Transfere geri sayim

Günaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
Canım olsun hıc oyle dusunme 1 embrıyo bıle bulamayanlar var... Benm 9 tane ama ılk transferim tutmadı nasıp bu işler... İnşallah senın ılkınde tutar...

Canım olsun hıc oyle dusunme 1 embrıyo bıle bulamayanlar var... Benm 9 tane ama ılk transferim tutmadı nasıp bu işler... İnşallah senın ılkınde tutar...
Canlarım bu arada ben bugun doktora gıttım negatif olmasının 3 nedeni varmıs biri embrıyonun kotu olması dgerı rahım duvarının yeterınce kalın olmaması üçüncüde rahım dısarı atarmıs embrıyoyu... Benım embrıyom 1. Kalıteydı... Sizinde dedgnız gbı cok yumurta toplanan hastalar 1 2 ay sonra transfer yapılıyomus rahım tam kalınlığa hemen gelemeyebıliyormus cok yumurta urettiğimizden dolayı... Benmde doktorum 24 yasında oldugum ıcın saglıklı oldugum için beklemeden olur diye dusunmus ve 9 embrıyom oldugu ıcın ama tutmadı... Sizinki en guzelı bekleyın canlarım...

Anladim canim herseyim hayirlisi ya herkes icin

Canım simdi sen hangı ılacı kullanıyordun bana anlatır mısın sımdı bende o surece gecıyorum su an regliym 20 gun sonra ilaca baslıycakmısım... Sen hangı ılacları kullandın canım
Canim ben dun biten norethisteron hapim vardi adetimi bekliyorum suanda 2gune kadar gelicek ve 30unda basladigim hergun aksam yaptigim suprecur ignem var bunun nezaman birakacagimi ultrasyonda soyliceklermis bana yani suan adetimi bekliyoruz olunca ultrasyonla bakicaklar tarihi belirlicekler

Peki ne zaman basliyorsun tatlim

Cok heyecanliiiii merakla bekliyoruz canim belirtilerini yaz suana kadar olanlari
Walla acikcasi 2 gundur herhangibir belirti yoktu belki daha once bahsetmisimdir hafif bir kanamam vardi, koyu renk lekelenme seklinde o cok cok az olarak devam ediyor sayilir. Bunun disinda bugun biraz kasiklarim agriyor, yorgunluk, halsizlik var o kadar

Hadi hayirlisi canim benim cumami persembi yapicaksin tam olarak

Yok canim ama zaten test yaptirmaya korkuyorum, sonuc negatif cikar diye.
Umutsuz dusunmek yok bikere haktan hayirlisi diyip rahat ve umutlu git testine hic bosunada canini sikma simdiden korkmada unutma eger insallah icindeyse bebegin sen uzulursen oda uzuluyo mutlu ol ki oda mutlu olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…