Transfere geri sayim

Hayırlı olsun .Allahım mutlu haberini vermeyi nasip etsin hepimize.

Kizlar bide bu donemde tavsiye edeceginiz filmler varmi hep evde olucagimiz icin :)
Olmazmı duygusal bir film istersen ilk izleyeceğin film anne olan ve olmak isteyen bayanlar kesin çok sever.DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU dün 2 defa izledim sonunda biraz ağlamaklı oldum
2-Delibal 3-merdiven baba
4-alacakanlık(tüm serisi) 5-kardeşim benim
6-romantik komedi 1 ve 2 7-karabela
8-deliha 9-sağ salim1-2
10-bana adımı sor 11-kaçma birader
Bunların hepsinide sevmiştim ben şimdilik bu kafta yeterli heralde yine istersen ekleme yaparım

İlk tedavim demissin neden dondurulmus oluyo canim?bende ohs olmustum yumurtam cok fazla oldugu icin o yuzden ilkindede donduruldu bir ay sonra transferim oldu.moralini yuksek tut korkulacak hic bisey yok canim

Bende rezerv azlığı oldugundan normal ignelerle basladık sonra hiç cvp vermeyince hemen tedavi kesildi.mini tüp tedavisi gördüm teker teker yumurtam olustu toplandı her ay donduruldu.ancak 4 tane embriyom birikti.bir deneyelim istedik. o yuzden dondurulmuş yani ilk seferde.benim diğerinde şansım hiç yok.saol canım ya desteğin için.çabalıycam moralimi yüksek tutmak için

İlk tedavim demissin neden dondurulmus oluyo canim?bende ohs olmustum yumurtam cok fazla oldugu icin o yuzden ilkindede donduruldu bir ay sonra transferim oldu.moralini yuksek tut korkulacak hic bisey yok canim

Bende rezerv azlığı oldugundan normal ignelerle basladık sonra hiç cvp vermeyince hemen tedavi kesildi.mini tüp tedavisi gördüm teker teker yumurtam olustu toplandı her ay donduruldu.ancak 4 tane embriyom birikti.bir deneyelim istedik. o yuzden dondurulmuş yani ilk seferde.benim diğerinde şansım hiç yok.saol canım ya desteğin için.çabalıycam moralimi yüksek tutmak için

arkadaşlar ben bu ay dondurulmuş deneyeceğim üçüncü gün embriyoları fakat sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum bir de vitaminler kullanıyorum benim gibi olan var mı adetin 17. günü kontrolüm var

Bem de doğum kontrol hapıyla başladım sonra iğne ve estrofeme başladım.adetimin 13. Gününe denk gelmiş olucak yani bu çarsamba kontrole gidiyorum.bakalım ne zaman transfer daha bilmiyorum

Saol canim bunlarin bi cogunu izledim izlemediklerimi izlicem :)

Kızlar iki yumurtalığımdan da sanki elektrik çarpar gibi ağrı giriyor yukarı doğru. İğnenin beşinci günündeyim. Normal mi? Zor nefes alıyorum

Kızlar iki yumurtalığımdan da sanki elektrik çarpar gibi ağrı giriyor yukarı doğru. İğnenin beşinci günündeyim. Normal mi? Zor nefes alıyorum
Canin agri normal fazla yorma kendini ben yumurta toplamaya giderken adim atamiyordum her adimda sanki icimden bisey kopuyordu ama cok dayanamicak gibiysen doktoruna sor canim belki hormek ister yumurtalar buyuyunce oyle oluyo

Canım benim tarih belli değil yalnislik olmuş :) keşke sonuç bekliyor olsaydım ama henüz transfer bile belli değil :)

Canin agri normal fazla yorma kendini ben yumurta toplamaya giderken adim atamiyordum her adimda sanki icimden bisey kopuyordu ama cok dayanamicak gibiysen doktoruna sor canim belki hormek ister yumurtalar buyuyunce oyle oluyo
Yarın kontrol var canım. Oturup kalkarken çok hissediliyor. Otururken de bir anda saplanıyor. Daha da kullanacağım galiba bu iğneyi.

Yarın kontrol var canım. Oturup kalkarken çok hissediliyor. Otururken de bir anda saplanıyor. Daha da kullanacağım galiba bu iğneyi.
Normaldir canim ayaklarini uzat hic bisi yapma dinlen keyfine bak benim cok agrim vardi hem kasiklarimda hem belimde yani sanki belime bi kemer baglamislarda agri yapiodu bana ve yumurtalari nerdeyse hissediyodum okadar agrim olmustu ama opu dan sonra okadar rahatlamistimki sisligim falanda gitmisti kus gibi hissediyordum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…