- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Orasi oyle canim herseyin hayirlisi :)İşallah yarın haber verecekler işallah... kısmet aslında olacaksa zaten olur...
Kac gun oldu canm benim son gune iki tane kalmistiGünaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
Olur yapalim canim listeyi sirayla bekleriz birbirimizi :)
Ya dün yumurta toplandı bugün 1. Gun mu oluyor ikinci gün mü bilmiyorumKac gun oldu canm benim son gune iki tane kalmisti
Canım olsun hıc oyle dusunme 1 embrıyo bıle bulamayanlar var... Benm 9 tane ama ılk transferim tutmadı nasıp bu işler... İnşallah senın ılkınde tutar...Günaydın kizlar. Bugün hastaneden aradılar 7 yumurtadan 3 donlenmis yarın tekrar arayacaklar haber vercekler. Ya 3 tane emriyo az değil mi ya onlarda bölünmez ise. Isallah hepsi bölünür.
Canlarım bu arada ben bugun doktora gıttım negatif olmasının 3 nedeni varmıs biri embrıyonun kotu olması dgerı rahım duvarının yeterınce kalın olmaması üçüncüde rahım dısarı atarmıs embrıyoyu... Benım embrıyom 1. Kalıteydı... Sizinde dedgnız gbı cok yumurta toplanan hastalar 1 2 ay sonra transfer yapılıyomus rahım tam kalınlığa hemen gelemeyebıliyormus cok yumurta urettiğimizden dolayı... Benmde doktorum 24 yasında oldugum ıcın saglıklı oldugum için beklemeden olur diye dusunmus ve 9 embrıyom oldugu ıcın ama tutmadı... Sizinki en guzelı bekleyın canlarım...Canım olsun hıc oyle dusunme 1 embrıyo bıle bulamayanlar var... Benm 9 tane ama ılk transferim tutmadı nasıp bu işler... İnşallah senın ılkınde tutar...
Canım simdi sen hangı ılacı kullanıyordun bana anlatır mısın sımdı bende o surece gecıyorum su an regliym 20 gun sonra ilaca baslıycakmısım... Sen hangı ılacları kullandın canımOrasi oyle canim herseyin hayirlisi :)
Anladim canim herseyim hayirlisi ya herkes icinCanlarım bu arada ben bugun doktora gıttım negatif olmasının 3 nedeni varmıs biri embrıyonun kotu olması dgerı rahım duvarının yeterınce kalın olmaması üçüncüde rahım dısarı atarmıs embrıyoyu... Benım embrıyom 1. Kalıteydı... Sizinde dedgnız gbı cok yumurta toplanan hastalar 1 2 ay sonra transfer yapılıyomus rahım tam kalınlığa hemen gelemeyebıliyormus cok yumurta urettiğimizden dolayı... Benmde doktorum 24 yasında oldugum ıcın saglıklı oldugum için beklemeden olur diye dusunmus ve 9 embrıyom oldugu ıcın ama tutmadı... Sizinki en guzelı bekleyın canlarım...
Canim ben dun biten norethisteron hapim vardi adetimi bekliyorum suanda 2gune kadar gelicek ve 30unda basladigim hergun aksam yaptigim suprecur ignem var bunun nezaman birakacagimi ultrasyonda soyliceklermis bana yani suan adetimi bekliyoruz olunca ultrasyonla bakicaklar tarihi belirliceklerCanım simdi sen hangı ılacı kullanıyordun bana anlatır mısın sımdı bende o surece gecıyorum su an regliym 20 gun sonra ilaca baslıycakmısım... Sen hangı ılacları kullandın canım
Canlarım bu arada ben bugun doktora gıttım negatif olmasının 3 nedeni varmıs biri embrıyonun kotu olması dgerı rahım duvarının yeterınce kalın olmaması üçüncüde rahım dısarı atarmıs embrıyoyu... Benım embrıyom 1. Kalıteydı... Sizinde dedgnız gbı cok yumurta toplanan hastalar 1 2 ay sonra transfer yapılıyomus rahım tam kalınlığa hemen gelemeyebıliyormus cok yumurta urettiğimizden dolayı... Benmde doktorum 24 yasında oldugum ıcın saglıklı oldugum için beklemeden olur diye dusunmus ve 9 embrıyom oldugu ıcın ama tutmadı... Sizinki en guzelı bekleyın canlarım...
Cok heyecanliiiii merakla bekliyoruz canim belirtilerini yaz suana kadar olanlariKizlar eger Rabbim nasip ettiyse ve yavrularima can verdiyse bunu ogrenmeme sadece 2 gun kaldi.
Walla acikcasi 2 gundur herhangibir belirti yoktu belki daha once bahsetmisimdir hafif bir kanamam vardi, koyu renk lekelenme seklinde o cok cok az olarak devam ediyor sayilir. Bunun disinda bugun biraz kasiklarim agriyor, yorgunluk, halsizlik var o kadarCok heyecanliiiii merakla bekliyoruz canim belirtilerini yaz suana kadar olanlari
Hadi hayirlisi canim benim cumami persembi yapicaksin tam olarakWalla acikcasi 2 gundur herhangibir belirti yoktu belki daha once bahsetmisimdir hafif bir kanamam vardi, koyu renk lekelenme seklinde o cok cok az olarak devam ediyor sayilir. Bunun disinda bugun biraz kasiklarim agriyor, yorgunluk, halsizlik var o kadar
Persembe gunu test gunum tatlimHadi hayirlisi canim benim cumami persembi yapicaksin tam olarak
Yarin yani :) cok heyecanli yaaa puff evde yapabilecegin testin varmi peki doktora gitmeden evde denersin hemenPersembe gunu test gunum tatlim
Yok canim ama zaten test yaptirmaya korkuyorum, sonuc negatif cikar diye.Yarin yani :) cok heyecanli yaaa puff evde yapabilecegin testin varmi peki doktora gitmeden evde denersin hemen
Cok heyecanlandim bende senin icin sabahtan gidiceksin dimi? InsAllah Rabbim mutlu haberler aldirsin sana.Yok canim ama zaten test yaptirmaya korkuyorum, sonuc negatif cikar diye.
Umutsuz dusunmek yok bikere haktan hayirlisi diyip rahat ve umutlu git testine hic bosunada canini sikma simdiden korkmada unutma eger insallah icindeyse bebegin sen uzulursen oda uzuluyo mutlu ol ki oda mutlu olsun :)Yok canim ama zaten test yaptirmaya korkuyorum, sonuc negatif cikar diye.
İşallah güzel haberler verirsin bize de.Kizlar eger Rabbim nasip ettiyse ve yavrularima can verdiyse bunu ogrenmeme sadece 2 gun kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?