- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.821
Kizlar yas 27,,,,,2 denemem tek embriyo,,,ortanin ikinci kalitesi,,,dondurulmus nasipse persembe günü transfer,,,,,duaci olalim inşallah birbirimiZe,,,hakkinizda ve hakkimda hayirli ugurlu olsun inşallah, ,rabbim ol dese olucak,,,
ayy hadi hayırlısı kavuşun sizde bebislerinize. Dualarımız sizinleCanim hayirli olsun simdiden benimde yarin transferim
Maşallah ya çok bereketli bir grup olduk.Canim masallah okadar cok degisikli oluyo yeni gelen arkadaslar oluyoki yetisemiyorum:) isminizin onune bilgilerinizj ekleyin lutfen :)
Hoşgeldin sefalar getirdin. Hadi hayırlısı güzel haberler al inşallahÖhööö öhööööö kızlar benide aranıza alırmısınız..?? 17 ekim transfer, 31 ekim kan tahlili,2. Deneme, yaş 35 Ekonomistim ama tescilli ev hanımı oldum
Gebelikte gunde bir tane icin diyorlar. Ama bosver icme onun yerine su ic bu surede asitli ne de olsaoKızlar sade maden suyu içsem zararli mi acaba kola yasak ama bunu sormayı unutmuşum
Yat dinlen ye ic (sigara dışında tabi) keyfini çıkar. Ben çalışıyorum evde vakit geciremezdimevim evim güzel evime geldim sonunda kızlar 10 gün raporluyum örgüm vardı yarim kalan ona başlamayı düşünüyorum sağolsun eşim ananas badem ye diye beni yedi bitirdi benim tek sorunum sigara
Ben 3 tane kullanıyorumKizlar bisey sorucam progestan fitil kullananlar gunde kac tane kullandiniz.benim gunde 2 verdi dr um gecen tedavimdede oyleydi ama 3 tane duydum genelde.sizin kac taneydi?
Bende estrofem,progestan fitil, tetra, çocuk aspirini kullanıyorum. Bendede sendeki şikayetlerin aynısı varEstofem kullanmıyorum. Coraspirin, dekort, folik asit kullaniyorum, bide günde bir defa crione jel o kdr. 2. Tup Bebek denememde 7. Gunde ovitrelle iğne vermisti onu vurmuştum. Bu çok değişik geldi. Buarada sizde durumlar nasıl kızlar? Ağrı sızı varmi? Bende göğüslerim şiş ve dokununca agriyor ve karnimda kasiklarimda gerginlik var
Allahım kucağına aldırsın canım arkadaşım Rabbim göz aydınlığı evlat hayırlı evlat versin Allahım inşaallah bana ve tüm isteyenlere nasip etsin çok doğru anlatmışsınBenimde eltim hamile kalinca whatsp durumlarindan gorcen neler yapti gorumcelerimle hic arasi yoktu normalde eltim agzina geleni saymistir onlara ben ise bi sefer agzimi acmadim ama cocugu olucak diye bi simarttilar beni yok gbi gorduler halimi hatrimi soran olmadi.esimle ben unutulmustuk resmen hep dusunurdm eltim dogum yapinca nasil gidicem diye.Rabbim banada nasip etti sukur simdi eltim okadar sinir olduki demekki gec tebrik etti beni.gorumcelerim simdi halimi hatrimi sorarlae bebis nasil doktora gidince haber ver derler ama hiv haber vermm onlar yazmadanda yazmam.hani bi laf vardir ya kotu gunumde yanimda olmayanlarin iyi gunumdede isi olmaz diye.tamda oyle..insan kotu gununde yaninda birilerini ariyo cunku.sen sakin takma evet dedigin gbi dil cok onemli.hatta sana soyle soylim ben yeni evliyken kayinvalidem doguramazsa baska gelin alirim bu cocuk doguramaz diyodu benim icin oglu infertilite yasadi esimde annemin dilini cektim ben der ama burda en sucsuzu sensin ve ins inaniyorumki Rabbim bekleyislerinin karsiligini en guzeliyle vericek hem sunu hic unutma evlat diyip gecme inan hayirsiz olucagina hic olmasin Allah hayirli evlat nasip etsn seni uzenler hayir gorucekmi acaba evlatlarindan.dogurmakla olmuyo sadece.Allaha sigin seni uzenler gozyasina sebep olanlar Rabbime ne cevap verir onlar dusunsunler.
Benim dr.da aynı şeyleri söyledi canım ama şunu yeme bunu yeme falan demedi. Ağır kaldırma güç uygulama dedi. Normal yaşantına devam et ilaçları düzgün kullan dedi. Ertesi gün yolculuğa bile izkin verdi. Ankaradan izmire yolculuk yaptım. Hafif benimde kasık ağrılarım oluyorKızlar tranfer gününden bu yana yani 3 gündür evde yatıyordum.bugün işe başladım. Sabah 8 de kalktım hafif kasıklarımda ağrı vardı. İşe geldim ağrım fazlalaştı tansiyonum düşer gibi oldu. Ağrıdan duramadım doktorumu aradım. Oda yarım saat daha bekle geçmesse gel dedi ve gittim. Doktor muayene etti yumurtalar gayet iyi yerindeymişdoktoruma 3 gündür yatıyorum dedim. Oda yatma çalış dedi. Normal hayatına devam et yatmak iyi gelmiyormuş.kan dolaşımı olmuyormuş o zaman. Sürekli yatmak daha sağlıksız dedi doktorum. Tatlıdan ve kızartmadan uzak dur dedi. Özellikle aşure kesinlikle aşure yemiyeceksin dedi. Nasılda canım istiyordum yarın yemeyi düşünüyordum. İyiki bugün gitmişim. Aşure yemeyin sizde.bugün doktora gidip muayene olmak ve onun rahat hareket et demesi çok rahatlattı beni.yani eski yaşantına devam et diyor. Tabi ağır filan kaldırmamak gerekir. paylaşmak istedim. Ordan burdan duyduğum şeyler vardı onu yapma bunu yapma gibi şeyler doktoruma söledim güldü hepsine inşallah haklı çıkar doktorum.
Amaa ben asure yedim kiKızlar tranfer gününden bu yana yani 3 gündür evde yatıyordum.bugün işe başladım. Sabah 8 de kalktım hafif kasıklarımda ağrı vardı. İşe geldim ağrım fazlalaştı tansiyonum düşer gibi oldu. Ağrıdan duramadım doktorumu aradım. Oda yarım saat daha bekle geçmesse gel dedi ve gittim. Doktor muayene etti yumurtalar gayet iyi yerindeymişdoktoruma 3 gündür yatıyorum dedim. Oda yatma çalış dedi. Normal hayatına devam et yatmak iyi gelmiyormuş.kan dolaşımı olmuyormuş o zaman. Sürekli yatmak daha sağlıksız dedi doktorum. Tatlıdan ve kızartmadan uzak dur dedi. Özellikle aşure kesinlikle aşure yemiyeceksin dedi. Nasılda canım istiyordum yarın yemeyi düşünüyordum. İyiki bugün gitmişim. Aşure yemeyin sizde.bugün doktora gidip muayene olmak ve onun rahat hareket et demesi çok rahatlattı beni.yani eski yaşantına devam et diyor. Tabi ağır filan kaldırmamak gerekir. paylaşmak istedim. Ordan burdan duyduğum şeyler vardı onu yapma bunu yapma gibi şeyler doktoruma söledim güldü hepsine inşallah haklı çıkar doktorum.
Canım 5.iğneyi bugün vuracağım. Yarın kontrol var. Yarın bir şeyler söyler heralde. Bir de benim doktor, dondurulmuşun tutma ihtimali daha çok demişti. Muhtemelen donduracak. Yani tarihi hiiiç bilmiyorumSenin transfer ne zaman canim?
sızınde coook hayırlı olsun canımCanim hayirli olsun simdiden benimde yarin transferim
sagol canım amınnn ınsallahayy hadi hayırlısı kavuşun sizde bebislerinize. Dualarımız sizinle
Kizlar size bisi sorucam simdi sacma olabilir ama aklima gelmisken ve bu kadar cok hatun bir aradayken sormak istedim simdi bana 1embrio transfer edilicek yani tek yumurtayi dollemis sperm diyorumki acaba su safhada birden fazla spermin dolledigi bir yumurtami yoksa tek spermin dolledigi yumurta oldugunu bilebilirlermi yani kisacasi tek embrio transfer edlise bile tam olarak embrioda bolunme gerceklesmedigi icin tek yumurta ikizi gibi bir sans varmidir
yaz benı canım yas 27 persembe gunu transfer@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyoryas:27
sncsnc : sonuc bekliyor yaş:29
E Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 :1kasim test yaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
Elos35 :3kasim test yaş:28
Alwin48 :Sonuc bekliyor yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında yaş:26
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?