Transfere geri sayim

kızlar benimde salı çarşamba toplama olacak 6 tane yumurta varmış küçükler de varmış onlarda yetişebilir dedi az mi acaba yeterli mi

kızlar benimde salı çarşamba toplama olacak 6 tane yumurta varmış küçükler de varmış onlarda yetişebilir dedi az mi acaba yeterli mi
Benden de 5 yumurta toplandi ama 2si olgun degildi yani 3 toplandi da diyebiliriz cok uzuldum cok korktum ama dedikleri gibi gercekten kalite onemli 3u de dollenmis 2si cok iyi kaliteymis yarin sabah transferim olacak insallah :) icini ferah tut az diye uzulme kaliteli olsun bizim olsun

bugün gittim 8 10 tane var dedi küçükler büyümüş pazartesi toplama olacak benimde hayırlısı senin adına çok sevindim dualarınıza beni de alın

Hayırlı haberlerini alırız inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evladlar/evladlar nasip etsin inşallah

Hayırlı haberlerini alırız inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evladlar/evladlar nasip etsin inşallah
Cok tesekkur ederim insallah rabbim hepimize hayirli nesiller nasip etsin transferimi oldum geldim mustakbel evlatlarimin ultrason goruntusunu verdiklerinde hickira hickira agladim resmen cok duygulu biseymis

Cok tesekkur ederim insallah rabbim hepimize hayirli nesiller nasip etsin transferimi oldum geldim mustakbel evlatlarimin ultrason goruntusunu verdiklerinde hickira hickira agladim resmen cok duygulu biseymis
Hayırlı olsun canım sonucunu alınca da mutluluktan ağlarsın inşallah

canimm transfer yumurta toplandiktan kac gun sonra oluyor

Kizlar transferden sonra 4.gunumdeyim biliyorum erken ama yani hic mi hic bisey hissetmiyorum ne agrim ne sancim ne biseyim yok herkes yok karnima kramp girdi yok kasigim sancidi falan yazmis da bende niye yooookk

Kizlar transferden sonra 4.gunumdeyim biliyorum erken ama yani hic mi hic bisey hissetmiyorum ne agrim ne sancim ne biseyim yok herkes yok karnima kramp girdi yok kasigim sancidi falan yazmis da bende niye yooookk
Benden bir tane daha canım benim altıncı haftaya kadar hiç belirtim olmadı hatta watsaptan arkadaşlarıma yazdım ben hiç bir şey hissetmiyorum olmadı galiba diye baya üzülmüştüm. Şimdi bana hatırlatıp gülüyorlar. Beşinci haftayı geçtim bulantı kaşık ağrısı başladı özellikle sağda. Şimdi de ara ara oluyor ama bulantı hep varsın dua et inşallah herşey yolunda gidecek. İlla belirti arama. Belirtisi çok olup negatif sonuç alan da var

Ay sen de mi boyleydin buna sevindim iste ya ne zaman icim skilsa biseye kafami takacak olsam oyle bi icimi rahatlatiyosun ki

Ay sen de mi boyleydin buna sevindim iste ya ne zaman icim skilsa biseye kafami takacak olsam oyle bi icimi rahatlatiyosun ki
Dün o arkadaşlardan birisi mesaj attı onunda transferi olmuştu yakın zamanda. Senin ne belirtilerin oldu diye sordu bende dedim ki koz hatırlamıyor musun size dert yanmış blr sürü üzülmüştüm olmadı diye işin özü Allah ol dedin yeter yoksa karnın ağrımış başın dönmüş hikaye canım. Sen dua et bebeklerle konuş hayır düşün hayır olsun

Oyyh konusmam mii hep seviom onlari dua ediyorum ultrason resmini opuyorum sanirim kafayı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…