- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Amin inşallah Rabbim hepımıze tez zamanda kavustursunAramiza hosgeldin
Rabbim tez zamanda hayirlarla bebegine kavustursun seni de
Canım benımde tekrar baslıycaz inşallah dondurulmuşla olcak 2. Transferim bakalm doktor ne kadar ara vercek belki bu ay sonu benımde olurheyyy ekimin sonunda benim de transferim var dondurulmuşlarla.
Takvime göre 4 ekimde gelecek canım ama geçenki kanama tarihi ileri atarmı bilmiyorum.Adetin geldimi tekrar bekliyosun demi daha ??
Benimde agrilarim basladi pazartesi ilaci bitircem sonra adet bide suan bana igne baslattilar agrida yapio banaTakvime göre 4 ekimde gelecek canım ama geçenki kanama tarihi ileri atarmı bilmiyorum.
Canım benim bu sıkıntılarimizin karşılığını verecek yüce rabbim inşallah bebişlerimizi kucağımıza alarak.Benimde agrilarim basladi pazartesi ilaci bitircem sonra adet bide suan bana igne baslattilar agrida yapio bana
Amin canim insallahCanım benim bu sıkıntılarimizin karşılığını verecek yüce rabbim inşallah bebişlerimizi kucağımıza alarak.
Selam canim aslinda tahminimce herkesinki farklidir ben kendimkinden bahsedey sana opu dan sonra agri kesici ve antibiyotik kullandim daha sonra adetim geciktigi icin adet icin hap kullandim suan hala kullaniyorum ve onceden opudan once kullandigim catlatma igneme baslattilar beni suan icin durum boyle :)Kizlar merhaba. Benimde pazartesi yumurta toplanaçak fakat tranfer sonraki ay olacak. Size sormak istediğim şey yumurta toplandiktan sonra transfere kadar ne yapılacak hangi ilaçlar kullanilaçak. Süreçle ilgili bilgi verirmisiniz.
Ben okuyamadım galıba daha once neden yumurta toplamadan hemen sonra transfer yapmamışlardı size bu sekılde daha mı iyi oluyormus bunu duymamıstımda daha onceSelam canim aslinda tahminimce herkesinki farklidir ben kendimkinden bahsedey sana opu dan sonra agri kesici ve antibiyotik kullandim daha sonra adetim geciktigi icin adet icin hap kullandim suan hala kullaniyorum ve onceden opudan once kullandigim catlatma igneme baslattilar beni suan icin durum boyle :)
Yok canim yazmamisim onu:) soyleki doktor cok fazla yumurta alindigi icin rahmimi dinlendirilmesi gerektigini soyledi bundan dolayi bekliyoruz bi cok video izledim sans tabi ama dondurulmus embrio bun tutunma orani daha yuksekmsBen okuyamadım galıba daha once neden yumurta toplamadan hemen sonra transfer yapmamışlardı size bu sekılde daha mı iyi oluyormus bunu duymamıstımda daha once
Canım bendende 25 yumurta alındı agrıdan öldüm resmen ama 3. Gun transfer yapıldı neden oyle yapmış doktorum anlamadm gittiğimde tekrar sorcam canım... Benımde 8 dondurulmus embrıyom var ama malesef yıne tek embriyo transferi yapılcak kısmet ınsallah bu sefer olur bakalkmYok canim yazmamisim onu:) soyleki doktor cok fazla yumurta alindigi icin rahmimi dinlendirilmesi gerektigini soyledi bundan dolayi bekliyoruz bi cok video izledim sans tabi ama dondurulmus embrio bun tutunma orani daha yuksekms
hem 25 yumurtan olmus hem de 3. gun transfer yapmislar sasirdim dogrusu. Duydugum kadariyla 25 yumurta cikinca hem 1 ay bekliyorlar hemde 5. gune gidebiliyorlarCanım bendende 25 yumurta alındı agrıdan öldüm resmen ama 3. Gun transfer yapıldı neden oyle yapmış doktorum anlamadm gittiğimde tekrar sorcam canım... Benımde 8 dondurulmus embrıyom var ama malesef yıne tek embriyo transferi yapılcak kısmet ınsallah bu sefer olur bakalkm
Bilmiyom canim benim 17yumurtam oldu 9tane birlesti ama en son 7tane donduruldu bilmiyorum erken transfermi iyiyoksa boyle bekletmekmi kafana bisi takma sans isi tamamen allah hayirlisini versin canimCanım bendende 25 yumurta alındı agrıdan öldüm resmen ama 3. Gun transfer yapıldı neden oyle yapmış doktorum anlamadm gittiğimde tekrar sorcam canım... Benımde 8 dondurulmus embrıyom var ama malesef yıne tek embriyo transferi yapılcak kısmet ınsallah bu sefer olur bakalkm
Insallahhhh :)))Kizlar bugun 8. gun ve kanamam var. Koyu renkli ve lekelenme seklinde. İnternet arastirmalarimda yerlesme kanamasi olabilecegi yaziyor insallah oyledir
Kahverengimi lekelenmen canimKizlar bugun 8. gun ve kanamam var. Koyu renkli ve lekelenme seklinde. İnternet arastirmalarimda yerlesme kanamasi olabilecegi yaziyor insallah oyledir
Canım benımde tekrar baslıycaz inşallah dondurulmuşla olcak 2. Transferim bakalm doktor ne kadar ara vercek belki bu ay sonu benımde olurBu arada bişey sormak istıyorum 35 ten küçük olanlara bazı doktorlar 2 embrıyo transferı yapıyorlamış siz hic cevrenızde duydunuz mu benim doktorun kesnlıkle yasak dedi
Hadi hayirlisi bakalim hep ekim ciler toplandi :) bi kac arkadas var senin ve benim gibi bekleyen ekimde diye hadi hayirlisi bakalim :)
Benimkide ilk olucak cok heyecanliyim bu ilaclar bende sikinti yapio oyle olan varmi canim sikkin oluyo hic olmadik yerde sinirleniyom aniden tuhafim yaniben çook heyecanlıyım hiiç sorma. bir de ilk denemem ya ondan herhalde. 15 ekim de adetim gözüküyor ona göre ne zaman koyuyorlar bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?