- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.581
Iki tane koymuslardi belki ikiside tutmustur diye dusundum belki cikar diye sabredemio insan beklerim zaten bi kac gunum kaldiDaha cok erken ama canim sabret bence bak arkadaslar bir liste paylasmisti onu incele 8.gunden sonra hcg hormonu yukseliyormus vicutta hattta bi arkadas 10.gun testt yapmisti ama negativeydi sonra kanda hamile cikti takma kafana
Tahmin edebiliyorum canim benim benim daha transfer olmamis diyorum acaba hangi gun test yapsam :) ama malesefki gunu gelmeden yapimca hep husran oluyo ama dayanamiyoruz iste naparsin okadar cok istiyoruzki bebislerimizi allah hepimize nasip eder umarimIki tane koymuslardi belki ikiside tutmustur diye dusundum belki cikar diye sabredemio insan beklerim zaten bi kac gunum kaldi
Hangi hastanede oldun transferi. Ben medicana da oldum. Doktorumun kendi kliniğine gidiyorum. Doktorum bu hastanede olmasını istedi öylelikle oldu.yine aklında olsunda bulamadığın ilaç olursa haber etCanm cok sagol evet ankadayim cubukta buldum sans eseri nobetci eczanede varmis birde dayanamayip erken gebelik testi aldim ama negatif diyor bugun 6.gun
Ben iskender baserin hastasiyim ozel muayenehanesi var canm ama gen art tup bebek merkezini kullaniyor islemlerimi doktorum orada yapti ben tam tam 2 yil once medicana suleyman beye gitmistim dogal yolla gebe kalmistim ama 6.hatfasinda dustu sora ordan koruya gecmistim nasil memnunmusun guzel oldugunu duydum benim doktorumda 2 yil once islemlerinj medicanada yaparken hamile kalmsti guzel bi yer ins.guzel gelir sanadaHangi hastanede oldun transferi. Ben medicana da oldum. Doktorumun kendi kliniğine gidiyorum. Doktorum bu hastanede olmasını istedi öylelikle oldu.yine aklında olsunda bulamadığın ilaç olursa haber et
Tamm canm tesekkur ederim kacinci denemen doktorun kimBen iskender baserin hastasiyim ozel muayenehanesi var canm ama gen art tup bebek merkezini kullaniyor islemlerimi doktorum orada yapti ben tam tam 2 yil once medicana suleyman beye gitmistim dogal yolla gebe kalmistim ama 6.hatfasinda dustu sora ordan koruya gecmistim nasil memnunmusun guzel oldugunu duydum benim doktorumda 2 yil once islemlerinj medicanada yaparken hamile kalmsti guzel bi yer ins.guzel gelir sanada
İki gündür benim de bişeyim yoktu canım ama bugün hareket ettikçe benim de kasıklarım ağrıyor :) ya aslında pek kendimi dinlemek istemiyorum çünkü ben psikolojik olarak testte çizgi bile görmüş insanım
Hmm anladım canım. Başka gruplarda okumuştum bi krem varmış onunla masaj yapıyorlardı iğneden sonra o da iyi geliyormuşCanim bende hem fitili var hem ignesi
Benim doktorum serdar oral özel kliniğine gidiyorum. Tüp bebeği orda yaptılar bana yoksa medicanaya gitmiyorum bende. İlk denemem. doktorumla yeni tanıştık. Bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gittik onlar ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı. Bende bu ay ilk defa bu doktorla tedaviye başladım. henüz aklımda tüp bebek yoktu ama yumurtalar çok geliştiği için tüp bebek önerdi doktorum benimde işime geldi. Çünkü öncesinde başka hastanede ilaç iğne aşılama denemiştim. Sonuç alamamıştım onlardan. Şuan memnunum doktorumdan. İnşallah bende ilkinde hamile kalmışımdırda. Herkese tavsiye ediyim.Ta
Tamm canm tesekkur ederim kacinci denemen doktorun kim
Duymustum adını ins.tutunurlar bize kac tane koydular geride dondurulmusunda var miBenim doktorum serdar oral özel kliniğine gidiyorum. Tüp bebeği orda yaptılar bana yoksa medicanaya gitmiyorum bende. İlk denemem. doktorumla yeni tanıştık. Bi arkadaşın tavsiyesi üzerine gittik onlar ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı. Bende bu ay ilk defa bu doktorla tedaviye başladım. henüz aklımda tüp bebek yoktu ama yumurtalar çok geliştiği için tüp bebek önerdi doktorum benimde işime geldi. Çünkü öncesinde başka hastanede ilaç iğne aşılama denemiştim. Sonuç alamamıştım onlardan
2 tane embriyo koydular. Dondurulması için bugün o konuyla ilgili arıyacak bakalım . 4 tane sağlıklı dönllenme olmuştu. İkisini transfer ettiler 2 si içinde sağlıklımı değilmi onun incelemesini yapıcaklardı ona göre bizle konuşup karar verilecek. Bizde 2,5 yıllık evliyiz. Herşey Allahtan inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür. Bebek İsteyen herkese nasip etsin AllahımBenimde ilk denemem 1 asilama yaptik nisanda negatif benim sol tupümde alndı esmdede sperm morfolojisi sinirda o yuzden yasimiz 30 4 yillik evliyiz artk daha fazla beklemk istemiyoruz ins.ayni sureci bidsha yasamam benm dondurulmusumda yok cunku
Ben uzanmis koltukta belgesel izliyorum herife beni gezdir dedim umrunda degil zaten hormonlar tavan.! Koparicam kafasiniMerhabalar kızlar benımkasıklarımda bugün batma var ... Hasta olan arkadaslarıma gecmıs olsun Can'larım nasılsınız hanımlar pazar günü Nasıl gecıyoruz ANNE ADAYLARI
Koparma kız şimdilik lazım olur hamılelık geçtıkce daha zor olacak doğurduktan sonra koparırsınBen uzanmis koltukta belgesel izliyorum herife beni gezdir dedim umrunda degil zaten hormonlar tavan.! Koparicam kafasini
Hamilesin hakkindir istedigini yapmalta ozgursun :)Ben uzanmis koltukta belgesel izliyorum herife beni gezdir dedim umrunda degil zaten hormonlar tavan.! Koparicam kafasini
Yatarak geçiyor pazarımMerhabalar kızlar benımkasıklarımda bugün batma var ... Hasta olan arkadaslarıma gecmıs olsun Can'larım nasılsınız hanımlar pazar günü Nasıl gecıyoruz ANNE ADAYLARI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?