- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.921
Canım transferi engellemez diye düşünüyorum. Sonraki ay transfer olacak da OHSS çok kötü bir şey. Kocaman bir karın, inanılmaz huzursuzluk hissi, nefes alamama çok kötü ediyor insanıkader arkadaslarim
hYirlisiyla olmazsin dostum. Evet anlattigin tablo seni zorluyor gorunuyor ama burda birarkadasimiz vardi kimdi hatirlayamadim ama 25 civari yumurta toplandigi halde transferi yapilmisti. O kadar cogaldik ki herkez birbirine karismaya basladi. Eger okursa o arkadasdan da ozur
Heyecandandir o az kaldi malum simdiden stres olman normaldir.kafani dagitmak icin bisey bulsan iyi olur aslinda bende buaralar cok bunaliyorum hep aglamakliyim.transferden sonra orgu or ben aldim guzel bi ip bi ters bi duz gidiyorum bana azda olsa yariyo sanada yarar ins.gunlerin cabuk gecer guzel.haberlerle gelirsim insCanlar icime tuhaf bir sikinti girdi 1gun kaldi belki ondandir bilmiyorum puff suan can sikkin nedendir bilinmez
Heyecanin stresindendir kuzum. Soyle ilik bir dus al sonra kendine bi turk kahvesi yap ayaklarini uzatip dinlen. Tadini cikar. Persembe gununden sonra bir daha bu kadar sakin olamayacaksin oyle dusunCanlar icime tuhaf bir sikinti girdi 1gun kaldi belki ondandir bilmiyorum puff suan can sikkin nedendir bilinmez
Yarin kalp atisina gidiyosun degil mi canim benimde yarin gtmem gerek ama esim cuma gunu birlikte gidelim diyo kiyamadim tamam dedim haber et bana nasil bi duygu ♡Heyecanin stresindendir kuzum. Soyle ilik bir dus al sonra kendine bi turk kahvesi yap ayaklarini uzatip dinlen. Tadini cikar. Persembe gununden sonra bir daha bu kadar sakin olamayacaksin oyle dusun
Ben hemen yapilacak diye dusunmustum transferinCanım transferi engellemez diye düşünüyorum. Sonraki ay transfer olacak da OHSS çok kötü bir şey. Kocaman bir karın, inanılmaz huzursuzluk hissi, nefes alamama çok kötü ediyor insanı
Canım o bende de oluyor arada ama ben mutlu oluyorum ağrı sızı olunca yerleşiyor minnoşum diye :) olumlu düşün Annesi o yer açıyor kendine o yüzden sızı oluyorKizlar benim kasıklarimda yanma gibi mi desem agrı mi bilemedim bir tuafım ya aklıma kotü seyler getırmek istemiyorum ama korkmaya basladim sizinde varmi böyle seyler
Can'ım süt iç kabız olma ama genelde muz çok kişi yemez ama çikolatayla beraber yersen muzı hiç kabız yapmaz seni mutlaka ye unutma ceviz ve badem incir dediğim gibi ve mutlaka transfer aksamı balık Can'ım ve sakin ol ama heyecanını kontral altına alma varsın vücudun heyecan yapsın!!! Hazırlasın kendini yarın kı büyük olaya Can'ım benım sen hazırım deeeee ben yavrumu beklemeye ....biz yanındayız Can'ım benımSevgili arkadasim transferine 1gun kalmis bu heyecanli deli arkadasina ne tavsiye edersin :)
Niçin olasın Can'ım unutma vücudumuzu kontrol eden de beynımızdır , sen sakin ol tedavine odaklan muhteşem seyler seni bekliyor tatlımCanım benim klomenle bile 10 tane yumurta oluşmuştu. Şimdi OHSS olacağım diye korkuyorum.
dualarımız da kalbımızde seninle inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun Can'ımKizlar yarin saat 1 de anesteZiyle transferim olucak.dualariniza ihtiyacim var
Insallah öyledir canım ya her ihtimali düsünüyor insan isteCanım o bende de oluyor arada ama ben mutlu oluyorum ağrı sızı olunca yerleşiyor minnoşum diye :) olumlu düşün Annesi o yer açıyor kendine o yüzden sızı oluyor
Anladim canim hic sikma canini benim 25 yumurtam toplandi 18 i döllendi 8 tane 5.gune embriyom oldu.bi tanesi birinci kalite digeri ikinci kalite embriyo transfer edildi ama sonuc negatif.
Yani demek istedigimi Rabbim nasip edecek olduktan sonra tek yumurtayla tek spermlede ediyo.arkadasim orta kalitede iki ebmriyo transfer edildi dr u bile cok ümitsiz konusmus ama ikiside tuttu ikizlere hamile simdi.hep olumlu düşün,pozitif ol inşallah bizede nasip edecek Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?