- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.341
Benimde hiç belirti olmamıştı rahat ol arkadaşımAy sen de mi boyleydin buna sevindim isteya ne zaman icim skilsa biseye kafami takacak olsam oyle bi icimi rahatlatiyosun ki
Oyy insallah insallahhBenimde hiç belirti olmamıştı rahat ol arkadaşım
Canım erken test yapma derim sonra zaman geçmiyor. İki güne bir kan ver arttı artmadı stresi beklemek en doğrusuOyy insallah insallahhtest gununu bekleyemicem sanirim ya ben 8.gun falan cok mu erken
Ayh icim icime sigmiyooooCanım erken test yapma derim sonra zaman geçmiyor. İki güne bir kan ver arttı artmadı stresi beklemek en doğrusu
Hayirlisi olsun guzel haberleriniz gelsin ins . Bende sali gunu yumurtalar toplandi 4 adet transfer icin gun bekliyorumAyh icim icime sigmiyoooo
Sizin de simdiden hayirli olsun insallah hep birlikte guzel haberler alalim nufus patlamasi yaratalimHayirlisi olsun guzel haberleriniz gelsin ins . Bende sali gunu yumurtalar toplandi 4 adet transfer icin gun bekliyorum
Ben beşinci gün embriyosu 14. Gün yaptırdım 10. Güne variliyor genelde. Erken test yapmak hep stres sebebi bence test gününü beklemek daha mantıklıSlm kızlar.. 5.gün embriyosu transferi oldum 26 kasımda bugün 5.gün.. yarın kan testi versem çıkar mı? Sizler ne zaman kan testi yaptınız? Veya ne zaman idrar testi yaptınız?
Benim test günüm normalde 9.gün oluyor ama.. yarın 6.gün olucak arada 3 gün var oyüzden arada fark olmaz diye düşünmüştüm.. sizin belirtileriniz var mıydı? Bende hiç yokBen beşinci gün embriyosu 14. Gün yaptırdım 10. Güne variliyor genelde. Erken test yapmak hep stres sebebi bence test gününü beklemek daha mantıklı
ablacım ne yaptın kontrol vardı seninBen beşinci gün embriyosu 14. Gün yaptırdım 10. Güne variliyor genelde. Erken test yapmak hep stres sebebi bence test gününü beklemek daha mantıklı
Canım dediğin gibi üç gün daha sabret hiç kafanı kurcalama. İnanki Hiç bir şey hissetmedim beş haftayı geçince bulantılar başladı oBenim test günüm normalde 9.gün oluyor ama.. yarın 6.gün olucak arada 3 gün var oyüzden arada fark olmaz diye düşünmüştüm.. sizin belirtileriniz var mıydı? Bende hiç yok
Canım gittim çok şükür herşey yolunda dedi. Kayınvalidem geldi onu aldık falan yazamadım sen nasılsınablacım ne yaptın kontrol vardı senin
İyim abla bende çok şükür sevindim abla ne kadarlik oldun simdiCanım dediğin gibi üç gün daha sabret hiç kafanı kurcalama. İnanki Hiç bir şey hissetmedim beş haftayı geçince bulantılar başladı o
Canım gittim çok şükür herşey yolunda dedi. Kayınvalidem geldi onu aldık falan yazamadım sen nasılsın
Canım tam sekiz haftalık oldu inşallahİyim abla bende çok şükür sevindim abla ne kadarlik oldun simdi
Merhaba canim ayni seyleri yasiyoruz. Bende 26 kasimda transfer oldum. Merkezim 12.gun test gunu verdi. Seninki 9.gun vermis ne kadar guzel bisey kalmamis. Bende 10.gun yaptirmayi dusunuyorumSlm kızlar.. 5.gün embriyosu transferi oldum 26 kasımda bugün 5.gün.. yarın kan testi versem çıkar mı? Sizler ne zaman kan testi yaptınız? Veya ne zaman idrar testi yaptınız?
maşallah abla allah kucağına almayı nasip etsin inslahCanım tam sekiz haftalık oldu inşallah
Amin inşallah canımmaşallah abla allah kucağına almayı nasip etsin inslah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?