Transfere geri sayim

Amin canim.bu ay terapiye falanda gittim ben moralimi yuksek tutmak icim bakalim ise yarat inslh.transferimde anesteziyle olcak zaten pek biseh hissetmiycem

Merhaba S Serapdmr , aramiza hosgeldin.transferim anesteziyle olcak demissin ona takilmicakti Ben ve merak ettim cok biraz aydinlatirmisin beni:)) Oyle olabiliyor mu. Ben hep anstezisiz oluyor transfer diye biliyorum. Benim ilk transferim olucak ondan merak ettim. Sen drunk an Ozel olarak mi Istedin?

Yeni gelen tum arkadaslara merhaba.ben bu aksam hiv goremedim misafirlerden dolayi. Baya bir skip gitmis mesajlar. Yeni arkadaslar gelmis. Hosgelmisler.onumuzdeki iki gun de cok giremeyebilirim gun icinde. Ama takip etmeye calisicam sizleri. Artik benimde transfer tarihim belli olsun istiyorum cok sabirsizlanmaya basladim nedense.26 ekimde kontrolum var cok istiyorum Dr'um transfer tarihini o gun bir soylese de, Benim de sizler gibi heyecanli bekleyisim yaklassin diye.gerci sizlerin guzel haberlerlerinizle de heyecanlaniyorum.ne guzel group at buyuyor giderek. Insallah cok fazla hamis haberi alicaz burdan hergecen gun.

Özletme kendını çok küçük hanım ...

Gece gece 2 defa kustum bu miğde bulantısı bu kadar erken baslamaz değilmi daha 4. Gun bttı 5 . Gun bgun pazartesi grıbm derkn üşüttümmü acaba dycm ewdeydım butun gun ne dıosunuz gaz agrısı ve kasıklarımdada agrı var kızlar 1'den berı uyuyAmadım iş var sabahta

Benim olmadı bence göğüslerim acıyo, sırtım evde uzanmaktan agrıyo, muhtemelen test yapamadan adet olurum ben bugün yarın, kasık agrısı yok gibi bişey. Kısaca umutlarım tükendi

Curcumania hazellesare transferin 7.gunu geceleri terlemekten uysniyorum hep sicak basiyor her gece bilerek ince giyiniyorum sora birde transferin basindan beri goguslerimdeki sertlik ve aci hic gecmedi yururken bile agrior 2 gundr kabzim surup ictim az once hic bisey fayda etmedi

Benim olmadı bence göğüslerim acıyo, sırtım evde uzanmaktan agrıyo, muhtemelen test yapamadan adet olurum ben bugün yarın, kasık agrısı yok gibi bişey. Kısaca umutlarım tükendi
canim bunu kendine yapma sakin 1.tedavimde bende böyleydim hep olumsuzdum ve sonucta olumsuz oldu.kullandigimiz ilaclarin yan etkileri cok fazla onun etkileri bunlar adet olmayi unut,pozitif ol

Canim benim hoşbulduk.
Canim bu benim 2.tup bebek tedavim,dondurulmus transferi olucak.benim rahim agzim cok darmis ilk tup bebek transferimde masadayken iptal oldu transferim,embriyolarin transfer edildigi o incecik boru gecmedi dr um biraz zorlamaya calisti bu defada cok canim acidi ve transferim iptal oldu adeti bekledik ve adetin 3.gunu dr um rahim agzimi acti igrenc bi islemdi numarali gittikce kalinlasan demirleri soktu cikardi adamilk transferim bu sekilde oldu.sonra hiteroskopi yapildi o zaten anesteziyle oluyo indada zorlanmis de um rahim agzim yine daralmis cunku,bu defa anesteziyle yapicam dedi.cunku gercekten cok aci cekiyorum,dr um seni zorlamak istemiyorum dedi yani bu dr umun karari.transfer islemi cok basit,3-4dakikadan daha bile kisa suren bi islem,benim durumumdan dolayi agrili acili oluyo.sen sakin korkma

Transfer gunu dahil 7.günum cok erken ama daha cuma gunu kan vericem dayanamadim ovitrellenij etkisi gecmismidir kizlar catlatma ignesini 11 inde vurunmusum 13 gun olmus

Kızlaarrrr günaydınnn.. bugün bende 7. Günüme uyandım.. ve ne yaptım gözümü acar acmaz.. idrar testiii... ve sonuççç pozitif sevinemiyorum belki çatlatma ignesinin etkiside olabilir.. ayın 12. De yapmıştım.. ayınnn 31 coookkk varr.. bu akılla bençok test yaparım daha..

Eklentiler

• IMG_9368.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 47
Bence hamilesin canm.Catlatma ignesinin etkisi kaç gün sürüyor ki?

S Serapdmr rahime çizik atılması iyi bir işlem tatlım.. bu transferimde banada yapılcaktu. Dr um tutunma şansını artırıyor demişti.. not almıştı çizik atılsın diye dosyama ama unutuldu..içini rahat tut bu sefer olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…