- 11 Temmuz 2011
- 242
- 173
- 123
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.261
Aa bilmiyordum icerim su severim zaten daha da bol icerim :) aminn cok tesekkur ederimhayırlısı olsun, kocaman kocaman olsunlar. bol su içmeni öneririm, OHSS denen zımbırtı seni bulmasın diye. allah yüzüne gülsün inşallah.
Aminn aminnn insalllah agzin bal kaymak yesinn
Bu dönemde protein ağırlıklı beslen canım, bol su iç, transfere kadar nar yeTesekkur ederimm aminn insallahh cok heyecanli bisey ama yaaaa
Gelişmelerini yaz canım
Bu heyecanla her adimimi yazarim artik burayaBu dönemde protein ağırlıklı beslen canım, bol su iç, transfere kadar nar ye
Hayirlisi olsun sizin icin insallah rabbimin izniyle guzel sonuclar alirsinizbenım yarın sonuc gunum 3. denemem
ederım ederım yarın bu vakıtler bellı olurHayirlisi olsun sizin icin insallah rabbimin izniyle guzel sonuclar alirsinizbizlere de haber verin
Transferden kac gun sonra sonuc gunu oluyor?ederım ederım yarın bu vakıtler bellı olur
12 gun sonra 3 ünde ıdı transferTransferden kac gun sonra sonuc gunu oluyor?
Ayy cokmus ya en buyuk heyecan o 12gun sanirim12 gun sonra 3 ünde ıdı transfer
ınsallah ınsallah bakalım ne olaçak aslında ıdrar testı yapsam cıkar ama yarını bekleyecemAyy cokmus ya en buyuk heyecan o 12gun sanirimsiz yolun sonuna gelmissiniz guzel haberler alirsiniz insallah
Bence de o kadar beklemissin o guzel sonucu doktorundan duyarsin insalah :)ınsallah ınsallah bakalım ne olaçak aslında ıdrar testı yapsam cıkar ama yarını bekleyecem
ınsallah ınsallah bakalım ne olaçak aslında ıdrar testı yapsam cıkar ama yarını bekleyecem
o da garıp hıcbısy hıssetmıom... öncedekılerdede hıssetmemıstım yıne yokkıne hissediyorsun ?
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahbenım yarın sonuc gunum 3. denemem
o da garıp hıcbısy hıssetmıom... öncedekılerdede hıssetmemıstım yıne yokkı
VARDIR VARDIR ÖYLE DEMEYIN rABBIM KIMSEYE GUCUNUN YETMEYECEGINI VERMEZ OLAÇAK INSALLAH HEPIMZINAllah hepimizin yardımcısı olsun şu yazıları okurken gözlerim doluyor insanlar kullandığı ilaçların ağırlığını çevrenin ağırlığını maddiyatın ağırlığını herşeyi yükleniyor bir umut için gün sayıyor çok zor bir durum birkez yaşadım ikinci kez yaşayacağım embriyolarımın genetik testten dönmesini bekliyorum ama hiç gücüm yok çok korkuyorum allahım sen herkesin yüzünü güldür yarabbim
o da garıp hıcbısy hıssetmıom... öncedekılerdede hıssetmemıstım yıne yokkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?