Transfere geri sayim

Kizlar yas 27,,,,,2 denemem tek embriyo,,,ortanin ikinci kalitesi,,,dondurulmus nasipse persembe günü transfer,,,,,duaci olalim inşallah birbirimiZe,,,hakkinizda ve hakkimda hayirli ugurlu olsun inşallah, ,rabbim ol dese olucak,,,

Canim hayirli olsun simdiden benimde yarin transferim
ayy hadi hayırlısı kavuşun sizde bebislerinize. Dualarımız sizinle

evim evim güzel evime geldim sonunda kızlar 10 gün raporluyum örgüm vardı yarim kalan ona başlamayı düşünüyorum sağolsun eşim ananas badem ye diye beni yedi bitirdi benim tek sorunum sigara

evim evim güzel evime geldim sonunda kızlar 10 gün raporluyum örgüm vardı yarim kalan ona başlamayı düşünüyorum sağolsun eşim ananas badem ye diye beni yedi bitirdi benim tek sorunum sigara
Yat dinlen ye ic (sigara dışında tabi) keyfini çıkar. Ben çalışıyorum evde vakit geciremezdim

Bende estrofem,progestan fitil, tetra, çocuk aspirini kullanıyorum. Bendede sendeki şikayetlerin aynısı var

Allahım kucağına aldırsın canım arkadaşım Rabbim göz aydınlığı evlat hayırlı evlat versin Allahım inşaallah bana ve tüm isteyenlere nasip etsin çok doğru anlatmışsın

Kızlar tranfer gününden bu yana yani 3 gündür evde yatıyordum.bugün işe başladım. Sabah 8 de kalktım hafif kasıklarımda ağrı vardı. İşe geldim ağrım fazlalaştı tansiyonum düşer gibi oldu. Ağrıdan duramadım doktorumu aradım. Oda yarım saat daha bekle geçmesse gel dedi ve gittim. Doktor muayene etti yumurtalar gayet iyi yerindeymişdoktoruma 3 gündür yatıyorum dedim. Oda yatma çalış dedi. Normal hayatına devam et yatmak iyi gelmiyormuş.kan dolaşımı olmuyormuş o zaman. Sürekli yatmak daha sağlıksız dedi doktorum. Tatlıdan ve kızartmadan uzak dur dedi. Özellikle aşure kesinlikle aşure yemiyeceksin dedi. Nasılda canım istiyordum yarın yemeyi düşünüyordum. İyiki bugün gitmişim. Aşure yemeyin sizde.bugün doktora gidip muayene olmak ve onun rahat hareket et demesi çok rahatlattı beni.yani eski yaşantına devam et diyor. Tabi ağır filan kaldırmamak gerekir. paylaşmak istedim. Ordan burdan duyduğum şeyler vardı onu yapma bunu yapma gibi şeyler doktoruma söledim güldü hepsine inşallah haklı çıkar doktorum.

Benim dr.da aynı şeyleri söyledi canım ama şunu yeme bunu yeme falan demedi. Ağır kaldırma güç uygulama dedi. Normal yaşantına devam et ilaçları düzgün kullan dedi. Ertesi gün yolculuğa bile izkin verdi. Ankaradan izmire yolculuk yaptım. Hafif benimde kasık ağrılarım oluyor

Amaa ben asure yedim ki doktorum yemekle ilgili hic yasak vermedi sadece islenmis et ürünlerinden salam, sosis, suck, pastirma bunlari, peynirlerdende su krem gibi olan ve küflenmis tarzi peynirleri tüketme dedi.. bunun disinda yasak yok.. normal hayata devam ve düzenli ilac kullanimina devam dedi

Senin transfer ne zaman canim?
Canım 5.iğneyi bugün vuracağım. Yarın kontrol var. Yarın bir şeyler söyler heralde. Bir de benim doktor, dondurulmuşun tutma ihtimali daha çok demişti. Muhtemelen donduracak. Yani tarihi hiiiç bilmiyorum

Kizlar size bisi sorucam simdi sacma olabilir ama aklima gelmisken ve bu kadar cok hatun bir aradayken sormak istedim simdi bana 1embrio transfer edilicek yani tek yumurtayi dollemis sperm diyorumki acaba su safhada birden fazla spermin dolledigi bir yumurtami yoksa tek spermin dolledigi yumurta oldugunu bilebilirlermi yani kisacasi tek embrio transfer edlise bile tam olarak embrioda bolunme gerceklesmedigi icin tek yumurta ikizi gibi bir sans varmidir

evet var canım. bir arkadaştan duymuştum bir topikte. tek embriyo transfer edilmiş 3. gün embriyosu olarak. kendi içinde bölünüp ikiz olmuş. yeter ki Allah ol desin neden olmasın ki?

@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
E Ececim :sonuc bekliyor yaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 :1kasim test yaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
Elos35 :3kasim test yaş:28
Alwin48 :Sonuc bekliyor yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında yaş:26
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasında yaş:34
S seryu :tedavi asamasında yaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasında yaş:30

yaz benı canım yas 27 persembe gunu transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…