Transfere geri sayim

geçmiş olsun abla şimdi nasılsın iyimisin bebeklerde iyiydir inslah

Insallah bakalim carsamba muhtemelen yumurta toplariz dedi bu kadar cabuk olacagini hic dusunmuyodum iyice panik oldum baya baya bu hafta hersey bitecek gibi allaaaaaahhhh degisik duygulari ayni anda barindiriyorum minnos kalbimde
bende 15 inde başladım tedaviye canim hakkımızda hayırlısı bana haftaya toplarız dedi dün 2. kontrole gittim çarşamba bidaha gidcem bakalim

merhaba arkadaşlar dün son iğnelerimi vurdum bende resmen iğneler artık gitmiyorum dedi çok canım yandı. nasip olursa yarın yumurta toplama işlemim var dua edin

Saye- canm cokk gecmis olsun rabbim tekrar yasatmasin o stresi bnm de yarin 11de toplama olucak ama doktor dun 3 yumurtan var dedi cok uzgunum digerleri ufakmis onlari solemedi bile
Canım Allah razı olsun inşallah tekrar etmez. Üzülme lütfen rabbim ol desin o üç yumurta sana hayırlı evlatlar oldun inşallah.

Canım Allah razı olsun inşallah tekrar etmez. Üzülme lütfen rabbim ol desin o üç yumurta sana hayırlı evlatlar oldun inşallah.
Doktorun rahatligi beni rahatsiz etti acikcasi 3yumurtan gelismis guzel diyo dedim nasil 3yumurta canim skildi.bu duruma dedim yok skilmasin kaliteli olsunlar yeter diyo ama 3te cok az yani

kızlar haftaya transferim var bahçeciye gidiyorum rahim kalınlaştırma için bantlar verdi doktorum ama sizler ekstra birşeyler yaptınız mı?

Doktorun rahatligi beni rahatsiz etti acikcasi 3yumurtan gelismis guzel diyo dedim nasil 3yumurta canim skildi.bu duruma dedim yok skilmasin kaliteli olsunlar yeter diyo ama 3te cok az yani
canim arkadasimin esi azosperm ken disinde de amh cok düsüktü. yani cok az yumurtasi vardi. 4 yumurta topladilar 3ü saglam kaldi 3. güne gitti. 2 si transfer oldu kizi kucaginda bir yasina girecek. benim 16 yumurtam toplandi bu 4. denemem rabbim nasip ederse olacak insallah. az yumurta insani üzüyor bilirim ama nasibi olsun yeter. canini sIKma diye yazdim bunlari. dua et nasibi olsun gerisi gelir Allahin izniyle

Icimi cok rahatlatiyosun gercekten rabbim nasip edecekse olcak bunun bilincindeyim ama insan dusuncelerine kalbine hukmedemiyo gercekten. Yarin bi olsun bakalim bir kac gune hersey belli olcak zaten cok sagol destegin icin

Icimi cok rahatlatiyosun gercekten rabbim nasip edecekse olcak bunun bilincindeyim ama insan dusuncelerine kalbine hukmedemiyo gercekten. Yarin bi olsun bakalim bir kac gune hersey belli olcak zaten cok sagol destegin icin
Canım bizim elimizde olan herşeyi biz gücümüz yettiğince yapıyoruz gerisi Allah’tan ol der olur inşallah. Üzülme duaya sarıl herşey yolunda gidecek inşallah ( bu arada ben ismimi değiştirdim )

Canım bizim elimizde olan herşeyi biz gücümüz yettiğince yapıyoruz gerisi Allah’tan ol der olur inşallah. Üzülme duaya sarıl herşey yolunda gidecek inşallah ( bu arada ben ismimi değiştirdim )
Sabah kalktim namazimi kildim yasinimi okudum rabbime dua ettim oyle gittim yumurta toplamaya 5 tane toplandigini soylediler :) bakalim bundan sonra bizi neler bekliyor cok heyecanli

Sabah kalktim namazimi kildim yasinimi okudum rabbime dua ettim oyle gittim yumurta toplamaya 5 tane toplandigini soylediler :) bakalim bundan sonra bizi neler bekliyor cok heyecanli
Hayırlı olsun canım sağlıklı embriyolar olsun sana sıkıca tutunsunlar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…