Transfere geri sayim

Kaç tane embriyo transferi yapıldı canım. Size soruldumu fikriniz. Benim 3 tane 5. Gün embriyom var. Sorarlarsa tekmi ikimi karar veremiyorum
Bence iki yap cunku sansin cogalir biri olmazsa biri olur en azindan dio dusunuyorum bana tek yapicaklar ama doktorunlar konus cunku bende pko var risk olur dedi ikizlerde seker sorunu olabilir falan dedi bana kalsaydi kesinlikle iki derdim

Günaydın kızlar haklısınız eşimde sizin gibi düşünüyor da ben korkuyorum açıkçası. İkiside tutarsa hem bakabilirmiyim iki bebeğe hemde bebek sayısı arttıkça riskleride artıyor ne bileyim

Kaç tane embriyo transferi yapıldı canım. Size soruldumu fikriniz. Benim 3 tane 5. Gün embriyom var. Sorarlarsa tekmi ikimi karar veremiyorum
Gunaydin tatlim. Tabii soruyorlar ben 37 yasinda oldugum ocin bana 2 emriyo verebiliyorlardi ben de zaten 2 tane istiyordum

Nasil bakarim diye dusunme Rabbim rizkini da verir, kolayligini da verir sana 2 tane can'i layik gormusse tatlim

Gunaydin tatlim. Tabii soruyorlar ben 37 yasinda oldugum ocin bana 2 emriyo verebiliyorlardi ben de zaten 2 tane istiyordum
İnşallah canım ikiside tutar sağlıkla kucağına alırsın. Bende 29 yaşındayım bi problem görmezse dr iki tane diyebiliriz bakalım hayırlısı

Ben yaşadım arkadaşım kürtaj oldum benimde senin gibi 2 ay kasık mı, bel mi ayırt edemediğim ağrım oldu hatta emar bile çektirdim. Kadın doğumcu hiç bir sorun görünmüyor dedi emarda da bel fıtığı başlangıcı ve skolyoz denildi. Ama 2 aydan sonra bu ağrı geçti. Ben bunun nedeninin fibromiyalji olduğunu düşünüyorum. Fibromiyaljide hassas insanlarda üzüntüye bağlı olarak gelişebiliyor yada mevsim geçişlerinde.

Arkadaşlar öncesinde de normal yolla hamilelik ama 8. haftada düşük yaşadım, 35 yaş üstü 1 tüp bebek denemem oldu, içimde hiç olacakmış hissi yoktu ve nitekim negatifle sonuçlandı. Tüp bebek sonrası adet çok yoğun oluyor. Aradan 1 ay geçti adetim az miktarda ama uzun sürdü. Bu arada bende yaza bir deneme daha yaptırırım diye düşünüyordum. Ama umutsuzdum. 2. ayda adetim 9 gün gecikti. Daha öncesindede 6 gün gecikmiş negatif çıkmıştı o yüzden hayal kurmadım ama 6 değil 9 olunca şüphelendim. Evde test yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Ertesi gün tabi kan testi yaptırdım sonuç pozitif. Çok sevindim. Ama arkasından şiddetli mide bulantısı oldu yaklaşık 5 kilo verdim. Mide bulantısı 4-5 aylarda hafifledi. Yani tüp bebeğe niyet edip normal yolla geldi bebişimiz. Sizleri çok iyi anlıyorum. Rabbim bütün isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar versin. Bu arada bebek bakımıda hiç kolay değil:))))))

İnşallah canım ikiside tutar sağlıkla kucağına alırsın. Bende 29 yaşındayım bi problem görmezse dr iki tane diyebiliriz bakalım hayırlısı
Amin canim insalllah
35 yas alti kadinlara 2 embriyo koyuylmuyor, saglik bakanligi yasakladi o yuzden 1 tane koyarlar sana

Amin canim insalllah
35 yas alti kadinlara 2 embriyo koyuylmuyor, saglik bakanligi yasakladi o yuzden 1 tane koyarlar sana
Evet bende öyle biliyorumda ama pek uygulamiyorlar galiba hep duyuyorum iki tane koyduklarını 35 yaş altına. Başka bir özel durumları olduğu için midir bilmiyorum.

Tabi gene senin kararin ben kendiligimden hamile kalamiyodum ailemden uzagim bide kimsede olmayinca yanimda ondan hep ugrastim.Rabbim gerek birakmaz kendiliginden kalirsin gene ins.
İnsallah canim.ya hic umidim yok ama ne diyelim hersey Allah tan

bugun disari attim kendimi guzel guzel giyinip arkadaslarimla bulustum ve keyifli bir vakit gecirdim. Nasil iyi geldigini anlatamam daha fazla evde oturmak istemiyorum zaten raporum da bitiyor ama disarda olmak daha fazla motive etti beni. İnanirmisiniz kirmizi rujumu surmenin beni bu kadar mutlu ettigini unutmusum. Eve kapatmayin sakin kendinizi, elbette dikakt edecegiz, cok yorulmayacagiz ama motivasyon cok daha onemliymis bugun onu anladim. Ve evdeyken bunun farkinda bile degilmisim

Valla canim ben sadece iki gun evde durdum ucungu gunden itibaren hergun yuruyuslere ciktim boylelikle odaklanmamis oldum sadece agir is yapmadim zaten doktor bana ozellikle yatak dosek yatma dedi.sende iyi yapmissin evde durmak psikolojiye iyi gelmiyor kacinci gunun oldu simdi

Bugun 6. gun bitiyor. Bende evde yatmadim hep kendimi oyalayacak bisey buldum ama canim disari da cikmak istememisti sadece kucuk market alisverisi yapiyordum. Tam yariladik zamani bir bu kadar daha bekledik mi sonuc gunu geldi demektir.

Kendini yorma ama kendini mutlu etmeyide unutma sekerim :) cunkunum sen mutlu olunca bebiste mutlu olucak

Bugun 6. gun bitiyor. Bende evde yatmadim hep kendimi oyalayacak bisey buldum ama canim disari da cikmak istememisti sadece kucuk market alisverisi yapiyordum. Tam yariladik zamani bir bu kadar daha bekledik mi sonuc gunu geldi demektir.
Az kalmis canim hayirlisi olsun ins. Bize haber ver mutlaka guzel haber.alicaz zaten ♡♡♡

Hayırlı akşamlar hanımlar bu topiği yeni keşfettim
Transfere geri sayım bendede başladı bugün
Dondurulmuş transferim olucak
Bugün regl oldum
Ama opu olalı daha 10 gün olmuştu çok erken regl olmadımmı sizce
Dondurulmuş transferi daha çok vücut ilaçlardan temizlensin bi nebze diye yapılmıyormu
10 gün kısa bi süre değilmi
Sizde ne kadardı bu süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…