- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hadi hayirlisi canim benim cok sevdim allah herseyin hayirlisini versin gunden gune yaz nezaman test yapican peki canim :)Toplam 8 yumurta cikti, bir yumurtaligim tedaviye cevap vermemis. 3. gune 6 embriyo kaldi. Bugun 2 tanesini transfer ettik diger 4'unu dondurduk
Hayirli olsun insallahMerhaba kızlar. Konu başlığını baştan sona heyecanla okudum. Bende aynı yollardan geçtim. Ilk denemem. Embriyolar im donduruldu. Transfere geri sayıyorum bende. Ekimde düşünüyoruz nasip olursa. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hosgeldin canim benimde ekimde olucak biz kader arkadasiyiz ozaman:) simdi olumlu cevap alidigimiz transferi gerceklesmis bekledigimiz arkadaslar var umarim bizimkide iyi gecer ve guzel haberleri yazariz burdan suan hangi asamadasinMerhaba kızlar. Konu başlığını baştan sona heyecanla okudum. Bende aynı yollardan geçtim. Ilk denemem. Embriyolar im donduruldu. Transfere geri sayıyorum bende. Ekimde düşünüyoruz nasip olursa. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hosgeldin canim benimde ekimde olucak biz kader arkadasiyiz ozaman:) simdi olumlu cevap alidigimiz transferi gerceklesmis bekledigimiz arkadaslar var umarim bizimkide iyi gecer ve guzel haberleri yazariz burdan suan hangi asamadasin
6 ekim test tarihi, 12 gun var. Merak etmeyin hergun ne hissediyorsam paylasirim sizinleHadi hayirlisi canim benim cok sevdim allah herseyin hayirlisini versin gunden gune yaz nezaman test yapican peki canim :)
Tam bana gore bi arkadas oldun6 ekim test tarihi, 12 gun var. Merak etmeyin hergun ne hissediyorsam paylasirim sizinle
Sanirim canim hayirlisi artikin brn ekimin 5-6si gibiadet olucam sonra ilaclar ve transfer olucakTeşekkür ederimmm. İnşallah. Ben adet dönemini bekliyorum. Ilaclara başlamak için. Ekim başında adet olcam. Curcumania inşallah tutunur embriyo hayırlı haberlerini alırız canım. Sananesanane bizim transfer aynı zamanda olcak galiba
Ozaman benimkide oyle olur suan norethisterone kullaniyorum adet olduktan sonra ultrasyon sonucu karar vericez dedi doktorum benimkide sanirim boyle olurHayırlısı bende takvime göre 3 ekimde adet olcam ortalama 2 hafta sonrasında da transferi yaparız dedi doktorum
Ozaman benimkide oyle olur suan norethisterone kullaniyorum adet olduktan sonra ultrasyon sonucu karar vericez dedi doktorum benimkide sanirim boyle olur
Hayirlisi artik ikimiz icindeAnladım ben şuan birşey kullanmıyorum. Adet olunca ilaca başlıcakmisim
Nasil gidiyo canim :)6 ekim test tarihi, 12 gun var. Merak etmeyin hergun ne hissediyorsam paylasirim sizinle
Yarin kese gorme gunu cok heyecanli hayirli haberlerini aliriz insallah canimSen cok ilac kullanmicaksin ama bildigime gore oyuzden daha rahat olursun en azindan yumurta toplamayi cekmiceksin rahat tut kendini fazla heyecan yapma zamani gelince bebislerini alip geliceksin senin himayende olucaklar artik ♡♡♡
Ah canm sorma icim icime sigmiyo yatayim diyorum oda olmuyo saat 11 olurmu .. yarin guzel haber veririm ins canim kendimw hakim olamiyorum cok heyecanliyimYarin kese gorme gunu cok heyecanli hayirli haberlerini aliriz insallah canim
Tahmin edebiliyorum:) cunku benim daha icimde bile degil ilacin bitmesine 8gun kaldi cok heyecanliyim :) umarim hersey yolunda gider doktor tavsiyelerini yaz banadaAh canm sorma icim icime sigmiyo yatayim diyorum oda olmuyo saat 11 olurmu .. yarin guzel haber veririm ins canim kendimw hakim olamiyorum cok heyecanliyim
Durum nedir canim :)Ah canm sorma icim icime sigmiyo yatayim diyorum oda olmuyo saat 11 olurmu .. yarin guzel haber veririm ins canim kendimw hakim olamiyorum cok heyecanliyim
Selam canimNasil gidiyo canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?