- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.721
Amin canim.bu ay terapiye falanda gittim ben moralimi yuksek tutmak icim bakalim ise yarat inslh.transferimde anesteziyle olcak zaten pek biseh hissetmiycem
Özletme kendını çok küçük hanım ...Yeni gelen tum arkadaslara merhaba.ben bu aksam hiv goremedim misafirlerden dolayi. Baya bir skip gitmis mesajlar. Yeni arkadaslar gelmis. Hosgelmisler.onumuzdeki iki gun de cok giremeyebilirim gun icinde. Ama takip etmeye calisicam sizleri. Artik benimde transfer tarihim belli olsun istiyorum cok sabirsizlanmaya basladim nedense.26 ekimde kontrolum var cok istiyorum Dr'um transfer tarihini o gun bir soylese de, Benim de sizler gibi heyecanli bekleyisim yaklassin diye.gerci sizlerin guzel haberlerlerinizle de heyecanlaniyorum.ne guzel group at buyuyor giderek. Insallah cok fazla hamis haberi alicaz burdan hergecen gun.
Ay sonunda ekleyebilmissin hamilelik takvimini cok sevindim.Hanımlar Can'larım nasılsınız yenı arkadaslar gelmiş hanımlar hosgeldız bizim liste kabardı vallah masallah
Hamilelik takvimi sonunda cok guzel olmus :) listeyi yenilermisin canim sana zahmet bize hizmet :)Özletme kendını çok küçük hanım ...
Test tarihim 28.10 benim evet artk uykularim kacio meraktanKizlarrr @Bebekimsin N Nagihan2626
@Emelcixx @sncsnc E Ececim S sedoshhh123 @ADASU84 @Elos35 @Alwin48 sonuc bekleyen arkadaslar tedt tarihlerinizi yazin :) testi yakinlasan arkadaslar yokmu biraz mutlu haber alalim :)
Yarin canim transferimOfff offf biliyorum canim gercekten çok zor bir süreç. Transfer günün bellimi?
canim bunu kendine yapma sakin 1.tedavimde bende böyleydim hep olumsuzdum ve sonucta olumsuz oldu.kullandigimiz ilaclarin yan etkileri cok fazla onun etkileri bunlar adet olmayi unut,pozitif olBenim olmadı bence göğüslerim acıyo, sırtım evde uzanmaktan agrıyo, muhtemelen test yapamadan adet olurum ben bugün yarın, kasık agrısı yok gibi bişey. Kısaca umutlarım tükendi
Canim benim hoşbulduk.Merhaba S Serapdmr , aramiza hosgeldin.transferim anesteziyle olcak demissin ona takilmicakti Ben ve merak ettim cok biraz aydinlatirmisin beni:)) Oyle olabiliyor mu. Ben hep anstezisiz oluyor transfer diye biliyorum. Benim ilk transferim olucak ondan merak ettim. Sen drunk an Ozel olarak mi Istedin?
Kacinci gunun bu gun canim?silikse eger hamilesin demektirKızlara ben sabah yine idrar testi yaptim silik 2.cizgi var ama cok silik ne zaman tekrarlasam
Silik te olsa çizgi görünüyorsa hamilesin inşallah..Kızlara ben sabah yine idrar testi yaptim silik 2.cizgi var ama cok silik ne zaman tekrarlasam
Bence hamilesin canm.Catlatma ignesinin etkisi kaç gün sürüyor ki?Kızlaarrrr günaydınnn.. bugün bende 7. Günüme uyandım.. ve ne yaptım gözümü acar acmaz.. idrar testiii... ve sonuççç pozitif sevinemiyorum belki çatlatma ignesinin etkiside olabilir.. ayın 12. De yapmıştım.. ayınnn 31 coookkk varr.. bu akılla bençok test yaparım daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?