- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Nasil gidiyo canimSaol canim ozellikle agir kaldirmiyorum, biseye uzanmiyorum, camasir bile silkelemiyorum saolsun esim asti dun camasirlari :)
Selam tatlim walla ayni bi degisiklik yok, 2-3 gundur midem cok yaniyor ama bu durumla mi ilhili bilmiyorum. Ozellikle bugun kendimi dinlememeye calisiyorum. Belki de test gunu yaklastikca hayal kirikligi yasamamak icin kendimi hazirlamaya calisiyorumdir bilmiyorumNasil gidiyo canim
Soyleki icini rahat tut ama kendini cokta umitlendirme allah herseyin hayirlisini versin ama hic korkma icni rahat tut bence olucak cok mutlu haberlerini alicaz ve ardindanda ben gelicem sizden umitlenerek :)Selam tatlim walla ayni bi degisiklik yok, 2-3 gundur midem cok yaniyor ama bu durumla mi ilhili bilmiyorum. Ozellikle bugun kendimi dinlememeye calisiyorum. Belki de test gunu yaklastikca hayal kirikligi yasamamak icin kendimi hazirlamaya calisiyorumdir bilmiyorum
Bunlarin hepsi olur insallah:) suan daha transfer bekleme asamasindayim bakalim hayirlisi artikİçinde bulunduğun zaman gecmiyo arkana baktığında zamanın ne cabuk geçtiğini anlıyorsun. Yumurta toplamayı bekluyordum o geçti transferi bekliyorum sonra sonucu bekleriz sonra rabbim izin verirse doğumu bekleriz. Bir yıl sonra dönüp baktığımızda. Bebeğimiz kucagimizda o günleride atlattık diyeceğiz
Aminnnnn canim benim hic sikinti etme Y Yesilelma90 nun haberini aldik sira bizde artik :)Herseyin hayirlisi tabii Rabbim hepimizin yuzune gulsunsananesanane
İnsallah sirayla guzel haberler duyacagiz burda
Sizlerinde alicaz guzel haberini.sabirsizlikla bekliyorum♡Aminnnnn canim benim hic sikinti etme Y Yesilelma90 nun haberini aldik sira bizde artik :)
İnşallah canımSizlerinde alicaz guzel haberini.sabirsizlikla bekliyorum♡
Bende aynen oyleydim olsun bitsin derdim hep beklemekten nefret eden birsey olsun istiosam o anda olmaliydi cogu zararim bu huyumdan oldu hep ama dedigin gbi hayat bana sabri ogretti birazda olsa.ama tum guzel seyler sabirdan sonra gelirmis ins oyle olsun herkes icinHep bekleme, hep sabretme... Belki de bizim de sinavimiz bu
Kendi hayatimda acayip aceleci, dusundugunu hemen yapan, hemen olsun isteyen biriyimdir. Hele bundan 10 sene once daha da sabirsizdim. Yillar icinde bu sabirsizligimin bana zarar verdigini gordum, tabii hayat da benim sabrimi torpulemek icin elinden geleni yapti. Simdi donup baktigimda demek ki daha tam torpulenmemisim daha verecek sinavlerim varmis diyorum. Ama artik biliyorum ki hepsi benim icin hersey cok daha guzel olsun diye...
İyi geceler kizlar
Ayni durumdayiz canim tipki anlattigin gibi biriyim bir an senin benim hayatimi anlattigini gordum uzme canini allah herseyin hayirlisini versinHep bekleme, hep sabretme... Belki de bizim de sinavimiz bu
Kendi hayatimda acayip aceleci, dusundugunu hemen yapan, hemen olsun isteyen biriyimdir. Hele bundan 10 sene once daha da sabirsizdim. Yillar icinde bu sabirsizligimin bana zarar verdigini gordum, tabii hayat da benim sabrimi torpulemek icin elinden geleni yapti. Simdi donup baktigimda demek ki daha tam torpulenmemisim daha verecek sinavlerim varmis diyorum. Ama artik biliyorum ki hepsi benim icin hersey cok daha guzel olsun diye...
İyi geceler kizlar
Uykusuzluk icimin sklmasi bendede cok vardi inan artik nefes alamamaktan olucem diyordum icimin skntisi karnima vuruyodu hemsirelere sordum nedenini.ilaclar ve psikolojik olaram dediler vucudumuza cok fazla hormon yukleniyo e bide stres yapiyoruz farketmeden ben artk herkese catiyodum herkes bana fazlalik geliyodu.acikcasi sana stres yapma rahat ol falan desem yaramicak hicbir teselli iyi gelmiyor o donem az kaldi ama ins guzel haberi alicazDun geceyi zor gecirdim. Nasil anlatacagimi da tam bilemiyorum ama kalbim sıkısır gibi biseyler hissediyordum, gece 3'e kadar uyuyamadim zaten sabah da 4'de uyanmistim icim sıkılarak. En kotusu de yatakta carsaf ve nevresim butun vucuduma igne gibi batiyordu hatta dedim ki sabah ikisini de atacagim nasil kotu bir kumastan yapmislar. Neyse zar zor uyudum tabii sabah yine 8'de ayaktayim (bu ara hic uyuyamiyorum) gece tum gozeneklerime saplanan igneler gitmis yumusacik olmustu yatak. Yakin cevrem aldigin hormonlardan dolayi oldugunu soyluyor bu garipliklerin. Kizlar sizde de oluyor mu boyle seyler ya da oldu mu
7 gun kaldi teste. İyiki bu hafta izin almisim bic calosacak potansiyelim olmazmis. 7 gun sonra insallah guzel haberler yazacagim burayaUykusuzluk icimin sklmasi bendede cok vardi inan artik nefes alamamaktan olucem diyordum icimin skntisi karnima vuruyodu hemsirelere sordum nedenini.ilaclar ve psikolojik olaram dediler vucudumuza cok fazla hormon yukleniyo e bide stres yapiyoruz farketmeden ben artk herkese catiyodum herkes bana fazlalik geliyodu.acikcasi sana stres yapma rahat ol falan desem yaramicak hicbir teselli iyi gelmiyor o donem az kaldi ama ins guzel haberi alicaz
Canim benim hic sikinti etme kendine etme demek kolaymis gibi duruyo biliyorum ama uzme canini eminim ilaclardandir cunku bende ilac kullandigim donemde esim ne dese batiyo daha once anlatti bi meselede kizmazken o donemde kavga cikariorum sabret insallah guzel bir haberini alicaz az kalmis allahin izniyle guzel haberler alinca sevinc cigliklariyla evi cinlatirsin :)7 gun kaldi teste. İyiki bu hafta izin almisim bic calosacak potansiyelim olmazmis. 7 gun sonra insallah guzel haberler yazacagim buraya
Kaç tane embriyo transferi yapıldı canım. Size soruldumu fikriniz. Benim 3 tane 5. Gün embriyom var. Sorarlarsa tekmi ikimi karar veremiyorumEki Görüntüle 1891427
Kizlar bu bilgilendirmeyi bir internet sayfasinda bulmustum. Transfer yapildigi gunun ertesi gununden itibaren (3. gun emriyosunun) neler oldugunu anlatiyor. Merak edersiniz diye sizinle de paylasmak istedim. Ben 5. gundeyim (insallah)
Canim benim fikrim iki tane koydurman ama sen bilirsn tabi bana iki tane besinci gunu embriyosu koydular biri tuttu ne bileyim biri tutmasa biri tutar belki diye biz kendimiz dedik iki tane istiyoruz die hattaKaç tane embriyo transferi yapıldı canım. Size soruldumu fikriniz. Benim 3 tane 5. Gün embriyom var. Sorarlarsa tekmi ikimi karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?