Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

8. Gün 6.30 10. Gün 20.80 cıktı.. Insallah devam eder. Allah hepinize nasip etsin tez zamanda. Bütün dualarım sizinle, Allah hepimizin yüZüne baksın
Canim benim çok çok tebrik ederim gözün aydın olsun Rabbim tez vakitte herkese ama isteyen herkese bu duyguyu tattirsin hiçbir duygudan mahrum birakmasin kucaklarimizi saglikli hayırlı bebeklerle doldursun tez vakitte inşallah çok sevindim kuzum yaa:))))))))))))

Benim cumartesi günü test günüm. Meraktan çatlıyorum. Kar yüzünden dışarıda çıkamıyorum sıkıntıdan patlayacağım.
Canım benimde cumartesi test günüm bende catlicam valla dediğin gibi hava çok fena
Benim cumartesi günü test günüm. Meraktan çatlıyorum. Kar yüzünden dışarıda çıkamıyorum sıkıntıdan patlayacağım.
Kuzum benim de cumartesi bende çok bunaldim evde zaman yaklaştıkça vakit geçmiyor bi de sen neredesin nerde oldun t e davini

merhaba kızlar benim ilk denemem di ama tutmadı herşey güzel demişti doktorum 2 tane 5. gün embriyosu yerleştirilmişti ama kısmet değilmiş...

Canım benimde cumartesi test günüm bende catlicam valla dediğin gibi hava çok fena

Kuzum benim de cumartesi bende çok bunaldim evde zaman yaklaştıkça vakit geçmiyor bi de sen neredesin nerde oldun t e davini

Canım ben Kadıköy Şifa Hastanesi'nde Dr.Filiz Çataklı nın kontrolünde tedavi oldum. Ilk denemem bu. 7 Şubat ta yumurta toplandı. 2 kaliteli embriyo olduğu için 9 Şubat ta transfer yapıldı. 21 Şubat cumartesi günü de test yaptiracagim. En kötüsü beklemek zaten canım ya. Patladım patladım sıkıntıdan. Hava böyle olunca iyice sıkıldım

Kızlar siz test gününü bekleyerek heyecanlaniyorsunuz bende transfer gününü yani 2 martı bekleyerek heyecanlaniyorum. İnşallah seneye bu günler bu yazilarimizi okurken bebeklerimiz kucagimizda olur. Ama suan icin zaman gecmiyor...

Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????

Kızlar ben birseyi cok merak ediyorum. Şimdi bebeğim iz tuttu ve doğmuş olsa bebek 5 yasindayken 2. TüpBebegi yapsak dondurulmuslardan Oda tutsa ve dogsa arada 5 yas olmasina rağmen ilk bebegin ikizi mi oluyor.??????

Valla onu hiç düşünmemiştim. Dr.lara sormak lazım

merhaba arkadaşlar tedavide olan herkes umarım hayırlı sonuclar alır bende transfer oldum bu gün 3. günüm 27 şubat test tarihim kendimde sürekli belirti arıyorum ama yok sanki ben hiç tedavi görmemişim gibi e bu durum da sürekli yatmak ta sıkıcı oluyor zaten yatamıyorumda transfer sonrası siz kendinizde nasıl değişiklikler gözlemlediniz bende sadece gaz ve şişkinlik var

sağolasın canım evet hayırlısı yazı bekliycez artık dondurulmuşlarla deniycez..
Keser benim de ilk denememde sıfırdı sonuc, cok üzüldüm cok korktum, hic olmıcak gibi geldi.... 2. Denemede tedavi Sürecinde korku gerginlik cok yaşadım ama tuttu, insallah devam eder, sen benim gibi yapma kendini olumlu yönde telkin et, iyi düsün iyi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…