- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Canim benim opu olduktan ortalama 10gun sonra adet oldum ve adetten sonra ilaca baslamam gerekiyodu randevularin tarihi nedeniyle gecen ayi atladik bu ay ilaca basladim pazartesi hapi bitiricem ve tekrar adet olucam sonra ultrasyonda belli olucak transfer gunum yani aslinda senin durumun normal benimki aksakliklardan dolayi ertelenmis oldu ve vicudum dinlenmis oldu 1ayda olsaHayırlı akşamlar hanımlar bu topiği yeni keşfettim
Transfere geri sayım bendede başladı bugün
Dondurulmuş transferim olucak
Bugün regl oldum
Ama opu olalı daha 10 gün olmuştu çok erken regl olmadımmı sizce
Dondurulmuş transferi daha çok vücut ilaçlardan temizlensin bi nebze diye yapılmıyormu
10 gün kısa bi süre değilmi
Sizde ne kadardı bu süre
Bu arada benimkide dondurulmus olucak :)Hayırlı akşamlar hanımlar bu topiği yeni keşfettim
Bugün regl oldum
Dondurulmuş transferi daha çok vücut ilaçlardan temizlensin bi nebze diye yapılmıyormu
Sizde ne kadardı bu süre
Mrb. Bende aynı durumdayım. Yumurta toplamadan sonra 15. Gün adet oldum. Doktorum erken dedi tekrar adet olmayı bekliyorum bendeHayırlı akşamlar hanımlar bu topiği yeni keşfettim
Bugün regl oldum
Sizde ne kadardı bu süre
hadi hayirlisi canim umarim cok guzel haberlerini alicaz cok az kalmis tam olarak hangi gun yapicaksin testiKizlar gunaydin,
Bugun 7. gun daha once bahsettim mi bilmiyorum 3 gundur geceleri rahatsizlaniyordum. Bende hizursuz bacak sendromu var yillardir. Yine ayni durumu yasiyorsum ama kondurmak istemedim dun gece uyuyali sadece 1 saat olmusken huzursuz bacak sendromum beni uykudan uyandirdi ve sabah 5'e kadar birakmadi yakami. Tabii yine internet arastirmasi yaptim ve bunun gebelikte de %15 oraninda ortaya ciktigini ogrendim. Bir suredir zaten birsuru hamilelik belirtisi yasiyordum ama transfer oncesinde de yasadigim icin umursamiyordum boyle birsey olunca biraz heyecanlandim acikcasi
Ayin 6'sinda persembe gunu yapacagimHa
hadi hayirlisi canim umarim cok guzel haberlerini alicaz cok az kalmis tam olarak hangi gun yapicaksin testi
Kızlar merhaba konusmanızı cok samımı buldum ve bende kendi hikayemj anlatmak ıstedım öncelıkle Rabbimin isteyen herkese evlat nasıp etmesi icin herhun dua ediyorum... Ben 24 yasındayım 25 yumurtam oldu 24 iyi kalıtede ve 9 embrıyom vardı... İlkini 20 gun once transfer oldum ve malesef gebelik yok... Cok uzulmem gerekırdı ama kendımi Rabbime teslim ettim olcagına okadar emındım ve ınanıyordumki bende bu kadar sabırla kabullenmeyı beklemedım cok az gozyası doktum sunu hiçbir zaman unutmayın Rabbim neyi nasıp ederse hayırlısını eyler... şimdi bu hafta doktora gıdıcem ıkınci transferim için tedvıye baslıycaz banada cok dua edin...Ha
hadi hayirlisi canim umarim cok guzel haberlerini alicaz cok az kalmis tam olarak hangi gun yapicaksin testi
Benim bacaklarimda agrimisti halende agriyor ustelik oturdugum yerden zorlanmadan bacaklarimi katlayip indiriyorum oynatiyorum biraz iyi geliyorKizlar gunaydin,
Bugun 7. gun daha once bahsettim mi bilmiyorum 3 gundur geceleri rahatsizlaniyordum. Bende hizursuz bacak sendromu var yillardir. Yine ayni durumu yasiyorsum ama kondurmak istemedim dun gece uyuyali sadece 1 saat olmusken huzursuz bacak sendromum beni uykudan uyandirdi ve sabah 5'e kadar birakmadi yakami. Tabii yine internet arastirmasi yaptim ve bunun gebelikte de %15 oraninda ortaya ciktigini ogrendim. Bir suredir zaten birsuru hamilelik belirtisi yasiyordum ama transfer oncesinde de yasadigim icin umursamiyordum boyle birsey olunca biraz heyecanlandim acikcasi
Aramiza hosgeldinKızlar merhaba konusmanızı cok samımı buldum ve bende kendi hikayemj anlatmak ıstedım öncelıkle Rabbimin isteyen herkese evlat nasıp etmesi icin herhun dua ediyorum... Ben 24 yasındayım 25 yumurtam oldu 24 iyi kalıtede ve 9 embrıyom vardı... İlkini 20 gun once transfer oldum ve malesef gebelik yok... Cok uzulmem gerekırdı ama kendımi Rabbime teslim ettim olcagına okadar emındım ve ınanıyordumki bende bu kadar sabırla kabullenmeyı beklemedım cok az gozyası doktum sunu hiçbir zaman unutmayın Rabbim neyi nasıp ederse hayırlısını eyler... şimdi bu hafta doktora gıdıcem ıkınci transferim için tedvıye baslıycaz banada cok dua edin...
O kadar yorgunum ki gece uykusuzluk beni mahvetti ama yine de icimde kelebekler ucusuyor. Rabbim insallah bana o guzel mutlulugu yasatacakBenim bacaklarimda agrimisti halende agriyor ustelik oturdugum yerden zorlanmadan bacaklarimi katlayip indiriyorum oynatiyorum biraz iyi geliyor
O kadar yorgunum ki gece uykusuzluk beni mahvetti ama yine de icimde kelebekler ucusuyor. Rabbim insallah bana o guzel mutlulugu yasatacakBenim bacaklarimda agrimisti halende agriyor ustelik oturdugum yerden zorlanmadan bacaklarimi katlayip indiriyorum oynatiyorum biraz iyi geliyor
Hosgeldin canim allah hic birimizin kucagini bos birakmasin insallahKızlar merhaba konusmanızı cok samımı buldum ve bende kendi hikayemj anlatmak ıstedım öncelıkle Rabbimin isteyen herkese evlat nasıp etmesi icin herhun dua ediyorum... Ben 24 yasındayım 25 yumurtam oldu 24 iyi kalıtede ve 9 embrıyom vardı... İlkini 20 gun once transfer oldum ve malesef gebelik yok... Cok uzulmem gerekırdı ama kendımi Rabbime teslim ettim olcagına okadar emındım ve ınanıyordumki bende bu kadar sabırla kabullenmeyı beklemedım cok az gozyası doktum sunu hiçbir zaman unutmayın Rabbim neyi nasıp ederse hayırlısını eyler... şimdi bu hafta doktora gıdıcem ıkınci transferim için tedvıye baslıycaz banada cok dua edin...
Kiyamam bu yorgunlugun bebis habercisidir umarimO kadar yorgunum ki gece uykusuzluk beni mahvetti ama yine de icimde kelebekler ucusuyor. Rabbim insallah bana o guzel mutlulugu yasatacak
Cok az kalmis :)) insallah guzel haber alicaz :)Ayin 6'sinda persembe gunu yapacagim
Hadi hayirlisi bakalim hep ekim ciler toplandi :) bi kac arkadas var senin ve benim gibi bekleyen ekimde diye hadi hayirlisi bakalim :)heyyy ekimin sonunda benim de transferim var dondurulmuşlarla.
InsAllah canim ♡♡♡O kadar yorgunum ki gece uykusuzluk beni mahvetti ama yine de icimde kelebekler ucusuyor. Rabbim insallah bana o guzel mutlulugu yasatacak
Adetin geldimi tekrar bekliyosun demi daha ??Biriside ben sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?