- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.801
Ben de korkuyorum ama Bi cesaret verdim siparişi ya umut verecek ya da umutlarımı biterecek. Arada kendime gaz veriyorum 2 tane kaliteli embriyo biri tutar mutlaka diye. Ama hiç belirti olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum. Yanımda annem var kaldırmıyor yerimden bugün biraz çıkıyım dışarı dedim izin vermedi. Evde durmaktan bunaldım vakitte geçmiyor. Psikolojim çok fenaAynen öyle canm..
Bence bebeislerinle konus :)Ben de korkuyorum ama Bi cesaret verdim siparişi ya umut verecek ya da umutlarımı biterecek. Arada kendime gaz veriyorum 2 tane kaliteli embriyo biri tutar mutlaka diye. Ama hiç belirti olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum. Yanımda annem var kaldırmıyor yerimden bugün biraz çıkıyım dışarı dedim izin vermedi. Evde durmaktan bunaldım vakitte geçmiyor. Psikolojim çok fena
Ama belirti herkeste olmuyor ki canm.Belirti olayını hiiç düşünme. Iki embriyo ve 5.günse bir tık daha şans artıyor. Yeterki rabbim nasip etsin. Evde yapmam diyorum ama iki kişi gaz verse hemen siparisi verecek moddayım.Allah emeğimizi boşa vermesin inşallah..Ben de korkuyorum ama Bi cesaret verdim siparişi ya umut verecek ya da umutlarımı biterecek. Arada kendime gaz veriyorum 2 tane kaliteli embriyo biri tutar mutlaka diye. Ama hiç belirti olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum. Yanımda annem var kaldırmıyor yerimden bugün biraz çıkıyım dışarı dedim izin vermedi. Evde durmaktan bunaldım vakitte geçmiyor. Psikolojim çok fena
Hayir cnm transfer gunu 1.gun deil ertesi gun 1.gun oluyoKızlar transfer günü 1.gun sayılıyor diye biliyorum yaasayilmiyorsa 3. Günüm. bende Idrar testi konusunda cesaretsizim negatif görmekten cok korkuyorum. İnşallah görmeyiz.
Bu heyecani bende yasicam cok guzel yaaaa 1gun kaldi 1gun kaldiAynen canım her iki güne bir tekrarlamak istiyorum idrar testini..nasibimde varsa olcaktır..kan testim haftaya pzt.. test yapmadan geçmez ki o günler
Bence icme kolayi asitten dolayi yasaklamislardir bundada asit varKızlar sade maden suyu içsem zararli mi acaba kola yasak ama bunu sormayı unutmuşum
Ben transfer olan baska bir arkadastan şuan için yasak diye duymuştum canm ama emin değilim tabi.Kızlar sade maden suyu içsem zararli mi acaba kola yasak ama bunu sormayı unutmuşum
bence de içme çünkü çok mideyi oynatıyor kasıyor falanKızlar sade maden suyu içsem zararli mi acaba kola yasak ama bunu sormayı unutmuşum
İnşallah canim herkes sabirli olsun inşallah guzel haberler aliriz hepimizKızlar transfer günü 1.gun sayılıyor diye biliyorum yaasayilmiyorsa 3. Günüm. bende Idrar testi konusunda cesaretsizim negatif görmekten cok korkuyorum. İnşallah görmeyiz.
Benimde eltim hamile kalinca whatsp durumlarindan gorcen neler yapti gorumcelerimle hic arasi yoktu normalde eltim agzina geleni saymistir onlara ben ise bi sefer agzimi acmadim ama cocugu olucak diye bi simarttilar beni yok gbi gorduler halimi hatrimi soran olmadi.esimle ben unutulmustuk resmen hep dusunurdm eltim dogum yapinca nasil gidicem diye.Rabbim banada nasip etti sukur simdi eltim okadar sinir olduki demekki gec tebrik etti beni.gorumcelerim simdi halimi hatrimi sorarlae bebis nasil doktora gidince haber ver derler ama hiv haber vermm onlar yazmadanda yazmam.hani bi laf vardir ya kotu gunumde yanimda olmayanlarin iyi gunumdede isi olmaz diye.tamda oyle..insan kotu gununde yaninda birilerini ariyo cunku.sen sakin takma evet dedigin gbi dil cok onemli.hatta sana soyle soylim ben yeni evliyken kayinvalidem doguramazsa baska gelin alirim bu cocuk doguramaz diyodu benim icin oglu infertilite yasadi esimde annemin dilini cektim ben der ama burda en sucsuzu sensin ve ins inaniyorumki Rabbim bekleyislerinin karsiligini en guzeliyle vericek hem sunu hic unutma evlat diyip gecme inan hayirsiz olucagina hic olmasin Allah hayirli evlat nasip etsn seni uzenler hayir gorucekmi acaba evlatlarindan.dogurmakla olmuyo sadece.Allaha sigin seni uzenler gozyasina sebep olanlar Rabbime ne cevap verir onlar dusunsunler.teşekkür ederim arkadaşlar bizi bizden başkası anlayamaz ama dediğiniz gibi bu onlarında imtihanı zamanında yengemin çocuğu olmamış fakat annemler laf etmişler şu an amcamın kızınında çocuğu yok benimde yok insanlar başlarına gelenin dil belasından olduğunu bilselerdi bence hiç ağızlarını açmazlardı ben Allaha havale ediyorum
Canim hayirli olsun simdiden benimde yarin transferimKizlar yas 27,,,,,2 denemem tek embriyo,,,ortanin ikinci kalitesi,,,dondurulmus nasipse persembe günü transfer,,,,,duaci olalim inşallah birbirimiZe,,,hakkinizda ve hakkimda hayirli ugurlu olsun inşallah, ,rabbim ol dese olucak,,,
Y Yesilelma90 : hamile
@Curcumania : hamileyaş:37
@hazellesare : hamileYaş:34
@Nagihan2626 :sonuc bekliyor
@Bebekimsin :sonuc bekliyor
EmlHll : sonuc bekliyor yas:27
@sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
E Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
@sedoshhh123 :sonuc bekliyor
@ADASU84 :1kasim testyaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
Elos35 :3kasim test yaş:28
@Alwin48 :Sonuc bekliyoryaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
@Aveline : tedavi asamasındayaş:34
@seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Canim masallah okadar cok degisikli oluyo yeni gelen arkadaslar oluyoki yetisemiyorum:) isminizin onune bilgilerinizj ekleyin lutfen :)benim yaşım neden yok
26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?