Transfere geri sayim

Merhabalar yumurtalarım 1 hafta oldu toplandı ve donduruldu. Opudan kaç gün sonra adet oldunuz bu süreci yaşayanlar acaba. Zor bi Opu geçirdim Ohss riski birde üstüne o yüzden transferim ertelendi. Normalde çok geç adet olduğum için opudan sonra normalde adet süreci ne şekilde oluyor merak ediyorum.

Slm kızlar.. 5.gün embriyosu transferi oldum 26 kasımda bugün 5.gün.. yarın kan testi versem çıkar mı? Sizler ne zaman kan testi yaptınız? Veya ne zaman idrar testi yaptınız?

Slm kızlar.. 5.gün embriyosu transferi oldum 26 kasımda bugün 5.gün.. yarın kan testi versem çıkar mı? Sizler ne zaman kan testi yaptınız? Veya ne zaman idrar testi yaptınız?
Ben beşinci gün embriyosu 14. Gün yaptırdım 10. Güne variliyor genelde. Erken test yapmak hep stres sebebi bence test gününü beklemek daha mantıklı

Ben beşinci gün embriyosu 14. Gün yaptırdım 10. Güne variliyor genelde. Erken test yapmak hep stres sebebi bence test gününü beklemek daha mantıklı
Benim test günüm normalde 9.gün oluyor ama.. yarın 6.gün olucak arada 3 gün var oyüzden arada fark olmaz diye düşünmüştüm.. sizin belirtileriniz var mıydı? Bende hiç yok

Selam hanımlar. Bende ilk defa tüp bebek deniyorum bugün adetimin 2 günü ilk iğnemi vuruldum.doktorum taze embriyo transferi yapacağını söyledi bilginiz var mı konu hakkinda.bizim sorunumuz sperm sayısi.

8.gün yumurtalari toplamaya başlarız dedi doktor açıkçası cokta bilgi sahibi değilim.bebisleri tutanlsr da kucaklarina almayi nasip etsin Allah

Benim test günüm normalde 9.gün oluyor ama.. yarın 6.gün olucak arada 3 gün var oyüzden arada fark olmaz diye düşünmüştüm.. sizin belirtileriniz var mıydı? Bende hiç yok
Canım dediğin gibi üç gün daha sabret hiç kafanı kurcalama. İnanki Hiç bir şey hissetmedim beş haftayı geçince bulantılar başladı o
ablacım ne yaptın kontrol vardı senin
Canım gittim çok şükür herşey yolunda dedi. Kayınvalidem geldi onu aldık falan yazamadım sen nasılsın

İyim abla bende çok şükür sevindim abla ne kadarlik oldun simdi

Merhaba canim ayni seyleri yasiyoruz. Bende 26 kasimda transfer oldum. Merkezim 12.gun test gunu verdi. Seninki 9.gun vermis ne kadar guzel bisey kalmamis. Bende 10.gun yaptirmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…