- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.201
Benim de 11.11 gorunuyor bu ay baslayacaktik biz normalde doktor yurtdisindaymis adetim kacti o gelene kadar :) vardir bunda da bi hayir tabi. Kader ortagiyiz bundan sonra
5 güne giden 4embriyo varsa genelde 3 günde olanları dondurmuyorlar diye biliyorum acaba farklı bir yöntem mı uygulanıyor ?kızlar bende bahçeci fulyada tedavi görüyorum doktorum emre bey bende baya merkez araştırdım ön görüşme sonucu emre beyde karar verdik yumurtalarım toplandı 6 tane 2 tanesi 3. günde donduruldu 4 tanesi 5. güne gitti. rahim dinlendirme uyguluyır doktorum şimdi transferi bekliyorum
Sağlıkla tutunsun inşallah canım. Benim transferin yarın 10:30 dainşallah amin canım evet tek embriyo normal geldi pgtten onu trasfer etti doktorum
Aminn inşallah :)Tesekkurler insallah cok ugrastirmaz benim sipa
inşallah senin içinde hayırlısı olur ikimizde pozitif sonuç alalimSağlıkla tutunsun inşallah canım. Benim transferin yarın 10:30 da
Aminn inşallah :)
Aminnn canım inşallah transferim oldu 8 Kasım test günüm. Senin test günün ne zamaninşallah senin içinde hayırlısı olur ikimizde pozitif sonuç alalim
Trransferiniz hayirli olsun insallah cok guzel kocaman bi pozitif alirsinizAminnn canım inşallah transferim oldu 8 Kasım test günüm. Senin test günün ne zaman
Allah razı olsun aminnn inşallah. Gerçekten test gününe kadar geçecek iki hafta geçmek bilmiyorTrransferiniz hayirli olsun insallah cok guzel kocaman bi pozitif alirsiniztest gununu beklemek tup bebek sürecinden daha zordur sanirim sonucu guzel olsun da beklemek de guzel olur
Dualarim sizinleAllah razı olsun aminnn inşallah. Gerçekten test gününe kadar geçecek iki hafta geçmek bilmiyor
Çok teşekkürlerDualarim sizinle
1 kasım canım ilaçların nelerAminnn canım inşallah transferim oldu 8 Kasım test günüm. Senin test günün ne zaman
Sizden de guzel haberler bekliyoruz o zmn :) sizden sonra da sira bize insallah bize de umut olursunuz degil mi1 kasım canım ilaçların neler
Sizden de guzel haberler bekliyoruz o zmn :) sizden sonra da sira bize insallah bize de umut olursunuz degil mimaya_gallo
Benim beşinci gün embriyosu ama gene de uzun verdiler günü neden bilmem. Seninkine az kaldı inşallah hayırlı haberler verirsin. Canım ilaç olarak cyclo progynova dört defa, 500 mg glifor 1 defa, crinon jel iki defa, bir cekxane, bir inofolik, birde prebiyotik var ismini unuttum, günde bir de vajinal estrofem kullanıyorum. Haftada bir de proluton depot yapılacak. Sen neler kullanıyorsun1 kasım canım ilaçların neler
Benim adet daha yeni bitti o yuzden benim eccuk daha uzun yolum senden sonra da ben insallahYa inşallah kader arkadaşım. Çok heyecanlıyım ben bu arada. Adet tarihimi bekliyorum şimdi ama o bile geçmiyor. Diğer aşamalara nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :)) Adete kaldı 11 gün..
evet benim az kaldı testte çok heyecanliyim insalah pozitif sonuç alırız benim ilaclarda estrofem 3 defa prednol 1 defa folikasit 1 defa corasprin 1 defa crinone jel 1 defa progestan iğne 1defa enox igne 1 defa birde bugün vurdum ayrıca iğne doktorum kendinden verdi ne için ama bilmiyorum canimBenim beşinci gün embriyosu ama gene de uzun verdiler günü neden bilmem. Seninkine az kaldı inşallah hayırlı haberler verirsin. Canım ilaç olarak cyclo progynova dört defa, 500 mg glifor 1 defa, crinon jel iki defa, bir cekxane, bir inofolik, birde prebiyotik var ismini unuttum, günde bir de vajinal estrofem kullanıyorum. Haftada bir de proluton depot yapılacak. Sen neler kullanıyorsun
Şifa olsun canım inşallah sonucu pozitif olsunevet benim az kaldı testte çok heyecanliyim insalah pozitif sonuç alırız benim ilaclarda estrofem 3 defa prednol 1 defa folikasit 1 defa corasprin 1 defa crinone jel 1 defa progestan iğne 1defa enox igne 1 defa birde bugün vurdum ayrıca iğne doktorum kendinden verdi ne için ama bilmiyorum canim
İnşallah canım hepimizinŞifa olsun canım inşallah sonucu pozitif olsun
O heyecan da bambaşka oluyor kaç yumurta oluştu kaçı döllendiYa inşallah kader arkadaşım. Çok heyecanlıyım ben bu arada. Adet tarihimi bekliyorum şimdi ama o bile geçmiyor. Diğer aşamalara nasıl dayanacağım hiç bilmiyorum :)) Adete kaldı 11 gün..
Transferiniz hayirli olsun Guzel haberlerinizi bekliyoruz InsallahAminnn canım inşallah transferim oldu 8 Kasım test günüm. Senin test günün ne zaman
Aminnn inşallah Allah razı olsun. Hayırlı haberler vermek hepimize nasip olur inşallahTransferiniz hayirli olsun Guzel haberlerinizi bekliyoruz Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?