- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Eğer köyü renk ise lekeleme siyaha yakınsa yerlesme esnasında olan kanamaya benzer yerlesme den 1 kaç gun sonra kan dışarı çıktığından rengi değişir. Yada regli tarihin geçti ise onunla da alakalı olabilr. Benin son reglim 4 gün boyunca siyaha yakın kanamam geldi regli olamadım fakat gördüğüm tedavilerden mis.dr öyle dedi. Seninki işallah yerlesme den kalandır.Evet canim epey koyu renk lekelenme var
Bi hap kullaniorum suanda yarin bitircem 2-3gun icinde oluyorum bitirince ilk uc gunde ultrasyona aliyorlar bu hafta icinde belli olur muhtemelen gunu canim bakalim hayirlisihaa biz senle aynıyız o zaman canım baya baya ya.
benim de öyle 15 ekimde adetim gözüküyor ona göre bende doktoru arayacağım.
senin ne zaman bat?
İnsallah oyledir, regli zamanima daha 5-6 gun kadar var. Zaten tegl kanamasi gibi degil, minik lekeler seklinde oluyor. Doktoruma sordum kullandigim jelden de kaynaklanabilecegini soylediEğer köyü renk ise lekeleme siyaha yakınsa yerlesme esnasında olan kanamaya benzer yerlesme den 1 kaç gun sonra kan dışarı çıktığından rengi değişir. Yada regli tarihin geçti ise onunla da alakalı olabilr. Benin son reglim 4 gün boyunca siyaha yakın kanamam geldi regli olamadım fakat gördüğüm tedavilerden mis.dr öyle dedi. Seninki işallah yerlesme den kalandır.
Amin canım inşallah oyledir ama gidince gercekten sorucam doktoruma bunu hiç bilmeden baslayınca ınsan sorgulayamıyor... İnşallah ikincide Rabbim hayırlısını nasıp eder... İnşallah bebişlerimize tez zamanda kavusuruz..Bilmiyom canim benim 17yumurtam oldu 9tane birlesti ama en son 7tane donduruldu bilmiyorum erken transfermi iyiyoksa boyle bekletmekmi kafana bisi takma sans isi tamamen allah hayirlisini versin canim
Canım bende özelde yaptırıyorum doktoruma bende soylıcem iki tane için ama benımkı cok katı ılkındede cok ısrar ettım kabul etmedibenim de öyle dedi ama ben özlede yaptırıyorum o yüzden doktora ısrar edeceğim transfere yakın iki tane için. senin için de hayırlısı olsun canım.
Canım inşallahh tutunmadır ama gercekten tutunma kanaması oluyormus bende cok arastırmıstımİnsallah oyledir, regli zamanima daha 5-6 gun kadar var. Zaten tegl kanamasi gibi degil, minik lekeler seklinde oluyor. Doktoruma sordum kullandigim jelden de kaynaklanabilecegini soyledi
Canım bana tedavıye daha baslamadan bıle previt verdi içinde her turlı vıtamın var ve etrafımdakı tanıdıgım herkes onu kullanıyor... Rahımı hamılelığe hazırlıyormus... Onun ıcerısındekı vıtamınler sana yeter dedı ama saglıklı beslen proteın agırlıklı dedı cok fazla karbonhıdrat tuketmemelısınız dedi...Günaydın hanımlar
Transfer için kafanız karışmasın eminim dr unuz en doğru olan kararı verir
Ben opu dan 10 gün sonra regl oldum çok erken diye düşünüp transfer için erken değilmi diye düşünürken
Muayene sonucu bi sonraki regliye karar verdi dr um kistler çıktı
Şimdi beklemedeyim bakalım bu regl ile kistler atacakmı diye
Sizlere sormak istediğim bişi var
Hamilelik öncesi dr unuz vitamin olarak ne önerdi
Bana d.cav.t diye bi hap verdi ama nette okuduklarıma göre çok kilo yapar yazıyor
Birde balık yağ kullanıyorum
Banada tedaviye başlammadsn verildi decavit ama sanki şişiriyor bi yandandaCanım bana tedavıye daha baslamadan bıle previt verdi içinde her turlı vıtamın var ve etrafımdakı tanıdıgım herkes onu kullanıyor... Rahımı hamılelığe hazırlıyormus... Onun ıcerısındekı vıtamınler sana yeter dedı ama saglıklı beslen proteın agırlıklı dedı cok fazla karbonhıdrat tuketmemelısınız dedi...
Anladım canım bendede cok şişlik olmustu sonucta aldıgımız ıgneler hormon ıgneleri bu nedenle bu tarz artıslar olması cok normal sen saglıklı beslenmeye devam et bence kiloyu sorun yapma bebişimiz olsun sonra o kıloları ınsallah veririz... Bu arada vitamınlerı tok karnına ıc cunku aç karnına ıcılen her turlu vitamın iştah acıyor birde balık yagıda cok iştah acar canım...Banada tedaviye başlammadsn verildi decavit ama sanki şişiriyor bi yandanda
Bu ilacın içindede hertürlü vitamin folik asit falan varmış
Benim tek sıkıntım aynı yememe rağmen kilo artışı
Anladım canım bendede cok şişlik olmustu sonucta aldıgımız ıgneler hormon ıgneleri bu nedenle bu tarz artıslar olması cok normal sen saglıklı beslenmeye devam et bence kiloyu sorun yapma bebişimiz olsun sonra o kıloları ınsallah veririz... Bu arada vitamınlerı tok karnına ıc cunku aç karnına ıcılen her turlu vitamın iştah acıyor birde balık yagıda cok iştah acar canım...Banada tedaviye başlammadsn verildi decavit ama sanki şişiriyor bi yandanda
Bu ilacın içindede hertürlü vitamin folik asit falan varmış
Benim tek sıkıntım aynı yememe rağmen kilo artışı
Hadi hayirlisi canim sayende tam bilgi almis olduk:) saolasinKizlar merhaba. Bugün yumurtalar toplandı. 7 tane toplandı. Dra sordum transfer nezaman diye ilk reglim de gozliyecekler Eğer ki yumurtalık kendi boyutuna geri donerse ilk reglim yoksa ikinci reglim de. Transfer ertelenme sebebi progestero n yüksekliği fakat fazla yumurta urettigimizden dolayı yumurtalık fazla genisliyormus onun buzusmesi lazimmis rahim dinlendirme dedikleri bu oluyormuş yani.
Ewet başına gelince insan araştırıyor merak ediyor. Yumurta toplama işlemi rahat gecti. Ama benim ağrı eşiğim düşük olduğu için çok ağrım var belim kasiklarim rahmim ... işlem sırasında sıkıntı yok ta sonrası ağrılı sanırım 2. 3 gün yatarım boyleHadi hayirlisi canim sayende tam bilgi almis olduk:) saolasin
Canım bende özelde yaptırıyorum doktoruma bende soylıcem iki tane için ama benımkı cok katı ılkındede cok ısrar ettım kabul etmedi
Bi hap kullaniorum suanda yarin bitircem 2-3gun icinde oluyorum bitirince ilk uc gunde ultrasyona aliyorlar bu hafta icinde belli olur muhtemelen gunu canim bakalim hayirlisi
Dikkat et usutme o cok onemli benim cok agrim olmamisti sadece cok usuyodumEwet başına gelince insan araştırıyor merak ediyor. Yumurta toplama işlemi rahat gecti. Ama benim ağrı eşiğim düşük olduğu için çok ağrım var belim kasiklarim rahmim ... işlem sırasında sıkıntı yok ta sonrası ağrılı sanırım 2. 3 gün yatarım boyle
Dikkat et usutme o cok onemli benim cok agrim olmamisti sadece cok usuyodumEwet başına gelince insan araştırıyor merak ediyor. Yumurta toplama işlemi rahat gecti. Ama benim ağrı eşiğim düşük olduğu için çok ağrım var belim kasiklarim rahmim ... işlem sırasında sıkıntı yok ta sonrası ağrılı sanırım 2. 3 gün yatarım boyle
Icim icime sigmiyo cok heycanli :) tamam canim sende haberdar et lutfen bugun hap bitiyo bi iki gun icinde adet olurum sonra ultrasyon bakalim artikin :)mutlaka beni haberdar et çok merak ederim.
hakkında hayırlısı tatlım.
sen benden öncesin muhtemelen ama birlikte beklicez gibi.
çook heyecanlıı.
Icim icime sigmiyo cok heycanli :) tamam canim sende haberdar et lutfen bugun hap bitiyo bi iki gun icinde adet olurum sonra ultrasyon bakalim artikin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?