Transfere geri sayim

Aynen öyle canm..
Ben de korkuyorum ama Bi cesaret verdim siparişi ya umut verecek ya da umutlarımı biterecek. Arada kendime gaz veriyorum 2 tane kaliteli embriyo biri tutar mutlaka diye. Ama hiç belirti olmayınca da umutsuzluğa kapılıyorum. Yanımda annem var kaldırmıyor yerimden bugün biraz çıkıyım dışarı dedim izin vermedi. Evde durmaktan bunaldım vakitte geçmiyor. Psikolojim çok fena

Bence bebeislerinle konus :)

Ama belirti herkeste olmuyor ki canm.Belirti olayını hiiç düşünme. Iki embriyo ve 5.günse bir tık daha şans artıyor. Yeterki rabbim nasip etsin. Evde yapmam diyorum ama iki kişi gaz verse hemen siparisi verecek moddayım.Allah emeğimizi boşa vermesin inşallah..

Kızlar sade maden suyu içsem zararli mi acaba kola yasak ama bunu sormayı unutmuşum

arkadaşlar ben bu ay dondurulmuş deneyeceğim üçüncü gün embriyoları fakat sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum bir de vitaminler kullanıyorum benim gibi olan var mı adetin 17. günü kontrolüm var

Canim benim 3 gun ikinci kalite embriyosu donduruldu,,,ben estrofem coraspin ve folik asit kullaniorum,,bugunde jele basladim,,benimde yumurta toplandi adet ol 13 gun gel kontrole dediler bugun gttim

Canım ben doğum kontrol ilacının bittiği gün lucrin iğne ve Estrofem hapa başlamıştım

Benimde eltim hamile kalinca whatsp durumlarindan gorcen neler yapti gorumcelerimle hic arasi yoktu normalde eltim agzina geleni saymistir onlara ben ise bi sefer agzimi acmadim ama cocugu olucak diye bi simarttilar beni yok gbi gorduler halimi hatrimi soran olmadi.esimle ben unutulmustuk resmen hep dusunurdm eltim dogum yapinca nasil gidicem diye.Rabbim banada nasip etti sukur simdi eltim okadar sinir olduki demekki gec tebrik etti beni.gorumcelerim simdi halimi hatrimi sorarlae bebis nasil doktora gidince haber ver derler ama hiv haber vermm onlar yazmadanda yazmam.hani bi laf vardir ya kotu gunumde yanimda olmayanlarin iyi gunumdede isi olmaz diye.tamda oyle..insan kotu gununde yaninda birilerini ariyo cunku.sen sakin takma evet dedigin gbi dil cok onemli.hatta sana soyle soylim ben yeni evliyken kayinvalidem doguramazsa baska gelin alirim bu cocuk doguramaz diyodu benim icin oglu infertilite yasadi esimde annemin dilini cektim ben der ama burda en sucsuzu sensin ve ins inaniyorumki Rabbim bekleyislerinin karsiligini en guzeliyle vericek hem sunu hic unutma evlat diyip gecme inan hayirsiz olucagina hic olmasin Allah hayirli evlat nasip etsn seni uzenler hayir gorucekmi acaba evlatlarindan.dogurmakla olmuyo sadece.Allaha sigin seni uzenler gozyasina sebep olanlar Rabbime ne cevap verir onlar dusunsunler.

benim yaşım neden yok
26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…