- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #31.361
Aynen canım sabrediyorum artık.. seninde bebişin hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah..Canım dediğin gibi üç gün daha sabret hiç kafanı kurcalama. İnanki Hiç bir şey hissetmedim beş haftayı geçince bulantılar başladı o
Canım gittim çok şükür herşey yolunda dedi. Kayınvalidem geldi onu aldık falan yazamadım sen nasılsın
Sen taze transfer mi olmuştun? Benimki dondurulmuş transfer oldu yani çatlatma iğnesi etkisi yok oyüzden 9.gün test günüm..Merhaba canim ayni seyleri yasiyoruz. Bende 26 kasimda transfer oldum. Merkezim 12.gun test gunu verdi. Seninki 9.gun vermis ne kadar guzel bisey kalmamis. Bende 10.gun yaptirmayi dusunuyorum
Canim bende dondurulmus transfer oldum. Gonopetyl igne oldum ama. 1 tane transfer gunu digerini transferden sonra 5.gun gobekten yaptimSen taze transfer mi olmuştun? Benimki dondurulmuş transfer oldu yani çatlatma iğnesi etkisi yok oyüzden 9.gün test günüm..
O iğneden dolayı 12.gün oluyordur test günün.. ben transferden sonra iğne kullanmadım.. inşallah pozitif sonuçlarımızı yazarız buraya.. hiç belirtim yok ama negatif görene kadar dua etmekten başka çaremiz yok..Canim bende dondurulmus transfer oldum. Gonopetyl igne oldum ama. 1 tane transfer gunu digerini transferden sonra 5.gun gobekten yaptim
Allah razı olsun canım inşallah. Allah sizlerede hayırlı haberler almak nasip etsin inşallahAynen canım sabrediyorum artık.. seninde bebişin hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah..
Aynen oyle canim. Idrar testi yaptinmi hic. Merak olduruyo beni zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin. Bizim merkezin kuraliymis herkese 12.gun test gunu vermek hemsire soylemisti banadaO iğneden dolayı 12.gün oluyordur test günün.. ben transferden sonra iğne kullanmadım.. inşallah pozitif sonuçlarımızı yazarız buraya.. hiç belirtim yok ama negatif görene kadar dua etmekten başka çaremiz yok..
Canım erken gebelik testi aldım dün ama yapmadım içimden gelmiyor.. kan testinede gitmek istemiyorum.. belirtiler var mı senin?Aynen oyle canim. Idrar testi yaptinmi hic. Merak olduruyo beni zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin. Bizim merkezin kuraliymis herkese 12.gun test gunu vermek hemsire soylemisti banada
Merhabalar yumurtalarım 1 hafta oldu toplandı ve donduruldu. Opudan kaç gün sonra adet oldunuz bu süreci yaşayanlar acaba. Zor bi Opu geçirdim Ohss riski birde üstüne o yüzden transferim ertelendi. Normalde çok geç adet olduğum için opudan sonra normalde adet süreci ne şekilde oluyor merak ediyorum.
Canim hafif kasik agrilarim disinda baskada hicbisey yok. Ama belirti diye bisey olmadigini da burdaki hamislerden biliyorum.hicbir belirti olmadan hamile olan butun belirtiler varken negatif cikanlari cok okudum. Ama carsamba kan testinin sonucunu merakla bekliyorum. Arkandan pozitif haberlerle gelmek umidiyleCanım erken gebelik testi aldım dün ama yapmadım içimden gelmiyor.. kan testinede gitmek istemiyorum.. belirtiler var mı senin?
Inşallah bizde belirtisiz hamişler grubuna girerizCanim hafif kasik agrilarim disinda baskada hicbisey yok. Ama belirti diye bisey olmadigini da burdaki hamislerden biliyorum.hicbir belirti olmadan hamile olan butun belirtiler varken negatif cikanlari cok okudum. Ama carsamba kan testinin sonucunu merakla bekliyorum. Arkandan pozitif haberlerle gelmek umidiyle
Merakla bekliyorum canim arkadasimInşallah bizde belirtisiz hamişler grubuna girerizbu arada sabah erken gebelik testi yapmaya karar verdim inşallah yarın pozitif haberi verebilirim..
Canım yaptın mı testInşallah bizde belirtisiz hamişler grubuna girerizbu arada sabah erken gebelik testi yapmaya karar verdim inşallah yarın pozitif haberi verebilirim..
Evet canım hamileyyiiiimmm:) çok şükür Allahıma.. birazdan kan vermeye gidecem inşallah güzel sonuçlar yazarım yine:))Canım yaptın mı test
Hadi gözünaydın Allah sağlıkla kucaklamak da nasip etsinEvet canım hamileyyiiiimmm:) çok şükür Allahıma.. birazdan kan vermeye gidecem inşallah güzel sonuçlar yazarım yine:))
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun..Hadi gözünaydın Allah sağlıkla kucaklamak da nasip etsin
Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza. Allah nazarlardan saklasın.Evet canım hamileyyiiiimmm:) çok şükür Allahıma.. birazdan kan vermeye gidecem inşallah güzel sonuçlar yazarım yine:))
Merhaba hayırlı olsun öncelikle sanırım üçüncü gün embroyusu transfer edilecek size embrıyolugunuz gelişimi hakkında ne söyledi yumurtalarınızın? üçüncü günde beklenen genelde 6-9 hücreli demişti bizim embryologumuz. Transferi olan arkadaşlarda yardımcı olabilir size kaç hücreli transfer oldukları konusunda. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim siz ben ve tüm bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün.birşey sormak istiyorum benim bugün yumurta toplamadan sonraki 2.günüm 2 yumurtam var şu an döllenen ve şu aşamada 2 hücreliymiş sizce normal mi yarına kadar daha fazla bölünür mü yarın transferim var bilgisi ve tecrübesi olan lütfen benimle paylaşabilir mi?
çok stresliyim
Yani embriyolog iyinyada kötü birşey söylemedi sadece 1 tanesinin gelişimi diğerine göre biraz daha geride dedi benim embriyoskop yapılmisti ama anladığım kadarıyla gelişim gösteriyor ki yarın için transfer kararı aldılar normalde 5.gune kadar doktorum.beklemek istedi sonrasında fikir değişikliği olup yarına karar kıldılar bende bilemiyorum...Merhaba hayırlı olsun öncelikle sanırım üçüncü gün embroyusu transfer edilecek size embrıyolugunuz gelişimi hakkında ne söyledi yumurtalarınızın? üçüncü günde beklenen genelde 6-9 hücreli demişti bizim embryologumuz. Transferi olan arkadaşlarda yardımcı olabilir size kaç hücreli transfer oldukları konusunda. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim siz ben ve tüm bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?