Transfere geri sayim

5 güne giden 4embriyo varsa genelde 3 günde olanları dondurmuyorlar diye biliyorum acaba farklı bir yöntem mı uygulanıyor ?

Trransferiniz hayirli olsun insallah cok guzel kocaman bi pozitif alirsiniz test gununu beklemek tup bebek sürecinden daha zordur sanirim sonucu guzel olsun da beklemek de guzel olur
Allah razı olsun aminnn inşallah. Gerçekten test gününe kadar geçecek iki hafta geçmek bilmiyor

Sizden de guzel haberler bekliyoruz o zmn :) sizden sonra da sira bize insallah bize de umut olursunuz degil mi maya_gallo

Ya inşallah kader arkadaşım. Çok heyecanlıyım ben bu arada. Adet tarihimi bekliyorum şimdi ama o bile geçmiyor. Diğer aşamalara nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :)) Adete kaldı 11 gün..

1 kasım canım ilaçların neler
Benim beşinci gün embriyosu ama gene de uzun verdiler günü neden bilmem. Seninkine az kaldı inşallah hayırlı haberler verirsin. Canım ilaç olarak cyclo progynova dört defa, 500 mg glifor 1 defa, crinon jel iki defa, bir cekxane, bir inofolik, birde prebiyotik var ismini unuttum, günde bir de vajinal estrofem kullanıyorum. Haftada bir de proluton depot yapılacak. Sen neler kullanıyorsun

evet benim az kaldı testte çok heyecanliyim insalah pozitif sonuç alırız benim ilaclarda estrofem 3 defa prednol 1 defa folikasit 1 defa corasprin 1 defa crinone jel 1 defa progestan iğne 1defa enox igne 1 defa birde bugün vurdum ayrıca iğne doktorum kendinden verdi ne için ama bilmiyorum canim

Şifa olsun canım inşallah sonucu pozitif olsun

Ya inşallah kader arkadaşım. Çok heyecanlıyım ben bu arada. Adet tarihimi bekliyorum şimdi ama o bile geçmiyor. Diğer aşamalara nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :)) Adete kaldı 11 gün..
O heyecan da bambaşka oluyor kaç yumurta oluştu kaçı döllendi inşallah yüzümüz gülsün hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…