- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.561
Gunaydin tatlim cok gecmis olsun. İnsallah son migren krizin olur
Gunaydiinlaar ♡♡♡
Ya erken uyudum kaçırdım yine muhabbeti :-(
Alwin48 canım hayırlısıyla kavuş sende bebeğine dualarımız seninle.
Curcumania canım transfer günü 1. Gün ise eğer bugün 3 . Günüm o zamaan 1 kasımda yapcam testi tutcam kendimi.
Kizlar Transfer den sonra banada koraspirin ve folikasit verdi. Progestan fitil ve estrofeme devam et dedi. 12. Gün inşallah pozitif i görünce destekleyici şeyler verecekmis.[/QUOT
Gunaydin tatlim bir ben kullanmiyorum herhalde kan sulandirici. Sadece crinone jel, elevit(vitamin) verdi. Hatta omega dedim balik yiyorsan gerek yok, istersen al dedi. Sali gunu sorucam bakalim.
1 kasim kacinci gune geliyor, ben 10. Gun yapmisim testi
Benim 3kez klomen tedavisi oldu sadece bi keresinde bir yumurta oluştuİnşallah canım. Bende yumurta kendiliğinden gelişiyor ama Allah nasip etmedi bugüne kadar. Daha önce doktor klomen hap vermişti. 10 tane yumurta gelişmişti. OHSS olmuştum. Şimdi iğne de fazla gelir mi diye korkuyorum. Senin kaç yumurta toplanmıştı?
Ben kendim yapıyorum canımKizlar bu arada igneleri hastanedemi yaptiriyorsunuz hergun burda bana ogrettiler kendi kendime yapiyorum sizde kendinizmi yapiyorsunuz yoksa hemsireyemi gidiyorsunuz
Dusunme, insallah tutmaz deme, gonlunu ferah tut hamileligim boyunca hic migrenim tutmayacak de ve kendini boyle olumla. Guzel dusununce oyle guzel seylerin oldugunu gordum ki. Hicbir sıkıntı yasamayacagim bir daha migrenle alakali de. Ama aman olmasin, olursa naparim, keske tutmasa gibi cumleler kurma.çook teşekkürler canım.
ben senelerin migren hastasıyım malesef genetik bizde.
inşallah hamileyken tutmaz o zaman ne yaparım bilmiyorum.
Dusunme, insallah tutmaz deme, gonlunu ferah tut hamileligim boyunca hic migrenim tutmayacak de ve kendini boyle olumla. Guzel dusununce oyle guzel seylerin oldugunu gordum ki. Hicbir sıkıntı yasamayacagim bir daha migrenle alakali de. Ama aman olmasin, olursa naparim, keske tutmasa gibi cumleler kurma.
BirAsilAnnesi canımm geçmiş olsun inşallah olmayacak migrenin hamileliginde arkadasimin da migreni oluyodu şükür hamileliginde olmadı canım rahat ol sende
İnşallah etkilemez canımm.ayy bunu duyduğuma çok sevindim canım Allah razı olsun senden.
zaten az önce konuştuk olmayacak olmayacak
aklıma şey takıldı sadece; dün iki iğne yedim sorun olur mu acaba?
gerçi daha tedavinin çok başındayım ama.
Canim bende hem fitili var hem ignesiOnun fitili de var çok rahatsız olduysan doktorunu söyle onu kullan ben progestan fitil kullanıyorum rahat oluyor. Ben de çok korkmuştum iğne verir diye çünkü bi kere oldum bacağım kötü olmuştu
Gecms olsun canimkızlar günaydınnn
dün çook hasta oldum malesef migren krizim tuttu.
zaten üç gündür başım feci ağrıyordu.
cuma size bile doğru düzgün yazamadım belki farketmişsinizdir.
dün sonunda hastanelik oldum iki tane iğne yedim.
tedavi sürecindeyim inşallah bir şey olmaz
işe bile gelemedim dün.
bugün çok şükür iyiyim kızlar.
sayfa uzadıkça uzamış maşallah.
sananesanane canım herkes yazmış bende söyleyeyim 26 yaşındayım özel sektörde yöneticiyim.
Bendede dün vardı kasıklarımda ağrı ara sıra giriyor öyle. Bugün yok gibi. Ama kaynım taş gibi 3 gündür sendede varmı o ve şiş gibi hissediyorum karnımı
Geçmiş olsun. Sıkma canını Allahım nasip etmişse zaten kendini yerlerede atsan bişe olmaz.dualarını eksik etme yeter.Hangi şehirdesin Ankaradaysan tanıdık eczane var yardımcı olabilirim.Kizlar gunaydin ben bisey sorcam size benim.crinone jelim bugun 1 kullanmlik var sabah aksam yazmislardi yarin bulabilirim ama dun hicbiyerde bulamadik bu arada ben dun kardesimin dugunu oldugundan giremedim moralim bozuk 2 kez düstüm cunku kotu degil ama anlamadim nazar mi degdi kimseye soylemedim tup bebek yaptigimizi ailemiz disindasananesanane bende 30 yaşinda serbest muhasebecj mali müsavirim
Canm cok sagol evet ankadayim cubukta buldum sans eseri nobetci eczanede varmis birde dayanamayip erken gebelik testi aldim ama negatif diyor bugun 6.gunGeçmiş olsun. Sıkma canını Allahım nasip etmişse zaten kendini yerlerede atsan bişe olmaz.dualarını eksik etme yeter.Hangi şehirdesin Ankaradaysan tanıdık eczane var yardımcı olabilirim.
Daha cok erken ama canim sabret bence bak arkadaslar bir liste paylasmisti onu incele 8.gunden sonra hcg hormonu yukseliyormus vicutta hattta bi arkadas 10.gun testt yapmisti ama negativeydi sonra kanda hamile cikti takma kafanaCanm cok sagol evet ankadayim cubukta buldum sans eseri nobetci eczanede varmis birde dayanamayip erken gebelik testi aldim ama negatif diyor bugun 6.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?