Transfere geri sayim

Canım transferi engellemez diye düşünüyorum. Sonraki ay transfer olacak da OHSS çok kötü bir şey. Kocaman bir karın, inanılmaz huzursuzluk hissi, nefes alamama çok kötü ediyor insanı

Canlar icime tuhaf bir sikinti girdi 1gun kaldi belki ondandir bilmiyorum puff suan can sikkin nedendir bilinmez
Heyecandandir o az kaldi malum simdiden stres olman normaldir.kafani dagitmak icin bisey bulsan iyi olur aslinda bende buaralar cok bunaliyorum hep aglamakliyim.transferden sonra orgu or ben aldim guzel bi ip bi ters bi duz gidiyorum bana azda olsa yariyo sanada yarar ins.gunlerin cabuk gecer guzel.haberlerle gelirsim ins

Canlar icime tuhaf bir sikinti girdi 1gun kaldi belki ondandir bilmiyorum puff suan can sikkin nedendir bilinmez
Heyecanin stresindendir kuzum. Soyle ilik bir dus al sonra kendine bi turk kahvesi yap ayaklarini uzatip dinlen. Tadini cikar. Persembe gununden sonra bir daha bu kadar sakin olamayacaksin oyle dusun

Heyecanin stresindendir kuzum. Soyle ilik bir dus al sonra kendine bi turk kahvesi yap ayaklarini uzatip dinlen. Tadini cikar. Persembe gununden sonra bir daha bu kadar sakin olamayacaksin oyle dusun
Yarin kalp atisina gidiyosun degil mi canim benimde yarin gtmem gerek ama esim cuma gunu birlikte gidelim diyo kiyamadim tamam dedim haber et bana nasil bi duygu ♡

Kizlar benim kasıklarimda yanma gibi mi desem agrı mi bilemedim bir tuafım ya aklıma kotü seyler getırmek istemiyorum ama korkmaya basladim sizinde varmi böyle seyler
Canım o bende de oluyor arada ama ben mutlu oluyorum ağrı sızı olunca yerleşiyor minnoşum diye :) olumlu düşün Annesi o yer açıyor kendine o yüzden sızı oluyor

Sevgili arkadasim transferine 1gun kalmis bu heyecanli deli arkadasina ne tavsiye edersin :)
Can'ım süt iç kabız olma ama genelde muz çok kişi yemez ama çikolatayla beraber yersen muzı hiç kabız yapmaz seni mutlaka ye unutma ceviz ve badem incir dediğim gibi ve mutlaka transfer aksamı balık Can'ım ve sakin ol ama heyecanını kontral altına alma varsın vücudun heyecan yapsın!!! Hazırlasın kendini yarın kı büyük olaya Can'ım benım sen hazırım deeeee ben yavrumu beklemeye ....biz yanındayız Can'ım benım

Son düzenleme:
Canım o bende de oluyor arada ama ben mutlu oluyorum ağrı sızı olunca yerleşiyor minnoşum diye :) olumlu düşün Annesi o yer açıyor kendine o yüzden sızı oluyor
Insallah öyledir canım ya her ihtimali düsünüyor insan iste

Hepinize sonsuz tesekkur ederim canlarim allah yardimcimiz olsun hepimizin tanimadan sevdigim yol arkadaslarim :)

Ve biz artik 8 haftalik olduk(Rabbim bu emojideki gunleri de gostersin hayirlisiyla) yarin saat 16:00'da pit pit dinlemeye gidiyoruz. Hepinize sukunet diyorum ama aklim cikiyor benim. Biraz once okudum artik barbunya kadar olmus minigim. Birazdan gidip bir barbunya hediye edecegim babasina
Aksamlari kalp atislarim cok duzensizlesiyor ve kalbim agzimdan cikar gibi oluyor, gerci bugun gunduz de oldu ozellikle biraz fazla hareket ettigimde oyle oluyorum.

Ay insallah canim ya Allahim iste yen herkese nasip etsin. Burda ki tum arkadaslar insallah hepimiz hamile olalim en kisa zamanda kavusalim bebislerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…