- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Canım güzel haberlerini alicaz inşallahKizlar eger Rabbim nasip ettiyse ve yavrularima can verdiyse bunu ogrenmeme sadece 2 gun kaldi.
Ayy geri sayım başlıyor senin için. İşallah herşey yolunda gider.Kızlar adet oldum doktora gidicem bugün bi problem yoksa ilaca başlıcam. :) iki hafta sonrada transfer inşallah
İnşallah canımAyy geri sayım başlıyor senin için. İşallah herşey yolunda gider.
Amin canim hayirlisiyla insallahCok heyecanlandim bende senin icin sabahtan gidiceksin dimi? InsAllah Rabbim mutlu haberler aldirsin sana.
İnsalllah canim cok tesekkur ederimCanım güzel haberlerini alicaz inşallah
Ohhhh hadi hayirlisi adet baslangicimdan 2hafta sonrami transfer oluyo canimKızlar adet oldum doktora gidicem bugün bi problem yoksa ilaca başlıcam. :) iki hafta sonrada transfer inşallah
Baaaak ben sana demistim hemdn uzulmdk yok tamammi sadece dua edin kizlar tum kalbinizle allaha siginin ve ondan hayirlisini dileyinKizlar gunaydin.hastaneden aradılar dün 3 tane emriyom vardı bugün 4 tane olmuşlar ve bolunuyorlar.inanılmaz mutlu oldum...
Evet canım doktorum öyle söylemişti. Darısı başına en yakın sen varsın bekleyenOhhhh hadi hayirlisi adet baslangicimdan 2hafta sonrami transfer oluyo canim
Ayyy hadi insallah canim :)))Evet canım doktorum öyle söylemişti. Darısı başına en yakın sen varsın bekleyen
Ohhh masallah umarim yuzumuz guler kizlarrrr hala adet beklemekteyimKizlar tedavileriniz hayirli olsun ins sonu mutlu biterdondurulmus tedavisindeyim 13 ekimde kontrol iyi giderse 23 ekimde de transferim var cok heyecanliyim
Amin canim zaten adeti bekledigin zaman gelmezOhhh masallah umarim yuzumuz guler kizlarrrr hala adet beklemekteyim
Norethisterone kullandim canim 11gun bundan sonra 2-3gun icinde gelir normalde bugun 2.gunum bakalim hayirlisiAmin canim zaten adeti bekledigin zaman gelmezdogum kontrol hapi ictin mi peki
Canım tez vakitte gelsin inşallah. Ben dr.a gittim bu arada cuma başlıcam haplara. 14 ünde tekrar kontrol 21 yada 22 ekimde transfer dedi dr.Ohhh masallah umarim yuzumuz guler kizlarrrr hala adet beklemekteyim
Hadi hayirlisi canim herkes kasim basinda ogrencek ovakit :)Canım tez vakitte gelsin inşallah. Ben dr.a gittim bu arada cuma başlıcam haplara. 14 ünde tekrar kontrol 21 yada 22 ekimde transfer dedi dr.
Hangi ilaclara baslicaksin peki canim isimlerini yazarmisin ogrenim neler kullanicagimi:)Canım tez vakitte gelsin inşallah. Ben dr.a gittim bu arada cuma başlıcam haplara. 14 ünde tekrar kontrol 21 yada 22 ekimde transfer dedi dr.
Evet nasipse Kasım başı öğrenicez. Estrofem 2mg tablet: cumadan itibaren günde 1 kere 4 gün salıdan itibaren günde 2 kere 4 gün kullanicam. Orgalutra adında bir iğne haftaya çarşamba ve cuma kullanicam. Haftaya cuma yine kontrole gidicem. Senin doktorunda aynı ilaçları verirmi bilmiyorum. Hayırlısı artıkHangi ilaclara baslicaksin peki canim isimlerini yazarmisin ogrenim neler kullanicagimi:)
Gelir ins canimNorethisterone kullandim canim 11gun bundan sonra 2-3gun icinde gelir normalde bugun 2.gunum bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?