- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
ya ayni donmede beklicez yada ben senden 1hafta once olucak bakalim heyecanla beklicez:)ayy çok iyi yaa :)
benim adet 15 gibi işte.
tamam mutlaka konuşuruz.
bana anlatırsın neler olduğunu zaten çok merak ediyorum.
ya ayni donmede beklicez yada ben senden 1hafta once olucak bakalim heyecanla beklicez:)
Insallah amin :)seninki abi ya da abla olur olsun :)
Evetttt suan son ilacimi aldim ve reglmi beklicem alllahim nolursun hemen gelsin :)seninki abi ya da abla olur olsun :)
Evetttt suan son ilacimi aldim ve reglmi beklicem alllahim nolursun hemen gelsin :)
İnşallah canım 3 ude bölünür ve transferden sonrada tutunurlar.Günaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
İnşallah canım hemen gelir. Benimde takvime göre bugün ama geçen hafta ki kanama tarihi ileri attırcak galiba. Bende hemen transfere hazırlanmak istiyorumEvetttt suan son ilacimi aldim ve reglmi beklicem alllahim nolursun hemen gelsin :)
Ayy ısallh canım yarini sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah canım 3 ude bölünür ve transferden sonrada tutunurlar.
Ay isallah hepimizin evlatları olur hatta çifter çifter. .. bu bekleyiş en güzel bekleyiş allah yardımcımız olsun.kızlar transfer tarihlerimiz belli olunca liste yapalım kimin sonucu önce olacak biliriz böylece.
Ay isallah hepimizin evlatları olur hatta çifter çifter. .. bu bekleyiş en güzel bekleyiş allah yardımcımız olsun.
Kendine sikinti etme canim mutlaka bolunurler benim 17yumuetadan 9tane dollenmisti ve en son 7 tane kalmisti bununla kiyaslarsan normal bence uzme caniniGünaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
Sormaaa :)inşallah hemen gelir bekletmez canım.
ayy ne olacak bizim bu heyecanımızzz
AminnnnnAy isallah hepimizin evlatları olur hatta çifter çifter. .. bu bekleyiş en güzel bekleyiş allah yardımcımız olsun.
Olur yapalim canim listeyi sirayla bekleriz birbirimizi :)hiiçç sorma canım benim hayatımda eşimle evlenirken bile bu kadar heyecanla beklememişimdir :)
liste konusunda ciddiyim birbirimizden haberimiz olur.
bu arada sana kocamaan bir AMİNNN.
Amin canım amin.. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.kucaklarimizi boş bırakmasın.hiiçç sorma canım benim hayatımda eşimle evlenirken bile bu kadar heyecanla beklememişimdir :)
liste konusunda ciddiyim birbirimizden haberimiz olur.
bu arada sana kocamaan bir AMİNNN.
Ewet demekki benim kısmetim buymuş. İşallah ilk seferde hayelime kavusürüm olmadı birdaha olmadı birdaha.... umut işte nezaman olur bilinmez.Kendine sikinti etme canim mutlaka bolunurler benim 17yumuetadan 9tane dollenmisti ve en son 7 tane kalmisti bununla kiyaslarsan normal bence uzme canini
Hic uzme krndini benimkini sunun icin yazdim 17 yumurta olmasina ragmen 7tane tek bolundu bence seninki daha iyi bi oran gibi insallah bolunmelerde gerceklesirse cok mutlu olucazEwet demekki benim kısmetim buymuş. İşallah ilk seferde hayelime kavusürüm olmadı birdaha olmadı birdaha.... umut işte nezaman olur bilinmez.
İşallah yarın haber verecekler işallah... kısmet aslında olacaksa zaten olur...Hic uzme krndini benimkini sunun icin yazdim 17 yumurta olmasina ragmen 7tane tek bolundu bence seninki daha iyi bi oran gibi insallah bolunmelerde gerceklesirse cok mutlu olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?