Transfere geri sayim

Aynen canım sabrediyorum artık.. seninde bebişin hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah..

Merhaba canim ayni seyleri yasiyoruz. Bende 26 kasimda transfer oldum. Merkezim 12.gun test gunu verdi. Seninki 9.gun vermis ne kadar guzel bisey kalmamis. Bende 10.gun yaptirmayi dusunuyorum
Sen taze transfer mi olmuştun? Benimki dondurulmuş transfer oldu yani çatlatma iğnesi etkisi yok oyüzden 9.gün test günüm..

Canim bende dondurulmus transfer oldum. Gonopetyl igne oldum ama. 1 tane transfer gunu digerini transferden sonra 5.gun gobekten yaptim
O iğneden dolayı 12.gün oluyordur test günün.. ben transferden sonra iğne kullanmadım.. inşallah pozitif sonuçlarımızı yazarız buraya.. hiç belirtim yok ama negatif görene kadar dua etmekten başka çaremiz yok..

Aynen oyle canim. Idrar testi yaptinmi hic. Merak olduruyo beni zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin. Bizim merkezin kuraliymis herkese 12.gun test gunu vermek hemsire soylemisti banada

Aynen oyle canim. Idrar testi yaptinmi hic. Merak olduruyo beni zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin. Bizim merkezin kuraliymis herkese 12.gun test gunu vermek hemsire soylemisti banada
Canım erken gebelik testi aldım dün ama yapmadım içimden gelmiyor.. kan testinede gitmek istemiyorum.. belirtiler var mı senin?

Merhaba canım ben opudan 10 gün sonra hastalandım

Canım erken gebelik testi aldım dün ama yapmadım içimden gelmiyor.. kan testinede gitmek istemiyorum.. belirtiler var mı senin?
Canim hafif kasik agrilarim disinda baskada hicbisey yok. Ama belirti diye bisey olmadigini da burdaki hamislerden biliyorum.hicbir belirti olmadan hamile olan butun belirtiler varken negatif cikanlari cok okudum. Ama carsamba kan testinin sonucunu merakla bekliyorum. Arkandan pozitif haberlerle gelmek umidiyle

Inşallah bizde belirtisiz hamişler grubuna gireriz bu arada sabah erken gebelik testi yapmaya karar verdim inşallah yarın pozitif haberi verebilirim..

birşey sormak istiyorum benim bugün yumurta toplamadan sonraki 2.günüm 2 yumurtam var şu an döllenen ve şu aşamada 2 hücreliymiş sizce normal mi yarına kadar daha fazla bölünür mü yarın transferim var bilgisi ve tecrübesi olan lütfen benimle paylaşabilir mi?
çok stresliyim

Merhaba hayırlı olsun öncelikle sanırım üçüncü gün embroyusu transfer edilecek size embrıyolugunuz gelişimi hakkında ne söyledi yumurtalarınızın? üçüncü günde beklenen genelde 6-9 hücreli demişti bizim embryologumuz. Transferi olan arkadaşlarda yardımcı olabilir size kaç hücreli transfer oldukları konusunda. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim siz ben ve tüm bu yolda uğraşanların yüzünü güldürsün.

Yani embriyolog iyinyada kötü birşey söylemedi sadece 1 tanesinin gelişimi diğerine göre biraz daha geride dedi benim embriyoskop yapılmisti ama anladığım kadarıyla gelişim gösteriyor ki yarın için transfer kararı aldılar normalde 5.gune kadar doktorum.beklemek istedi sonrasında fikir değişikliği olup yarına karar kıldılar bende bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…