Transfere geri sayim

Benimde kasıklarımda yanma var sanki sizde de oldu mu kızlar birde kabız olmamak için neler yapıyorsunuz kayısi suyu iciyorum ama faydasi olmucak gibi normalde kabızda olmam ama
Bence hazir meyve sulari icme canim onun yerine kuru kayisi ye uzerine su ic bana cok iyi gelir :) 4-5tane ye ustune su ic veya hosaf ic oda rahatlatir kefir icebilirsin ayran ic ama ev yapimi yogurttan :)

Bence hazir meyve sulari icme canim onun yerine kuru kayisi ye uzerine su ic bana cok iyi gelir :) 4-5tane ye ustune su ic veya hosaf ic oda rahatlatir kefir icebilirsin ayran ic ama ev yapimi yogurttan :)
Dogru söylüyorsun canım ama esim yok suan yarın kayısı aldırayım bari yogurduda kaynanam mayalıyor sagolsun ins ise yarar

Koparma kız şimdilik lazım olur hamılelık geçtıkce daha zor olacak doğurduktan sonra koparırsın tatlım benım bugün kasık batmalarım başladı
Canim bnimde kasik batmalarim.olmustu yerini agriya birakicak yavas yavas onlar adet agrisi gbi.rahim genislemeye basliyacagi icin olucak bu donemde gunluk bikac ceviz ye light sut ic cunku light sutte kalsiyum orani bi tik daha fazla yogurt ye tavuk pek tavsiye etmiyorum ama organik bulursan kacirma kalsiyuma cok ihtiyacin var eger almazsan bas agrisi dis agrisi olur.yumurta yesende ii olur ama ben yiyemiyorum mesela migdem bulaniyo balikda ye ama dikkat et ton baligi somon gbi olanlar civa iceriyomus ii degilmis levrek cipura bide palamuttu sanirim onlar iyi hamilelikte diyolar.kasik agrin oldugu zamanlarda ben ayaklarimi yuksege koyup uzaniyodum iyi geliyodu dikkat et kendine bol bol dinlen :)

Benimde kasıklarımda yanma var sanki sizde de oldu mu kızlar birde kabız olmamak için neler yapıyorsunuz kayısi suyu iciyorum ama faydasi olmucak gibi normalde kabızda olmam ama
Sızın geçti mi canım? Ya ben de kayısıyı akşamdan suya koyup sabah hem kayısıyı yiyip hem suyunu içiyorum. Kefir de iyi geliyormuş bugün kefir de içmeye başladım. Bi de ceviz yiyip üstüne su içmek gerekiyormuş :)

Dogru söylüyorsun canım ama esim yok suan yarın kayısı aldırayım bari yogurduda kaynanam mayalıyor sagolsun ins ise yarar
Ben sabah uyaninca tarcin cubuk bekletiyorum sicak suda iliyinca onu iciyorum gün kurusu kayisi ilik su yone sabahlari yogurt ama her ihtimale karsi surubu aldim

Tatlim doktorum crinone u kesinlikle ihmal etmemem gerektigini soylemisti. Bugun nobetci eczaneleri telefonla arayarak sordurup ona gore gidip alabilirsin.

Herkese soyluyorum bunu tatlim. Herseyi denedim kabizlik icin ama orjinal kefir bulabilirsen onu yapip ic. Baska hicbirseye gerek kalmayacak. Kefir bulana kadar 4 gunde bir tuvalete cikabiliyordum. Simdi kefir icersem cikiyorum icmezsem cikamiyorum seklindeyim. Kesinlikle tavsiye ederim

sızı gecti cok sükür yarın bir baktirayım kefir bulabilir mi esim
Ben sabah uyaninca tarcin cubuk bekletiyorum sicak suda iliyinca onu iciyorum gün kurusu kayisi ilik su yone sabahlari yogurt ama her ihtimale karsi surubu aldim
sagol canım denicem söyledıklerini faydası olmazsada şurubunu alırım artık

Yarar canim hic merak etme suyu icmeyi ihmal etme o cok onemli bol bol su ic
suyu içmeye calısıyorum canım birde wc isi olmasa

bulabilirsem denicem canım sagol

Canım şok a101 ikisinde de var kefir şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…