Transfere geri sayim

Canım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.
Kac yumurtan topladin canim.benim 25 tane yumurtam toplandi ve ohss oldum dr um ohs olmamam icin ilac bile vermisti ama fayda etmedi.cok agril oldu,karnim davul gibi sisti inslh olmazsin cok zor bisey cunku

Hosgeldin, insallah cok guzel haberini de almak nasip olur bize. Bu arada gunlerdir katilsaydin keske aramiza, uzaktan bakmasaydin. Cok egleniyoruz biz burda
Kesinlikle haklısın ama ben hepinizin hikayelerini okurken içim umut doldu inşallah herkes o beklediği güzel haberi alır ve ben de o haberi sizlerle paylaşabilmek için yazmak istedim

Kızlar iki yumurtalığımdan da sanki elektrik çarpar gibi ağrı giriyor yukarı doğru. İğnenin beşinci günündeyim. Normal mi? Zor nefes alıyorum
Evet canım daha beş gündür iğne vuruyorum
canim cok yumurtan var muhtemelen.agri iyiyie isaret olgunlasiyolar benimde oyle olmustu 25 yumurta olunca kasiklarim cok dolgunlasmisti cok agriyodu

İyi akşamlar kızlar bu tüp bebek süreci aldıgım ilaçlar iyice psikolojimi bozdu. Sabah olmadıgını düşünen ben şimdi kesin oldugunu düşünüyorum. Kasık agrım, su gibi akıntım, bel agrım ve uyku hali bugun başladı. Yarın da gebelik testlerim gelir, negatif cıkar yine olmadıya baglarım bitse su hafta gelse cuma

kader arkadaslarim
Canım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.
hYirlisiyla olmazsin dostum. Evet anlattigin tablo seni zorluyor gorunuyor ama burda birarkadasimiz vardi kimdi hatirlayamadim ama 25 civari yumurta toplandigi halde transferi yapilmisti. O kadar cogaldik ki herkez birbirine karismaya basladi. Eger okursa o arkadasdan da ozur

Cok az kalmis bence idrar testi yapip bozma moralini cok dayanamazsan kan tahlili yaptir. Sadece 4 gunun kaldi oyle dusun

Canlar icime tuhaf bir sikinti girdi 1gun kaldi belki ondandir bilmiyorum puff suan can sikkin nedendir bilinmez

Kizlar benim kasıklarimda yanma gibi mi desem agrı mi bilemedim bir tuafım ya aklıma kotü seyler getırmek istemiyorum ama korkmaya basladim sizinde varmi böyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…