- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.881
Tatlım çok merak edıyorum Nasıl değerım sence çoğul olabılır mıAy cok heyecanliiiiiiii canimmmm hadi hayirlisi tatlim.
Senin daha yumurtalarin toplanmadi anladigim kadariylaCanım 5.iğneyi bugün vuracağım. Yarın kontrol var. Yarın bir şeyler söyler heralde. Bir de benim doktor, dondurulmuşun tutma ihtimali daha çok demişti. Muhtemelen donduracak. Yani tarihi hiiiç bilmiyorum
Maalesef canım günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Dediğin gibi sanki karnımın içi şişiyor hissediyorum. İnşallah haftaya opu olur. Sen iğneye başladıktan sonra kaçıncı günde yumurta toplanmıştı?Normaldir canim ayaklarini uzat hic bisi yapma dinlen keyfine bak benim cok agrim vardi hem kasiklarimda hem belimde yani sanki belime bi kemer baglamislarda agri yapiodu bana ve yumurtalari nerdeyse hissediyodum okadar agrim olmustu ama opu dan sonra okadar rahatlamistimki sisligim falanda gitmisti kus gibi hissediyordum kendimi :)
Evet canım daha beş gündür iğne vuruyorumSenin daha yumurtalarin toplanmadi anladigim kadariyla
Yas 30 yarin transferim ar@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
@Nagihan2626 :sonuc bekliyor
@Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyoryas:27
@sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
@Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
@sedoshhh123 :sonuc bekliyor
@ADASU84 :1kasim testyaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci
@Elos35 :3kasim testyaş:28
@Alwin48 :Sonuc bekliyoryaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında yaş:26
@meydanaz :tedavi asamasında
@Aveline : tedavi asamasındayaş:34
@seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Tam emin degilim ama sanirim 12gun falan surmustu ama tam eminde degilim canimMaalesef canım günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Dediğin gibi sanki karnımın içi şişiyor hissediyorum. İnşallah haftaya opu olur. Sen iğneye başladıktan sonra kaçıncı günde yumurta toplanmıştı?
Evet canım aşılamada da öyle oluyordu. 12.gün falan aşılamayı yapıyordu doktorTam emin degilim ama sanirim 12gun falan surmustu ama tam eminde degilim canim
Sevgili arkadasim transferine 1gun kalmis bu heyecanli deli arkadasina ne tavsiye edersin :)ŞİMDİ CANIM ARKADAŞLARIM TEDAVIYE BASLICAK ARLADASLARA BİR KAÇ TANE TAVSİYEM VAR ..
MUTLAK SURETTE TEDAVIYE BAŞLARKEN VİTAMİN CQ ENZİM OMEGA 3 DEVİT 3BU VİTAMİNLERİ MUTLAKA ALIN/
İNCİR CEVİZ MUZ BADEM VE SÜT KESİNLİKLE HER GÜN AZDA OLSA TÜKETİN YUMURTALARINIZIN KALİTESI 2/3 KAT ARTACAKTIR. HATTA TEDAVIYE BAŞLAMAYAN ARKADASLAR BU SÖYLEDIKLERIME 1 AY ÖNCEDEN BAŞLASA ÇOK DAHAİYİ OLURBU SÖYLEDİKLERİM TECRÜBE İLE SABİTTİR ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM
Cok duygusal filmler izlemeni tavsiye etmem. Zaten psikolojik olarak yogun oldugun bir donemKizlar bide bu donemde tavsiye edeceginiz filmler varmi hep evde olucagimiz icin :)
Belki fazla yumurtan olusuyorsa agri yapiyor olabilir tatlim. Bende olmamisti, bir doktorunu ara benceKızlar iki yumurtalığımdan da sanki elektrik çarpar gibi ağrı giriyor yukarı doğru. İğnenin beşinci günündeyim. Normal mi? Zor nefes alıyorum
Ya aslinda bana ikiz gibi geliyor cunku internette bakmistim. Cogul gebeliklerde beta hcg degeri hep cok yuksek oluyordu.Tatlım çok merak edıyorum Nasıl değerım sence çoğul olabılır mı
Buna ben cevap veriyim tatlim cunku hepsini not almisim. İgnelere basladiktan 15 gun sonra opu yapilmis. Ben polikistik over oldugum icin 2-3 gun daha uzamisti.Maalesef canım günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Dediğin gibi sanki karnımın içi şişiyor hissediyorum. İnşallah haftaya opu olur. Sen iğneye başladıktan sonra kaçıncı günde yumurta toplanmıştı?
Tesekkurler arkadasim Rabbim hepimize yardimci olsun S SerapdmrS Serapdmr canım Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişlerine kavuşmana saatler kaltı.. stressiz bir transfer gercekleşir İnşaAllah..Curcumania sanırım seninde yarın gercekleşecek bir mucizeyle randevun vardı.. umarım sende içindeki mucizenin kalp atışlarını duyar biraz daha rahatlarsın..
Canım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.Buna ben cevap veriyim tatlim cunku hepsini not almisim. İgnelere basladiktan 15 gun sonra opu yapilmis. Ben polikistik over oldugum icin 2-3 gun daha uzamisti.
Anladim canim hic sikma canini benim 25 yumurtam toplandi 18 i döllendi 8 tane 5.gune embriyom oldu.bi tanesi birinci kalite digeri ikinci kalite embriyo transfer edildi ama sonuc negatif.Bende rezerv azlığı oldugundan normal ignelerle basladık sonra hiç cvp vermeyince hemen tedavi kesildi.mini tüp tedavisi gördüm teker teker yumurtam olustu toplandı her ay donduruldu.ancak 4 tane embriyom birikti.bir deneyelim istedik. o yuzden dondurulmuş yani ilk seferde.benim diğerinde şansım hiç yok.saol canım ya desteğin için.çabalıycam moralimi yüksek tutmak için
Canim beniiimmmm çok ama çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?