tanesi 5. güne gitti. rahim dinlendirme uyguluyır doktorum şimdi transferi bekliyorum

istanbul şişli kolan hastanesi canım otelimde mecidiyeköy time hotel tesekkur ederim canım senin tedavin nerde
ben medicana hastanesinde tedavi oluyorum canim.
canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin mesajini yeni gördüm. insallah hayirli haberler alirsin bu sürecin sonunda. benimde transferim persembe günü olacak nasipse.

ben medicana hastanesinde tedavi oluyorum canim.

canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin mesajini yeni gördüm. insallah hayirli haberler alirsin bu sürecin sonunda. benimde transferim persembe günü olacak nasipse.
tesekkur ederim canım transferimi oldum yatıyorum hayırlısıyla tutunur inslah yavrum

Merhabalar hanimlar araniza ben de katılmak isterim onumuzdeki adet doneminde ben de Bursa acibademde tup bebege baslayacagim esimde de bende de hic bir problem yok ama 2yil olacak hic bir sekilde hamilelik gerceklesmedi tup bebek icin cok heyecanli mutlu ama bi o kadar da endiseliyim ve korkuyorum umarim ben de bu surec sonunda iki gozumun cicegine kavusurum artik

Merb bayanlar transfer olanlara hayirli olsun onsalh saglikla kucaklarin alirlar ben biraz hikayemdn bahsetmek ustedim iciniz rahatlar belki cunki hep sabirli stresli bir surec... bende tup bebekle dogum yapti. Cok sukur bir evladim var hamileil surecim dusuk teshtidi vardi 3 defa ust uste kan gordum birer ay arayla onlar gecti hep sirt ustu yattim dua ettim agladim oturdum hergun tuvalete kalkarken acaba kar yagmismi hava kararmismi kiş oldumu gendimi oyaliyordm gunler cabuk gecsin diye ev is guç hersey bi tarfta temzlik yapamıyorsun herseye kafan takiliyor ama olsun 9 ayda evini pislik gotursun sonucunda evladini saglikla kucagina almak var ve 9 ay geldi daha amanim varken oglum 2 hafta once acilen sezeryn olmak zornda kaldim suyum azalmisti ve cok sukur oglum dogdu şu an 2bucuk yasinda ve benim yeni dondurulmuş emriyolarm vardi onunla hamileyim ama busefer eskisi gibo dikkatli olamiyorum unutuyorm bazen hamile oldugumu hersey biz kadinlarda ama anne olmak gercektn zor zor zor daha cok ki anlatilacak ama sakin korkmayin konusun yavrunuzla ilk tarnsfer oldugu gundn itibaren ve bol bol dua zikir cekin insalh sizde Saglikla sihatle alirsinzi kucaginiza dualrinizda benide ekleyin adim hülya

tesekkur ederim canım transferimi oldum yatıyorum hayırlısıyla tutunur inslah yavrum
Hayırlı haberler verirsin inşallah canım. Sağlıkla tutunsun. Tek embriyo mu transfer edildi
Sürecin hayır oldun inşallah. İlk zamanlar biraz endişe heyecan oluyor inşallah ilk defa da kavuşursun

Hayırlı haberler verirsin inşallah canım. Sağlıkla tutunsun. Tek embriyo mu transfer edildi

Sürecin hayır oldun inşallah. İlk zamanlar biraz endişe heyecan oluyor inşallah ilk defa da kavuşursun
inşallah amin canım evet tek embriyo normal geldi pgtten onu trasfer etti doktorum

Hayırlısı olsun canım. Ben de önümüzdeki ay Maslak Acıbadem'de başlayacağım inşallah. Bizde de bir sorun yok. 5 yıldır olmuyor. Bir kez olumsuz aşılama, bir kez de kimyasal var. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.. Sevgiler :)

Sureclerimiz birbirine yakin olur belki birbirimize destek oluruz :) en onemlisi guzel guzel haberleri birlikte aliriz insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…