Transfere geri sayim

Tesekkur ederim, evet, 5 ane dondurulmus embriyom var, 2 iyi kalite 3 orta kalite. Bilmiyorum sonrasi nasil olacak.
Çok güzel kendini topla iyi beslen spor yap hazır olduğunda dua ile başla rabbim yüzünü güldürsün
Eşin ve sen sağlıklı mutlu olun bebisinizde gelir Allah'ın izniyle

Çok güzel kendini topla iyi beslen spor yap hazır olduğunda dua ile başla rabbim yüzünü güldürsün
Eşin ve sen sağlıklı mutlu olun bebisinizde gelir Allah'ın izniyle
Insallah, negatiften sonra ne zaman adet oldunuz siz? Ikinci transfer icin henuz konusmadik doktorumla. Pazartesi gorusecegiz. Bir adet donemi mi gecmesi gerekiyor? Benim vucudumun denesi alt ust oldu. Ne zaman adet olucam
Kimbilir

Insallah, negatiften sonra ne zaman adet oldunuz siz? Ikinci transfer icin henuz konusmadik doktorumla. Pazartesi gorusecegiz. Bir adet donemi mi gecmesi gerekiyor? Benim vucudumun denesi alt ust oldu. Ne zaman adet olucam
Kimbilir
Allah hayırlısını versin inşallah. Üzülme desemde bu bir kaç gün içinde atlatacaksın inşallah. Benim bu 4. Denemem. İnşallah ikinci transferinle yüzün güler. Adet olman çok uzun sürmez ilaçları bırakınca

Kimbilir

Canım benim tüp bebek tuttu ama düşük yaptım maalesef şuanki gebeliğim düşük kanaması sonrasında doğal gebelik ile oldu.

Canım benim tüp bebek tuttu ama düşük yaptım maalesef şuanki gebeliğim düşük kanaması sonrasında doğal gebelik ile oldu.
Ne guzel. Allah tamamina erdirsin. Dogal gebelik bekliyor muydun? Bir sorununuz yok muydu? Ben de boyle bir mucize olur mu diye dusunuyorum.

Ne guzel. Allah tamamina erdirsin. Dogal gebelik bekliyor muydun? Bir sorununuz yok muydu? Ben de boyle bir mucize olur mu diye dusunuyorum.
canım benim doğal gebelik ile 11 yaşında bir oğlum var ikinci için 6 yıl bekledik olmayınca tüp bebek denedik arkasından bu gebelik oldu
ama hiç çocuk doğurmamış 2 kez tüp bebek denemiş bir arkadaşım var 2019 ocak anneleri grubunda oda benim gibi tüp bebek sonrası doğal yoldan gebe kalmış
Neden olmasın sizde sorun ne tüp bebek tedavisine neden başvurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…