- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.301
geçmiş olsun abla şimdi nasılsın iyimisin bebeklerde iyiydir inslahCanım inşallah rabbüm gönlünce verir mübarek günde ama ikiz olsun en fazla çoğul gebelik hep risk rabbim göstermesin. Akşam kanamayla hastaneye gittim çok şükür bebekler iyi ama ömrümden ömür gitti. Rabbim sağ Salim kucaklamak nasip etsin benimle beraber herkese sizlerinde tez zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah
Canım Allah razı olsun çok şükür rabbime. Çifte mutluluk yaşıyorum inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerlerdualarınızda beni unutmayın akşam kanamam oldu şükür iyiyiz şimdi. Sen nasılsın nasıl gidiyor Doğum sonrası
Allah razı olsun canım çok şükür kalınlaştı. Sana mesaj yazmıştım korkarak bu günleri gördüm şükür . Sağlıkla evlatlarımı kucaklamakta nasip etsin inşallah Allah
Yok canım cemre daha Doğum yapmadı
bende 15 inde başladım tedaviye canim hakkımızda hayırlısı bana haftaya toplarız dedi dün 2. kontrole gittim çarşamba bidaha gidcem bakalimInsallah bakalim carsamba muhtemelen yumurta toplariz dedi bu kadar cabuk olacagini hic dusunmuyodum iyice panik oldumbaya baya bu hafta hersey bitecek gibi allaaaaaahhhh degisik duygulari ayni anda barindiriyorum minnos kalbimde
Sağol canım iyi dedi asistan ama bugün kendi druma da gideceğim içim rahat etsingeçmiş olsun abla şimdi nasılsın iyimisin bebeklerde iyiydir inslah
Tamm ablaSağol canım iyi dedi asistan ama bugün kendi druma da gideceğim içim rahat etsin
KızlarBirAsilAnnesi Doğum yaptı mı? Bu ara siteyi pek takip edemedim.
Her sey cok hızlı bir şekilde ilerliyor rabbim çabalarımızi boşa cikarmasin inşallahbende 15 inde başladım tedaviye canim hakkımızda hayırlısı bana haftaya toplarız dedi dün 2. kontrole gittim çarşamba bidaha gidcem bakalim
Canım Allah razı olsun inşallah tekrar etmez. Üzülme lütfen rabbim ol desin o üç yumurta sana hayırlı evlatlar oldun inşallah.Saye- canm cokk gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin o stresi bnm de yarin 11de toplama olucak ama doktor dun 3 yumurtan var dedi cok uzgunum digerleri ufakmis onlari solemedi bile
Doktorun rahatligi beni rahatsiz etti acikcasi 3yumurtan gelismis guzel diyo dedim nasil 3yumurta canim skildi.bu duruma dedim yok skilmasin kaliteli olsunlar yeter diyo ama 3te cok az yaniCanım Allah razı olsun inşallah tekrar etmez. Üzülme lütfen rabbim ol desin o üç yumurta sana hayırlı evlatlar oldun inşallah.
Nar yedim sıkma nar suyu içtim canımkızlar haftaya transferim var bahçeciye gidiyorum rahim kalınlaştırma için bantlar verdi doktorum ama sizler ekstra birşeyler yaptınız mı?
canim arkadasimin esi azosperm ken disinde de amh cok düsüktü. yani cok az yumurtasi vardi. 4 yumurta topladilar 3ü saglam kaldi 3. güne gitti. 2 si transfer oldu kizi kucaginda bir yasina girecek. benim 16 yumurtam toplandi bu 4. denemem rabbim nasip ederse olacak insallah. az yumurta insani üzüyor bilirim ama nasibi olsun yeter. canini sIKma diye yazdim bunlari. dua et nasibi olsun gerisi gelir Allahin izniyleDoktorun rahatligi beni rahatsiz etti acikcasi 3yumurtan gelismis guzel diyo dedim nasil 3yumurta canim skildi.bu duruma dedim yok skilmasin kaliteli olsunlar yeter diyo ama 3te cok az yani
Icimi cok rahatlatiyosun gercekten rabbim nasip edecekse olcak bunun bilincindeyim ama insan dusuncelerine kalbine hukmedemiyo gercekten. Yarin bi olsun bakalim bir kac gune hersey belli olcak zaten cok sagol destegin icincanim arkadasimin esi azosperm ken disinde de amh cok düsüktü. yani cok az yumurtasi vardi. 4 yumurta topladilar 3ü saglam kaldi 3. güne gitti. 2 si transfer oldu kizi kucaginda bir yasina girecek. benim 16 yumurtam toplandi bu 4. denemem rabbim nasip ederse olacak insallah. az yumurta insani üzüyor bilirim ama nasibi olsun yeter. canini sIKma diye yazdim bunlari. dua et nasibi olsun gerisi gelir Allahin izniyle
Canım bizim elimizde olan herşeyi biz gücümüz yettiğince yapıyoruz gerisi Allah’tan ol der olur inşallah. Üzülme duaya sarıl herşey yolunda gidecek inşallah ( bu arada ben ismimi değiştirdim )Icimi cok rahatlatiyosun gercekten rabbim nasip edecekse olcak bunun bilincindeyim ama insan dusuncelerine kalbine hukmedemiyo gercekten. Yarin bi olsun bakalim bir kac gune hersey belli olcak zaten cok sagol destegin icin
Sabah kalktim namazimi kildim yasinimi okudum rabbime dua ettim oyle gittim yumurta toplamaya 5 tane toplandigini soylediler :) bakalim bundan sonra bizi neler bekliyor cok heyecanliCanım bizim elimizde olan herşeyi biz gücümüz yettiğince yapıyoruz gerisi Allah’tan ol der olur inşallah. Üzülme duaya sarıl herşey yolunda gidecek inşallah ( bu arada ben ismimi değiştirdim )
Hayırlı olsun canım sağlıklı embriyolar olsun sana sıkıca tutunsunlar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallahSabah kalktim namazimi kildim yasinimi okudum rabbime dua ettim oyle gittim yumurta toplamaya 5 tane toplandigini soylediler :) bakalim bundan sonra bizi neler bekliyor cok heyecanli
Amiiinnn amin insallahhHayırlı olsun canım sağlıklı embriyolar olsun sana sıkıca tutunsunlar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Transferin şimdiden hayırlı olsun canım sıkıca tutunsunlar sanaKızlar merhaba. Geçen ay yumurta toplandı benim de bu ay transfer var inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?