- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.281
5,40 ÇIKTI NEGATIF DEDILERSonucunuz ne oldu merak ettim. Umarım pozitiftir.
5,40 ÇIKTI NEGATIF DEDILER
DR A GÖNDERDIM "NE YAZIKKI NEGATIF" YAZMIS BASKA BISY YOK. ÖZELINDE YAPMISSTIK.5'in altı negatif diye biliyorum ama onlar daha iyi bilir tabii. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ne diyeyim bilemedim.
Canım az değil inşallah az olsun senin olsun. Gelişimleri iyi olsun inşallah. Daha bir kaç günün var belki arkadan da gelişen olur hiç üzülmeHanimlar bugün kontrolum vardi 4kere gonalf kullanip gitmis oldum yani 5tane yumurtam varmis gelisimleri guzel dedi cetrotideye baslamamiz lazim dedi bugun yarin hem gonalf hem cetrotide vurunup pazartesi tekrar kontrol muhtemelen catlatma ignesini vururuz dedi 5yumurta az mi ki bi stres oldum
Insallah bakalim carsamba muhtemelen yumurta toplariz dedi bu kadar cabuk olacagini hic dusunmuyodum iyice panik oldumCanım az değil inşallah az olsun senin olsun. Gelişimleri iyi olsun inşallah. Daha bir kaç günün var belki arkadan da gelişen olur hiç üzülme
Insallah bakalim carsamba muhtemelen yumurta toplariz dedi bu kadar cabuk olacagini hic dusunmuyodum iyice panik oldumbaya baya bu hafta hersey bitecek gibi allaaaaaahhhh degisik duygulari ayni anda barindiriyorum minnos kalbimde
Amiiiin insallahhhhÇok güzel heyecanlar bunlar. İnşallah transfer sonrası da kese kalp atışı heyecanı başlar çok uzun sürmüyor zaten canım. Beklemek kısmı zor transfer sonrası test gününe kadar
Yok canım akıntı çok oluyor bu dönemde bende yaşadım. İnsan korkuyor acaba erken mi çatladı diye ama korkma öyle olmuyor akıntı normalAmiiiin insallahhhhya bisi sorucam yarin gerci yine kontrolum var ama benim cok ozur dileyerek yaziyorum cok fazla akintim var catlama olmus olabilir mi acaba ya ilk cetrotideyi aksam 7de vurundum gec kalmis mi oldum acaba yarina kadar nasil durucam bilmiyorum
İçime su serptin vallahi allah senden razi olsunYok canım akıntı çok oluyor bu dönemde bende yaşadım. İnsan korkuyor acaba erken mi çatladı diye ama korkma öyle olmuyor akıntı normal
Allah senden de razı oldun canım. Sen ilaçlarını saatinde yap gerisi gelir Allah’ın izniyle.İçime su serptin vallahi allah senden razi olsun
Canımmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam, sağlıkla kavuş bu sefer inşallah. Senin de afacan mı afacan bir oğluşun olsun demek geçti içimden :)Canım çok şükür pozitif çıktı 2580 sonucum. Keseyide gördüm çok şükür. Yarın perinatoloğa gideceğim drum yönlendirdi dış gebelikler ve kaybım olduğu için. Rabbim sizlerden de güzel haberler almak nasip etsin inşallah
canim Allah razi olsun cok sükür. rahim kalinlasti mi kalinlasmadi mi derken rabbim iki mucize nasip etti. insallah saglikla devam ederCanımmmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam, sağlıkla kavuş bu sefer inşallah. Senin de afacan mı afacan bir oğluşun olsun demek geçti içimden :)
Iki mucize derkenn ikiz miiiiicanim Allah razi olsun cok sükür. rahim kalinlasti mi kalinlasmadi mi derken rabbim iki mucize nasip etti. insallah saglikla devam eder
evet canim bizde ilk tek gördük ama ikinci kontrolde iki taneydi cok sükürIki mucize derkenn ikiz miiiiiben tek saniyordum
Allahimm bana daaaa bana daaaaevet canim bizde ilk tek gördük ama ikinci kontrolde iki taneydi cok sükürrabbim sizleri cok bekletmesin insallah hayirli haberlerinizi alalim
canim Allah razi olsun cok sükür. rahim kalinlasti mi kalinlasmadi mi derken rabbim iki mucize nasip etti. insallah saglikla devam eder
Canım inşallah rabbüm gönlünce verir mübarek günde ama ikiz olsun en fazla çoğul gebelik hep risk rabbim göstermesin. Akşam kanamayla hastaneye gittim çok şükür bebekler iyi ama ömrümden ömür gitti. Rabbim sağ Salim kucaklamak nasip etsin benimle beraber herkese sizlerinde tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallahAllahimm bana daaaa bana daaaaen cok istedigim sey ikizim ya da ucuzum olsun yav nasil guzel bisey ya tekrar tebrik ediyorum seni
Canım Allah razı olsun çok şükür rabbime. Çifte mutluluk yaşıyorum inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerlerSaye- Amannnnn Allahımmmm doğru görüyorum demi çokkkkk çokkkkk sevindim, hep aklimda ve dualarımdaydın. Çok şükür kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim
Allah razı olsun canım çok şükür kalınlaştı. Sana mesaj yazmıştım korkarak bu günleri gördüm şükür . Sağlıkla evlatlarımı kucaklamakta nasip etsin inşallah AllahSüpeeeeer, gözün aydın. Bu sefer her şey çok yolunda gitsin, bir kız bir erkek bebişlerin gelsin inşallah. Sen ne istersin bilmem ama içimden böyle geldi :)
Mesaj attığında içime doğmuştu rahim kalınlaşacak diye :) artık tadını çıkar, ben ikinciyi istemeye başladım bile. O kadar uğraştıktan sonra korunmayacağım diye söz vermiştim :) sözümü tutuyorum bakalım.
Yok canım cemre daha Doğum yapmadıKızlarBirAsilAnnesi Doğum yaptı mı? Bu ara siteyi pek takip edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?