- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.861
Ohhh masallahCan'larım 14.günüm :702.73 sonucum kese görmek için cuma günü çağırdı Dr... Hadi hayırlısı...
Masallah canım guzel gecer randevunuz gorursün bebislerini insCan'larım 14.günüm :702.73 sonucum kese görmek için cuma günü çağırdı Dr... Hadi hayırlısı...
gozun aydınn canımCan'larım 14.günüm :702.73 sonucum kese görmek için cuma günü çağırdı Dr... Hadi hayırlısı...
Hayırlı olsun .Allahım mutlu haberini vermeyi nasip etsin hepimize.Merhaba bende 3 Ekim de acibadem maslak ta tedaviye başladım 19 Ekim de transferimiz yapıldı 30 ekim test tarihim şuan beklemedeyim sizlerin yazdıklarını okuyarak umut buluyorum inşallah hepimiz o mucizelere hayırlısı ile kavuşuruz
Hayırlı olsun. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimiZe olsun tez zamandaCan'larım 14.günüm :702.73 sonucum kese görmek için cuma günü çağırdı Dr... Hadi hayırlısı...
Canım Friends dizisini izlemediysen ilk bölümden itibaren izle derim :)Kizlar bide bu donemde tavsiye edeceginiz filmler varmi hep evde olucagimiz icin :)
OlmazmıKizlar bide bu donemde tavsiye edeceginiz filmler varmi hep evde olucagimiz icin :)
İlk tedavim demissin neden dondurulmus oluyo canim?bende ohs olmustum yumurtam cok fazla oldugu icin o yuzden ilkindede donduruldu bir ay sonra transferim oldu.moralini yuksek tut korkulacak hic bisey yok canim
İlk tedavim demissin neden dondurulmus oluyo canim?bende ohs olmustum yumurtam cok fazla oldugu icin o yuzden ilkindede donduruldu bir ay sonra transferim oldu.moralini yuksek tut korkulacak hic bisey yok canim
arkadaşlar ben bu ay dondurulmuş deneyeceğim üçüncü gün embriyoları fakat sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum bir de vitaminler kullanıyorum benim gibi olan var mı adetin 17. günü kontrolüm var
Saol canim bunlarin bi cogunu izledim izlemediklerimi izlicem :)Olmazmıduygusal bir film istersen ilk izleyeceğin film anne olan ve olmak isteyen bayanlar kesin çok sever.DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU dün 2 defa izledim sonunda biraz ağlamaklı oldum
2-Delibal 3-merdiven baba
4-alacakanlık(tüm serisi) 5-kardeşim benim
6-romantik komedi 1 ve 2 7-karabela
8-deliha 9-sağ salim1-2
10-bana adımı sor 11-kaçma birader
Bunların hepsinide sevmiştim ben şimdilik bu kafta yeterli heralde yine istersen ekleme yaparım
Canin agri normal fazla yorma kendini ben yumurta toplamaya giderken adim atamiyordum her adimda sanki icimden bisey kopuyordu ama cok dayanamicak gibiysen doktoruna sor canim belki hormek ister yumurtalar buyuyunce oyle oluyoKızlar iki yumurtalığımdan da sanki elektrik çarpar gibi ağrı giriyor yukarı doğru. İğnenin beşinci günündeyim. Normal mi? Zor nefes alıyorum
Canım benim tarih belli değil yalnislik olmuş :) keşke sonuç bekliyor olsaydım ama henüz transfer bile belli değil :)@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile
@hazellesare : hamile
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor
@sncsnc : sonuc bekliyor
@Ececim :sonuc bekliyor
@sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor
Elos35 :22ekim transfer
sananesanane :26ekim transfer
BirAsilAnnesi :
M meydanaz :
A Aveline :
@seryu :
@Alwin48 :
Canim sende sonuc bekliyor yaziyo:) yanlissa duzelt lutfen kusura bakmaCanım benim tarih belli değil yalnislik olmuş :) keşke sonuç bekliyor olsaydım ama henüz transfer bile belli değil :)
Yarın kontrol var canım. Oturup kalkarken çok hissediliyor. Otururken de bir anda saplanıyor. Daha da kullanacağım galiba bu iğneyi.Canin agri normal fazla yorma kendini ben yumurta toplamaya giderken adim atamiyordum her adimda sanki icimden bisey kopuyordu ama cok dayanamicak gibiysen doktoruna sor canim belki hormek ister yumurtalar buyuyunce oyle oluyo
Normaldir canim ayaklarini uzat hic bisi yapma dinlen keyfine bak benim cok agrim vardi hem kasiklarimda hem belimde yani sanki belime bi kemer baglamislarda agri yapiodu bana ve yumurtalari nerdeyse hissediyodum okadar agrim olmustu ama opu dan sonra okadar rahatlamistimki sisligim falanda gitmisti kus gibi hissediyordum kendimi :)Yarın kontrol var canım. Oturup kalkarken çok hissediliyor. Otururken de bir anda saplanıyor. Daha da kullanacağım galiba bu iğneyi.
Hosgeldin, insallah cok guzel haberini de almak nasip olur bize. Bu arada gunlerdir katilsaydin keske aramiza, uzaktan bakmasaydin. Cok egleniyoruz biz burdaTeşekkürler günlerdir sizin yazdıklarınızı okuyorum Umarim herkesin gönlünden geçen olur
Ay cok heyecanliiiiiiii canimmmm hadi hayirlisi tatlim.Can'larım 14.günüm :702.73 sonucum kese görmek için cuma günü çağırdı Dr... Hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?