Transfere geri sayim

Benim 3kez klomen tedavisi oldu sadece bi keresinde bir yumurta oluştu şimdi 40 kadar yumurta var demişti doktorum ama 23 olgun yumurta toplandı

çook teşekkürler canım.
ben senelerin migren hastasıyım malesef genetik bizde.
inşallah hamileyken tutmaz o zaman ne yaparım bilmiyorum.
Dusunme, insallah tutmaz deme, gonlunu ferah tut hamileligim boyunca hic migrenim tutmayacak de ve kendini boyle olumla. Guzel dusununce oyle guzel seylerin oldugunu gordum ki. Hicbir sıkıntı yasamayacagim bir daha migrenle alakali de. Ama aman olmasin, olursa naparim, keske tutmasa gibi cumleler kurma.

doğru söylüyorsun olumluyu çağırayım ben.
migrenimi çöpe attım gitti.
çok teşekkür ederim.

BirAsilAnnesi canımm geçmiş olsun inşallah olmayacak migrenin hamileliginde arkadasimin da migreni oluyodu şükür hamileliginde olmadı canım rahat ol sende

ayy bunu duyduğuma çok sevindim canım Allah razı olsun senden.
zaten az önce konuştuk olmayacak olmayacak
aklıma şey takıldı sadece; dün iki iğne yedim sorun olur mu acaba?
gerçi daha tedavinin çok başındayım ama.

EmlHll ADASU84 kızlar aynı gün transferimiz oldu bugün 3. Günümüz Nasılsıniz bi değişiklik hissediyormusunuz ya benim psikolojikmi yoksa gercektenmi anlayamadım hafiften kasiklarimda ağrı hissediyorum.

Kizlar gunaydin ben bisey sorcam size benim.crinone jelim bugun 1 kullanmlik var sabah aksam yazmislardi yarin bulabilirim ama dun hicbiyerde bulamadik bu arada ben dun kardesimin dugunu oldugundan giremedim moralim bozuk 2 kez düstüm cunku kotu degil ama anlamadim nazar mi degdi kimseye soylemedim tup bebek yaptigimizi ailemiz disinda sananesanane bende 30 yaşinda serbest muhasebecj mali müsavirim

Gecms olsun canim

Bendede dün vardı kasıklarımda ağrı ara sıra giriyor öyle. Bugün yok gibi. Ama kaynım taş gibi 3 gündür sendede varmı o ve şiş gibi hissediyorum karnımı

Gunaydin canlar suan ilac icin uyanmis bulunmaktayim tekrardan transa gecip uyumayi dusunuyorum :) herkese kucak dolusu sevgiler

Geçmiş olsun. Sıkma canını Allahım nasip etmişse zaten kendini yerlerede atsan bişe olmaz.dualarını eksik etme yeter.Hangi şehirdesin Ankaradaysan tanıdık eczane var yardımcı olabilirim.

Geçmiş olsun. Sıkma canını Allahım nasip etmişse zaten kendini yerlerede atsan bişe olmaz.dualarını eksik etme yeter.Hangi şehirdesin Ankaradaysan tanıdık eczane var yardımcı olabilirim.
Canm cok sagol evet ankadayim cubukta buldum sans eseri nobetci eczanede varmis birde dayanamayip erken gebelik testi aldim ama negatif diyor bugun 6.gun

Canm cok sagol evet ankadayim cubukta buldum sans eseri nobetci eczanede varmis birde dayanamayip erken gebelik testi aldim ama negatif diyor bugun 6.gun
Daha cok erken ama canim sabret bence bak arkadaslar bir liste paylasmisti onu incele 8.gunden sonra hcg hormonu yukseliyormus vicutta hattta bi arkadas 10.gun testt yapmisti ama negativeydi sonra kanda hamile cikti takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…