Transfere geri sayim

Günaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.

kızlar transfer tarihlerimiz belli olunca liste yapalım kimin sonucu önce olacak biliriz böylece.

Ay isallah hepimizin evlatları olur hatta çifter çifter. .. bu bekleyiş en güzel bekleyiş allah yardımcımız olsun.

hiiçç sorma canım benim hayatımda eşimle evlenirken bile bu kadar heyecanla beklememişimdir :)
liste konusunda ciddiyim birbirimizden haberimiz olur.
bu arada sana kocamaan bir AMİNNN.

Günaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
Kendine sikinti etme canim mutlaka bolunurler benim 17yumuetadan 9tane dollenmisti ve en son 7 tane kalmisti bununla kiyaslarsan normal bence uzme canini

hiiçç sorma canım benim hayatımda eşimle evlenirken bile bu kadar heyecanla beklememişimdir :)
liste konusunda ciddiyim birbirimizden haberimiz olur.
bu arada sana kocamaan bir AMİNNN.
Amin canım amin.. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.kucaklarimizi boş bırakmasın.

Kendine sikinti etme canim mutlaka bolunurler benim 17yumuetadan 9tane dollenmisti ve en son 7 tane kalmisti bununla kiyaslarsan normal bence uzme canini
Ewet demekki benim kısmetim buymuş. İşallah ilk seferde hayelime kavusürüm olmadı birdaha olmadı birdaha.... umut işte nezaman olur bilinmez.

Ewet demekki benim kısmetim buymuş. İşallah ilk seferde hayelime kavusürüm olmadı birdaha olmadı birdaha.... umut işte nezaman olur bilinmez.
Hic uzme krndini benimkini sunun icin yazdim 17 yumurta olmasina ragmen 7tane tek bolundu bence seninki daha iyi bi oran gibi insallah bolunmelerde gerceklesirse cok mutlu olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…