- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.841
Evet canm vardir tabide kacinci gun bolunuyo acaba arastrmak lazimKizlar size bisi sorucam simdi sacma olabilir ama aklima gelmisken ve bu kadar cok hatun bir aradayken sormak istedim simdi bana 1embrio transfer edilicek yani tek yumurtayi dollemis sperm diyorumki acaba su safhada birden fazla spermin dolledigi bir yumurtami yoksa tek spermin dolledigi yumurta oldugunu bilebilirlermi yani kisacasi tek embrio transfer edlise bile tam olarak embrioda bolunme gerceklesmedigi icin tek yumurta ikizi gibi bir sans varmidir
G Gulsumiklima 31 ekim test yas:35 S Serapdmr 25 ekim transfer yas;30@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyoryas:27
sncsnc : sonuc bekliyor yaş:29
E Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 :1kasim test yaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
Elos35 :3kasim test yaş:28
Alwin48 :Sonuc bekliyor yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında yaş:26
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyoryas:27
sncsnc : sonuc bekliyor yaş:29
E Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyoryaş:30
ADASU84 :1kasim test yaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
Elos35 :3kasim test yaş:28
Alwin48 :Sonuc bekliyor yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında yaş:26
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Allahhh beee anammmm cok heyecan oldum ufff aman aman yandanevet var canım. bir arkadaştan duymuştum bir topikte. tek embriyo transfer edilmiş 3. gün embriyosu olarak. kendi içinde bölünüp ikiz olmuş. yeter ki Allah ol desin neden olmasın ki?
3.gun bolunende varmis netten baktim simdi 5.olanda 9.gun olanda yani kucukte olsa bi ihtimal icimde bolunup ikiz olabilir :)Evet canm vardir tabide kacinci gun bolunuyo acaba arastrmak lazim
Canım ben bu sitede 5. Gün embriyosununbile bölündüğünü okudum.. üyelerden birine 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmiş, embriyonun bi tanesi kendisi tekrar bir daha bölünmüş. Üçüzlere hamileydi..Kizlar size bisi sorucam simdi sacma olabilir ama aklima gelmisken ve bu kadar cok hatun bir aradayken sormak istedim simdi bana 1embrio transfer edilicek yani tek yumurtayi dollemis sperm diyorumki acaba su safhada birden fazla spermin dolledigi bir yumurtami yoksa tek spermin dolledigi yumurta oldugunu bilebilirlermi yani kisacasi tek embrio transfer edlise bile tam olarak embrioda bolunme gerceklesmedigi icin tek yumurta ikizi gibi bir sans varmidir
Ayyyy insallah cok istiyorum ikizim olsun ama allahtan hayirlisi tabiki :)Canım ben bu sitede 5. Gün embriyosununbile bölündüğünü okudum.. üyelerden birine 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmiş, embriyonun bi tanesi kendisi tekrar bir daha bölünmüş. Üçüzlere hamileydi..
Ay canım aynı sorun bende de var valla dra bırakamadım dedim azaltarak bırak dedievim evim güzel evime geldim sonunda kızlar 10 gün raporluyum örgüm vardı yarim kalan ona başlamayı düşünüyorum sağolsun eşim ananas badem ye diye beni yedi bitirdi benim tek sorunum sigara
Hosgeldin canim hayirli olsun umarim hersey gonlunce olur :)Merhaba bende 3 Ekim de acibadem maslak tamam tedaviye başladım 19 Ekim de transferimiz yapıldı 30 ekim test tarihim şuan beklemedeyim
Gebe olursak icerim o zaman sağol canımGebelikte gunde bir tane icin diyorlar. Ama bosver icme onun yerine su ic bu surede asitli ne de olsao
Canım hayirli olsun pozitifi görursun ins S SellbiyologHosgeldin canim hayirli olsun umarim hersey gonlunce olur :)
Tamamdir canim :) saolasin listede yardim ettigin icin ama bazi arkadaslar tedt tarihlerini yazmisti ona gore doldursak daha dogru bi liste olur sanirim tesekkurlersananesanane canım benim en son etiketlediğim listeye bak seninki önceki kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?