Transfere geri sayim

Maalesef canım günde 7 saat ayakta ders anlatıyorum. Dediğin gibi sanki karnımın içi şişiyor hissediyorum. İnşallah haftaya opu olur. Sen iğneye başladıktan sonra kaçıncı günde yumurta toplanmıştı?

Yas 30 yarin transferim ar

Bu kadar ayakta kalmak iyide değil canımmümkün olduğu kadar bence oturmalısın @nisandeniz opu öncesi motıve çok önemlı tatlım

Tam emin degilim ama sanirim 12gun falan surmustu ama tam eminde degilim canim

Hepinize merhaba arkadaslar. Allah'im hepimize evlat sahibi olmayi guzel sonuclar almayi nasip etsin insallah benim de cumartesi ilk transferim oldu bugun gunumu burda geciriyorum, guzel hikayeler umut olsun diye. Dua eder hepinizden dua beklerim Rabb im gonlumuzdekileri nasip etsin insallah

ŞİMDİ CANIM ARKADAŞLARIM TEDAVIYE BASLICAK ARLADASLARA BİR KAÇ TANE TAVSİYEM VAR ..
MUTLAK SURETTE TEDAVIYE BAŞLARKEN VİTAMİN CQ ENZİM OMEGA 3 DEVİT 3BU VİTAMİNLERİ MUTLAKA ALIN/
İNCİR CEVİZ MUZ BADEM VE SÜT KESİNLİKLE HER GÜN AZDA OLSA TÜKETİN YUMURTALARINIZIN KALİTESI 2/3 KAT ARTACAKTIR. HATTA TEDAVIYE BAŞLAMAYAN ARKADASLAR BU SÖYLEDIKLERIME 1 AY ÖNCEDEN BAŞLASA ÇOK DAHAİYİ OLUR BU SÖYLEDİKLERİM TECRÜBE İLE SABİTTİR ARKADAŞLAR HEPİNİZİ ÇOK ÖPTÜM

Sevgili arkadasim transferine 1gun kalmis bu heyecanli deli arkadasina ne tavsiye edersin :)

Buna ben cevap veriyim tatlim cunku hepsini not almisim. İgnelere basladiktan 15 gun sonra opu yapilmis. Ben polikistik over oldugum icin 2-3 gun daha uzamisti.

Tesekkurler arkadasim Rabbim hepimize yardimci olsun S Serapdmr

Buna ben cevap veriyim tatlim cunku hepsini not almisim. İgnelere basladiktan 15 gun sonra opu yapilmis. Ben polikistik over oldugum icin 2-3 gun daha uzamisti.
Canım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.

Anladim canim hic sikma canini benim 25 yumurtam toplandi 18 i döllendi 8 tane 5.gune embriyom oldu.bi tanesi birinci kalite digeri ikinci kalite embriyo transfer edildi ama sonuc negatif.
Yani demek istedigimi Rabbim nasip edecek olduktan sonra tek yumurtayla tek spermlede ediyo.arkadasim orta kalitede iki ebmriyo transfer edildi dr u bile cok ümitsiz konusmus ama ikiside tuttu ikizlere hamile simdi.hep olumlu düşün,pozitif ol inşallah bizede nasip edecek Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…