Transfere geri sayim

Canim benim opu olduktan ortalama 10gun sonra adet oldum ve adetten sonra ilaca baslamam gerekiyodu randevularin tarihi nedeniyle gecen ayi atladik bu ay ilaca basladim pazartesi hapi bitiricem ve tekrar adet olucam sonra ultrasyonda belli olucak transfer gunum yani aslinda senin durumun normal benimki aksakliklardan dolayi ertelenmis oldu ve vicudum dinlenmis oldu 1ayda olsa

Bu arada benimkide dondurulmus olucak :)

Mrb. Bende aynı durumdayım. Yumurta toplamadan sonra 15. Gün adet oldum. Doktorum erken dedi tekrar adet olmayı bekliyorum bende

Kizlar gunaydin,
Bugun 7. gun daha once bahsettim mi bilmiyorum 3 gundur geceleri rahatsizlaniyordum. Bende hizursuz bacak sendromu var yillardir. Yine ayni durumu yasiyorsum ama kondurmak istemedim dun gece uyuyali sadece 1 saat olmusken huzursuz bacak sendromum beni uykudan uyandirdi ve sabah 5'e kadar birakmadi yakami. Tabii yine internet arastirmasi yaptim ve bunun gebelikte de %15 oraninda ortaya ciktigini ogrendim. Bir suredir zaten birsuru hamilelik belirtisi yasiyordum ama transfer oncesinde de yasadigim icin umursamiyordum boyle birsey olunca biraz heyecanlandim acikcasi

Ha
hadi hayirlisi canim umarim cok guzel haberlerini alicaz cok az kalmis tam olarak hangi gun yapicaksin testi

Ha

hadi hayirlisi canim umarim cok guzel haberlerini alicaz cok az kalmis tam olarak hangi gun yapicaksin testi
Kızlar merhaba konusmanızı cok samımı buldum ve bende kendi hikayemj anlatmak ıstedım öncelıkle Rabbimin isteyen herkese evlat nasıp etmesi icin herhun dua ediyorum... Ben 24 yasındayım 25 yumurtam oldu 24 iyi kalıtede ve 9 embrıyom vardı... İlkini 20 gun once transfer oldum ve malesef gebelik yok... Cok uzulmem gerekırdı ama kendımi Rabbime teslim ettim olcagına okadar emındım ve ınanıyordumki bende bu kadar sabırla kabullenmeyı beklemedım cok az gozyası doktum sunu hiçbir zaman unutmayın Rabbim neyi nasıp ederse hayırlısını eyler... şimdi bu hafta doktora gıdıcem ıkınci transferim için tedvıye baslıycaz banada cok dua edin...

Benim bacaklarimda agrimisti halende agriyor ustelik oturdugum yerden zorlanmadan bacaklarimi katlayip indiriyorum oynatiyorum biraz iyi geliyor

Aramiza hosgeldin
Rabbim tez zamanda hayirlarla bebegine kavustursun seni de

Hosgeldin canim allah hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…